Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keenetic Giga kullanıyorum güncel olarak. Daha öncede Keenetic Ultra kullandım.

Hatta kendi GPON ünitem vardı daha önce Letgo'dan deneme amaçlı 30TL'ye aldığım. Onu da kullanıyorum.

Eve gelip verilen Huawei HG255 ve kırık GPON ünitesini kullanmıyorum yani. Zaten Superonline'dan çıkan eski cihazlar. Sap sarı modem verdiler. Dezenfekte edip baza altına kaldırdım. Geçen lazım oldu geçici süre. Wifi'den kopuyordu tüm cihazlarım, internet kesiliyordu filan. Ne ayarı varsa yapmama rağmen. Neyse 48 saat kullandım allahtan.
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Keenetic tavsiye ederim.

Vodafone TV gündelik olarak yetecek bir paket. Ben evimde Android TV ile tüm gün seyrediyorum.

En çok memnun olduğum bu hizmet. Neden diye sorarsanız Superonline TV+ ' ta olmasına rağmen, Vodafone TV'de görüntü kalitesi 1-2 tık daha iyi.

Uygulamada biraz daha iyileştirilirse daha iyi olacak.
  • cancakmak C kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler ben Asus'un yeni serisinden RT-Ax56U modem aldım. Şimdilik wi-fi 6 dan faydalanmayacak ta olsam biraz geleceğe yatırım diye baktım ve zaten düşündüğüm eski nesil alternatif modellerle aşırı fiyat farkı yoktu.

@cancakmak: vodafone müşteri hizmetlerini arayarak başka modemde kullanmak üzere kullanıcı adı ve şifrenizi istediğinizde sms olarak yolluyorlar ve kolaylıkla istediğiniz fiber uyumlu modeme geçebiliyorsunuz. Gerçekten rahat ettim wi-fi açısından.
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Evet SMS atarakta alabiliyorsunuz. Altyapı sahibi paylaşmıyor bunu enteresan değil mi? :)

Güle güle kullanın. Fiyat farkı az ise yaygın olmasa dahi AX router alınabilir. Ben Keenetic kullanıyorum WPA3 olduğu için. Tabi %20-30 cihazım WPA3 :D
  • bugün ve yarına özel yararlanmak isteyen arkadaşlarıma ilk fatura hediye yanında bir de kendi numaramı referans gösterip 10 TL redli indirimini sağlıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    hocam bir kaç gün içinde eve taşınacağım, şuan ciddi tadilat var o yüzden bağlatma işi biraz sıkıntılı. ondan sonra yine fırsat olursa konuşuruz. birde başka modem işi halen oluyor değil mi? super online modemlere kalırsak yandık
  • Subatta tahhahut bitiyor milleni uygun teklif vermezse tarife devam ederse gecerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indieGenie İ kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam, ne zaman isterseniz seve seve yardımcı olurum.

• Bugun saat 19:00'a kadar basvuracak ve pazartesi kurulumu saglanacak ilk 5 arkadaşa hem ilk 2 fatura hediye ediyoruz hem de her ay 10tllik red indirimini kosulsuz sartsiz şartsız sağlıyoruz. yani yaklasik 450-500tl civarinda bir indirim sunuyoruz.

• 2 fatura hediyeli 3 forumdasimizi yararlandirdik son 2 arkadaşlar. Saat 10a kadar ulasabilirsiniz.

• Elimde 2 tane kocailem kodu var, baska operatorden vodafone red tarifesine hat tasiyacak arkadas varsa yardimci olurum arkadaşlar ucuza alirsiniz.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

29 Eylül'de Türk Telekom taahhüdüm bitiyor, Vodafone internet için bir görüşelim.
  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt
    Elbette, pm atiyorum.

• Bende 1-2 gune yeni baglantı yaptıracagım . Teklif varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiberde ilk fatura hediyeli 30 tane kotamiz acildi, bilgilerinize...

• hocam bana özelden telefon numaranızı atabilir misiniz izmirde oturuyorum
  • Merhabalar. Önümüzdeki hafta kablonet kampanyam bitiyor. Vf red 99 mb fiber tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Pm atar mısınız.

• sessiz_sakin kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam

• ya hocam bırakın yeni müşteri almayı, benim nakilimi yapın artık. müşteri temsilcisine 40 dakikada ulaşıyorum, onlar da talebiniz alındı dedikten sonra kapatıyorlar. 15 gün oldu artık, 40 GB harcadım bu ay kendi paketimden.

• Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Ben satış temsilcisiyim, musteri hizmetleri değilim. Ama konu basliginda numarami var pazartesi ulaşın elimden geleni yapayım musterim olmasanız da forumdaşımsınız.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.