Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay once basvuru yaptim aradilar kayit aldilar 15 gun sonra ancak bir arkadaş gelebildi teknofix diye sozlesme imzalatti,aradan 7 gun gecti kurulum icin ne gelen ne giden oldu,kayit olusturdum geri donus yapan olmadi,sinirlendim kurulmayan basvurumu iptal ettim,o sinirli super online bavuru yaptim,5 dk sonra geri donus yaptilar,yarim saat sonra da kurulum yapildi,su anda sifir sikinti,iyi ki baglamamislar,1 ayda kurulumu yapamayan firma,arizada ne zaman gelir belli degil,isin kotusu allah korumus 34 ay taahhüt olacakti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu Vodafone TV LG smart TV içinde gelse artık Samsung ve android uygulamalarinda var LG TV kullanan kullanıcılar kullanamıyor. Telefon dan kullanılıyor demeyin TV de büyük ekran varken neden küçücük ekranda bakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok üstüme alınmadım, problem yok hocam. O bayi anlık bir kampanya yapmıştır, anlaşması vardır belki de.. b

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden açık adres yazmanız lazım ki lokasyonunuz ne kadar sağlıklı kontrol etmem lazım öncelikle.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Redli iseniz 24 mbps ilk 6 ay 73tl sonraki 18 ay 83tl degilseniz ilk 6 ay 83tl sonraki 18 ay 93tl. Ama ozelden adres yazin isterseniz bana oncelikle fiber var mi varsa lokasyon saglikli mi bakmak lazim

• İlk fatura hediyeli son 18 başvurumuz arkadaslar

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    pm den gönderdim mevzunun detaylarını da yazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Ataşehir'de oturuyorum. 25 Haziran'da başvurumu yaptım. En geç 1 hafta içinde beni arayıp randevu alarak kurulum yapacaklarını söylediler. Arayan soran olmadı. Ben aradım; başvurum ne durumda diye. Sistemsel bir sorun varmış, vb... en kısa sürede kurulumu yapacağız dediler. Tamam dedim. 3-4 gün daha bekleyip, bunlardan ses çıkmayınca Turksat'a başvurdum ve 2 gün sonra bağlandı.
    Vodafone hala arayıp randevu alacak benden...
    Geçen hafta SMS atmışlar, sistemsel sorunlardan dolayı hizmet veremedik, en kısa süre içinde sizi arayacağız falan diyorlar. Bilerek başvurumu iptal etmiyorum. Arasınlar, fırçayı basacağım...
  • 40 gündür önce nakil, sonra da iptal için uğraşıyorum. ne arayan var ne soran. sürekli arıyorum altı dolu bir cevap yok. 1 aydır eski evimde kalan kullanmadığım internete fatura çıkaracaklar, muhattap yok malesef. 1 temmuzdan bu yana müşteri hizmetlerini her aradığımda "sistemlerimizde bakım çalışması yapılmaktadır. hattınıza dair işlem yapılamamaktadır" anonsu yapılıyor. dile kolay 40 gündür bakım çalışması. aklı olan üç kuruş ucuz olacak diye başvurmaz. büyük rezillik yaşattılar bana, halen de hiçbir çözüm yok. Ayrıca, bu denli büyük bakım çalışması için salgın dönemini, insanların birçoğunun evde çalıştığı dönemi seçmek de cabası. Yazıklar olsun.
  • Gercekten rezil bir sekilde uzadı bu süreç ben de kabul etmek zorundayim. Yeni düzeldi sistemler.

istanbul başakşehir için yarın başvursak ne zaman kullanıma başlarız süreç kaç gün sürer?
  • lideramca kullanıcısına yanıt
    Persembe kurulur muhtemelen hocam.

altyapı sorgulama nasıl yaparız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juhadante

Şu Vodafone TV LG smart TV içinde gelse artık Samsung ve android uygulamalarinda var LG TV kullanan kullanıcılar kullanamıyor. Telefon dan kullanılıyor demeyin TV de büyük ekran varken neden küçücük ekranda bakayım.
    mi box s al kafan rahat etsin istersen tüplü televizyonda seyret

• pausell kullanıcısına yanıt
    Son faturaları ödemeyin ödersenizde thh verin alırsınız.

• lideramca kullanıcısına yanıt
    Özelden adresi yazin bakayim hemen

• Vodafone hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan biridir devamlı kopma sorunu yaşadım ben yandım zamanında siz yanmayın

• Verdikleri huawei modem değişmediyse berbat. 50 mbps fiberde basit youtube video yüklemelerinde beklemeler oluyor. Mobil veriye geçtiğimde video sonuna kadar yükleniyor. Önümüzdeki ay taahhüt bitiyor da kurtuluyorum. Fiyata ve hıza aldanmadan yaşanan sorunları araştırıp alın derim.

• Her zaman tekrarliyorum, sorunlar bolgeseldir. Biz lokasyon kontrolü yapmadan üyelik vermiyoruz. Hangi firmadan olursa olsun bölgeyi çözümlemek ilk koşul olmalı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.