Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 6 ay önce bağlattım. 6 aydır çözemiyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkdanger kullanıcısına yanıt
    Adresi Pm atarsaniz elimden geleni yapayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 99mbit bağlatalı 3 ay oldu. İlk 2 ay yüksek ping sorununu çözemedikleri için faturalarıma indirim yansıtmışlar. Daha hiç birşey ödemedim. 2 haftadır gene aynı sorunları çözemediklerinden bugün gene mesaj geldi. Yine indirim yapacaklarmış. Superonline izmir çıkışlarda sorun var. Tracert görüntüleri attım. Parasını ödeyip düzgün bağlantı istiyorum ancak pek mümkün görünmüyor. Yarın akşama kadar geri dönüş yapacaklar inşallah. Ne diyecekler çok merak ediyorum.
  • McJoe kullanıcısına yanıt
    Hangi saglayici

• Freez3 kullanıcısına yanıt
    Kontratli mi

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı var. Superonline düşünüyordum.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    İzmir (ve hat izmirden gittiği için Manisa) superonline aktarma sunucuları yüksek pingli. Düzeltmezlerse taahhüt bozup cezasını ödeyip ttnete geri döneceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    Ben de şu an Balıkesir'de Superonline kullanıyorum hocam. Taahhüt bitiyor. Bazı şikayetler var sizin gibi bu pakette, şüphe ediyor insan.

• Superonline taahhüt bitmesine 2 ay var yararlanabiliyor muyuz kampanyadan gerekli girişimler tarafınızca yapılıyor mu ?
  • Bolgemde altyapi gozukmuyor ama altyapi var bana gidin ttnetin devlet kanadina basvurun diyor
    Ttneti aradim 3 gunde baglandi mis ben kimse yi bekleyemem

• qzwxec kullanıcısına yanıt
    Faturalıya 65tl 100mbps (normal kullanıcı 75) idi akk kalkmadan önce. Başvurmuştum 24 saatte bağlanacak dendi 1 hafta geçti 2 farklı bayi denedim berbatlar. Sonra superonline bağlattım adam gibi. Boşa dert.

• 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    Evet hocam cayma bedelinizi de karşılarız, ilk fatura hediye kampanyasından da yararlanirsiniz.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Vodafone RED li olmadan bu paketi 99₺ ye almanın bir yöntemi var mı?
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Etik olarak malesef :(

• vodafone superonline altyapısını kullanıyor ama
    red tarifem olmasına rağmen 99 mbps kampanya bende çıkmadı
  • Ekimde kablonet kontratım bitiyor. 50mbit sınırsız için vodafone uygun görünüyor. Turksat altyapısıyla vodafone kullanan var mı kimse?
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Bizde kişiye özel değil herkese eşit fırsat aynı fırsat yardımcı olabilirim.

• Bugün ben de bağlattım. Hızdan çok memnunum. Taylan Bey'e çok teşekkür ederim. Superonline altyapısı üzerinden olduğu için bölgenizde sorunsuz olması önemli. Ben de yine önceki sayfalarda bulunduğum yerde çok memnun olan forumdaş sayesinde aldım. Umarım sorun yaşamam bundan sonra da. Sadece şöyle bir durum var bilen varsa söylerse sevinirim. Şu anda ne modem arayüzüne girebiliyorum ne de Vodafone yanımda uygulamasına. Şifre alamıyorum hattım faturasız sms yollamak istiyor TL ve her hangi bir sms paketi yok. Nasıl girebilirim bu uygulamalara? Vodafone tarafından da şifreler veya kullanıcı numaram falan yollanmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 mbps 65 tl ye (gençlere özel kampnya idi sanırım) vodafone fiber bağlattı bir yakınım 3-4 ay önce. Bunun paketini 50mbps ye v.s çıkarmak için bir kampanya var mı yükseltmek için.

Birde vodafone yazıyor modemin üstünde detaylı bakmadım hangi marka olduguna siyah bir şey. Wifi çekim kalitesi berbat hocam. Yan dairede 1 çubuk çekiyor.

Ben turkcell fiber kullanıyorum onun huawei modemi 2-3 kat üst daireden hala 2-3 çizgi çekiyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.