Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık sahibi Taylan Bey'in (benim yaşadığım) ilk fatura ödemede gecikme dışında hiçbir kusurunu görmedim. Onun da sebebi sanırım fatura tarihi ile bayii ödeme gününün aynı güne denk gelip diğer aya sarkması. Son ödeme günü de 2 hafta olunca diğer ayın ödeme gününe kadar 2 haftalık gecikme oldu. Ben kendisine güvenerek aldım ama bölgemde bulunan, bir forum kullanıcısının da fikrini alıp memnun olduğunu görünce. Benim evimde ftth sistemi var. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Binada herkes Superonline kullanıyor, ben de Vodafone. İptal etme konusunda bir suçlu varsa bence bu direkt Vodafone'un kendisi. Ancak kendisini tanımadan başlığa yalan demeyin. Kendisi bu işten elbette para kazanıyor evet ama bırakıp da gitmiyor. Umarım bu konuda desteği devam eder. Sözün özü ben memnunum ve bunun devam etmesini temenni ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Referansınız için teşekkür ederim. Ben bu konuda yardımcı oluyorum bir başka arkadaş başlık açıp başka konularda bize yardım sağlıyor forumda çok güzeliz, hepimiz birbirimize hep destek, tam destek...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Merhaba hocam konu sahibi benim ismim Taylan memnun oldum öncelikle :) Tüm sayfaları okumamışsınız bence, ben buradan forumdaşlarımın tüm iptal işlemleri, kurulum işlemleri her sürecini devralıyorum red'li olmayanlara kendi redli numaramı referans edip tanıdığım forumdan arkadaşlarıma yardımcı da oluyorum indirim sağlıyorum.
    Dikkat ederseniz Vodafone ile ilgili haklı sistemlerde bulunan arkadaşlarıma, hizmetlerini benden almamış olsalar dahi yol göstermeye çalışıyorum mesai harcıyorum.
    Yani forumdan herhangi bir arkadaşımın sadece 5 dakikada tüm işlemlerini devralıp yıllık izninizde size deniz kenarında huzurlu günler diliyorum :)
    vallahi sizin uğraştığınızı bilmiyordum. başlığı gördüm ben de vodafone sitesine girdim, 35mbit bile 110 küsüre geliyordu. sonra ttneti aradım dedi onu iptal et modemi gönder vs vs...

ben de 19 ağustosta dolan sözleşmemi yeni bir tarife ile 2 yıl uzattım. 20mbit 95tl fiber... fiyata bak çıldıracağım.

şimdi üstünden 4 gün geçti buna gireli, iptal edebilir miyim? vodafone olayını evet sizle konuşmadan bu fiyatı görünce istemedim. şimdi yapabilecek bir şey var mı peki?

• Turkcell superonline fiber internetim vardı, 48 TL'ye 24 mbit kullandım, 2 yılım doldu ve yeni bir internet paketi arayışındayım. Öyle çok büyük hıza ihtiyacım yok ama sınırsız olmalı paket. 65-70 TL'lik bir internet paketi bakıyorum, var mıdır yardımcı olabilecek bir arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyuncuh -- 23 Ağustos 2020; 14:7:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Elbette yapabileceğiniz birşey var :) yeni taahhütünüzün ilk ayindasiniz, maksimum 100tl cayma ile sizi kurtarabiliriz ki zaten 500e kadar cayma cezalarını Vodafone üstleniyor. Siz bana oncelikle özelden açık adres yazın ama kontrol edelim lütfen.

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    İlk 6 ay 73 sonraki 18 ay 83tlye 16mbps var en ucuz hocam

• Mevcut tarifem Türk Telekom 24 mbit VDSL kullanıyorum. Taahhüdüm 20 gün sonra bitiyor. Vodafone konusunda endişelerim var acaba kesinti yavaşlama gibi sorunlar yaşarmıyım. Oturduğum yerde fiber yok vdsl alacağım minimum 24 mbit ne önerirsiniz?

• Türk telekom 24mbit fiber 70tl kullanıyorum.
    1 aydan az bir taahhüt sürem kaldı.
    Vodafone’da ne gibi bir avantajım olur?
    Ping değerleri nasıl?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Özelden adresinizi mesaj olarak yazın alt yapınızı kontrol edeyim önce. Eğer fiber yoksa zaten hepsi Türk Telekom altyapısından hizmet veriyor demektir.

• 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    Ping değerleri hangi altyapıdan hizmet vereceğimize göre ve lokasyona göre değişiklik gösterir o yüzden sizden de öncelikle bir açık adres rica edeceğim mesaj olarak.

• Yillardir SOL kullaniyorum hic kesinti yasamadim desem yeridir. Vodafone fibere gecis yapsam kesinti ya da ping artisi yasar miyim?

• Vodafone'a geçerek hayatınızın hatasını yaparsınız.
    3 Ağustostan beri internetim yok. 100 mbit fiber kullanıyordum. Ne zaman düzeleceği ile ilgili bilgi vermiyorlar. Ülke geneli sorun var diyorlar. İp çakışması yaşandığı için nete bağlanamıyormuşum. Çevremdeki bir kaç kişide daha aynı sorun var.
    Sakın ola ki bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon86 -- 24 Ağustos 2020; 11:35:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e55e55e55 E kullanıcısına yanıt
    Altyapiya bakmak lazim hocam. Özelden açık adresinizi yazarsanız kontrol saglayayim.

• İlk fatura hediyeli son 11 kotamiz kaldi arkadaslar.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Ben yazdım ama dönüş yapmadınız?

Adresinizde fiber internet altyapısı gözükmüyor diye cevaplamıştım ama?

• Bu bahsettiğiniz sadece fiber içinmi geçerli?

Evet biz sadece fiber internet hizmeti veriyoruz.

• falcon86 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Hauatımda geri dönüp baktıgımda hep pişman olacağım yegane hata vodafone internet kullanmak

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Modem ücreti kiralama olarak alınıyor herhalde. Yani modem bizim olmuyor diye anladım. Dolayısıyla sürekli her ay ödeyecekmiyiz modem ücretini? 2 yol sonrada alınmaya devam edecekmi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.