Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, maalesef ne Türk Telekom Türk Telekom altyapısından Vodafone hizmetimiz yok. Bu konuda yardımcı olamadığım için bağışlayın, yetkim dışında..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taylan Bey slm, 3 gun sonra bitiyor taahhütüm, ANKARA çukurambar SOL altyapısındayım senelerdir, vodofone da geçebileceğimiz 50-99-100 mb hangi kampanyalar var, bilgi verebilir misin? vodafone gsm hattımız maalesef yok !

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Merhaba,
    Turkcell tv+ gibi degil, aplikasyon olarak tv ve telefonda kullanabiliyorsunuz ama gelecek ay sol altyapisinda dekoderli yani kutulu bir sistemle giriş yapacağız :)
    Redli iseniz tüm kanallar açık (nba tv, net geo wild vb.. yabanci kanallar da...)

spor kanalları da dahil mi acaba? özellikle s sport.

• bu arada benimde telekom tahahütüm aralık başında bitiyor.

büyük ihtimal vodafone'a geçiş yapacağım. aynı zamanda vodafone red hat kullanıyorum.

şu an mevcutta kullandığım 100 mbit. acaba 50 mbite mi insem yoksa 100 ile devam mı etsem. tam karar veremedim. ikisi arasında aşırı fark görülür mü sizce?

• muro1101 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ozelden yaziyorum size.

• Geçeceğiniz dönemdeki 2 paket arasındaki fiyat farkına göre bu sorunuza cevap verebilirim :) bu sirada s sport var, simdi kontrol ettim, nba tv falan da var.

• quote:

Geçeceğiniz dönemdeki 2 paket arasındaki fiyat farkına göre bu sorunuza cevap verebilirim :) bu sirada s sport var, simdi kontrol ettim, nba tv falan da var.

yanıtınız için teşekkürler. s sport benim için önemli. premier league ve bundesliga izlemeyi seviyorum.

şu an ki fiyatlara göre hangisini tercih ederdiniz peki? :)

• Su anki fiyatlarda tabi ki 100mbps :)

• quote:

Su anki fiyatlarda tabi ki 100mbps :)

teşekkürler.

fiyatlar böyle olursa bende 100 mbps ile devam ederim. ;)

bir sorum daha var; başvuru yaptıktan sonra kurulumu ne kadar zamanda yapıyorlar büyük şehirlerde?

• Yasal süre 48 saat idi biz 24 saatte kurduruyorduk şimdi yasal süreyi 48 saatten 96 saate çıkardılar pandemi bahanesi ile. Bazı bazı aksamalar olabiliyor tabii bizden kaynaklı olmayan.

• quote:

Yasal süre 48 saat idi biz 24 saatte kurduruyorduk şimdi yasal süreyi 48 saatten 96 saate çıkardılar pandemi bahanesi ile. Bazı bazı aksamalar olabiliyor tabii bizden kaynaklı olmayan.

tamamdır teşekkürler tekrar

• Arkadaslar surekli ani hiz dususleri ping yukseklikleri uasiyorum! Sikayette bulundum ama gelen giden yok. Kontratimda bitti mayista buyuk ihtimal cikicam siz siz olun basvurmayin. Foto atmak bile whatsapptan dert oluyor surekli hucresele gecmek zorunda kaliyorum. Eksi forumdonanim fln bile acilmiyor . Internet kullanamaz hale geldim!
    Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye
    Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye

Oyunlar da asiri lag button gecikmesi yasiyorum. Videolar acilmiyor . Bunun nedeni nedir !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Hangi altyapı acaba hizmetiniz? 24mbps hiz ile foto bile atamama şansınız mümkün değil, kesinlikle başka bir problem var, ilgenmeye calisayim pm atarsaniz.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt

vodafone fiber kullaniyorum. Altyapi derken turkcellin altuapisi galiba kullaniyorlar

• quote:

Hangi altyapı acaba hizmetiniz? 24mbps hiz ile foto bile atamama şansınız mümkün değil, kesinlikle başka bir problem var, ilgenmeye calisayim pm atarsaniz.

Yok sayfa bile acilmiyor hucresele gecersem yolluyor! Surekli yavaslik var her seyin gec acilmasini gectim acilmiyor bile anlik kopmami oluyor anlamadim artik. Online oyun oynuyorum eziyet oldu surekli tus gecikmesi

Sol altyapisi, probleminiz solden kaynakli, siz arıza kaydı bıraktığınızda arızayı çözmek için gelen teknik ekip bile Superonline personeli olacak.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Neden kaynaklanjyor peki ?Tabiki kac kere aradim hep ayni is en son kapaticam ne halleri varsa gorsunler !

Kontrol ettiğimde bölgenizdeki Superonline altyapısında genel bir sorun var, müşteri hizmetlerinden modeminizi resetlemesini rica edin halledemezse teknik ekip yollamalarını söyleyin lütfen.

Kontrol ettiğimde bölgenizdeki Superonline altyapısında genel bir sorun var, müşteri hizmetlerinden modeminizi resetlemesini rica edin halledemezse teknik ekip yollamalarını söyleyin lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.