Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okula dönüş kampanyası kapsamında ilk 6 ay %50 indirimli vermiş olduğumuz fiyatlar için yarın son başvuru günü talep eden arkadaşlar lütfen gecikmeden benimle iletişime geçsinler. İlk ay fatura hediyemiz de devam etmekte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar aklında soru işareti olanlar için bende kendi deneyimimi aktarmak istiyorum.
    Yakın zamanda evimi taşıdığım için eski internetimi kapattırdım. Tekrar açtırmak için araştırma yaparken Taylan hocamın konusunu gördüm. Vodafone net daha öncede kullanıyordum ben aman aman sorun yaşamadım. Onun için tekrar Vodafone net tercih sebebim oldu.
    Pazar gecesi konuştuk. Pazartesi başvuru yapıldı. Salı 15.00 kuruluma geldiler. 16.00'da internetim vardı. Bu arada ben Samsun da ikamet ediyorum hiç görüşmedik. Bugüne kadar hep yüzyüze bayiden hallettim her seferinde de ya paketim yanlış girildi ya iptali kendim hallettim bir artısı olmadı açıkcası. Bugüne kadar hep aksiliklerle başlayan internet başvuru sürecim ilk defa bu kadar rahat ve sorunsuz oldu.
    Taylan Hocam sağolsun ilgili ve işinin ehli birisi. Umarım herkes benim gibi memnun kalır şehir dışından bir deneyim olduğum için özellikle yazmak istedim. 24mbps tarife benim için yeterliydi 23-24 civarı ölçtüm Speedtest'te böyle devam ederse gayet memnunum nazar değmesin. Tekrardan Taylan Hocama teşekkür ettim.

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    İyi günde kullanın ben de size çok teşekkür ederim :)

• Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye

ilk 6 ay %50 indirimli paketler kapanacak arkadaşlar ihtiyacı olan cumartesiye kadar ulasabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

az önce aradılar 100mbpslik tarifenin sonuna geliyordu 89,90 dan devam ettiriyolar kotasız 100mbps ilk 4 ay 15 tl indirim bir de vodafone tv gibi birşey dedi ama superonlinedaki gibi kutu mu bu yoksa online mı ? kabul ettik ayrıca bu fiyata 100mbps daha da yok gibi
    89,90'dan nasıl aldın hocam ?
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum hocam ben hiçbir şey söylemedim, taahhüt bitiyor bizim aralık gibi ve geçen gün aradı bir kişi isterseniz uzatabiliriz dedi, kota yok yine aynı hızda üstüne bir de vodafone tv 89,90 dedi ilk dört ay da indirimliolacak diyince ben de tamam dedim zaten 100mbpslik tarifelerin fiyatlar belli bir de telekom altyapısına felan da geçmek istemiyorum aynı paralara , 2011 den beri superonline altyapısında fiber kullanıyoruz hızı hep arttırarak gittik bakalım artık
  • Taylan bey Merhaba,

Sizden ricam şu Vodafone TV hakkında bir bilgilendirme paragrafı yazar mısınız?

Turkcell TV+ gibi kutu mu veriliyor? Yoksa sadece web browser yada mobil application tabanlı bir hizmet mi?

Ayrıca bayii bilgilerinizin yer aldığı kartvizit görselini de eklerseniz mesaja size kolayca ulaşabiliriz yeni abonelik başlatma hususlarında.

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Turkcell tv+ gibi degil, aplikasyon olarak tv ve telefonda kullanabiliyorsunuz ama gelecek ay sol altyapisinda dekoderli yani kutulu bir sistemle giriş yapacağız :)
    Redli iseniz tüm kanallar açık (nba tv, net geo wild vb.. yabanci kanallar da...)

• İlk sayfada kartvizitim vardı ama tekrar paylaşayım problem yok :)

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye

• 100 mbps ilk 6 ay 95+7.9tl modem, sonraki 18 ay 105+7.9tl modem, ilk fatura hediye.

• hocam iyi günler bizim faturada Mevcut Müşteri Fiber Fırsat Kampanyası (T) Fiber 100 Mbps - L - 89,9 olarak gözüküyor artık , bunda bize verilen tv uygulaması için kullanıcı adı şifreyi nasıl alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 2 Ekim 2020; 14:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

hocam iyi günler bizim faturada Mevcut Müşteri Fiber Fırsat Kampanyası (T) Fiber 100 Mbps - L - 89,9 olarak gözüküyor artık , bunda bize verilen tv uygulaması için kullanıcı adı şifreyi nasıl alabilirim ?
    Hımm demek kampnayanın adı böyle iyi aklımızda olsun
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 08505420542yi arayip isteyebilirsiniz.

• Forumdaşlar selam.
    Sadece yarına özel 1 günlüğüne ilk 6 ay %50 indirimli tarifelerimizden giriş yapabileceğiz. Şimdi o fiyatları da atiyorum, tekrarlıyorum atacağım fiyat listesi sadece bugün ve yarin saat 18:00a kadar geçerli olacak.

• Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar müthiş.

• Verilen modem bizimmi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 6 Ekim 2020; 22:45:46 >
  • Degerli musterimiz, talebiniz uzerine SuperNet FIBER+ internet baglantınız Mevcut Müşteri Fiber Devam Kampanyası (VF) Fiber 50 Mbps - 79,9 paketi ile degistirilmistir. Yeni paketinizden faydalanmaya baslayabilirsiniz.

Arkadaşlar ben birşey onayı vermedim 65 lira ödüyordum böyle mesaj geldi iyimi yoksa daha ucuzu varmi

• Hayır hocam modem kiralama ücreti

• Taylan Bey merhaba, Turk Telekom VDSL için fiyat verebilir misiniz? @tuqoo

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.