Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soyledim hocam . Sikayet talebi ilettim hata verdi! Musteri hizmetleri zaten les suratima kapiyorlar bekledigimle kaliyorum. Foto paylasmistim tc numaram gozuktugu icin sildim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Galiba bu turkcell basima bela oldu. En iyisi kablonete gecmek bir ara kullanmistim memnundum kotali tarife yaptiklari icin karsiydim . Ama en azindan internet kullaniyordum . Musteri hizmetleride iyiydi

• kayseri erkilet osmangaziye altyapı verin almazsam atlarım 😖✌️

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Kontrol ettiğimde bölgenizdeki Superonline altyapısında genel bir sorun var, müşteri hizmetlerinden modeminizi resetlemesini rica edin halledemezse teknik ekip yollamalarını söyleyin lütfen.

Ne zaman duzeltirler hocam bunu 2 ay oldu boyle nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayetvar.com'a da paylaşabilir misiniz bu durumu?

Paylasmistim bunla ilgili bisey ama bir daha boyle paylasayim tam detayli. Belki de btk ya sikayet etmistim ama cozuldu sorununuz gibi bir cevap attilar cozulmemesine ragmen

Ekleme bu vodafonela olan konuymus ) bugun vodafonedan gelip modem degistirdiler . Aksama deneyecegix bakalim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomans1453 -- 10 Ekim 2020; 16:36:10 >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Modemi değiştirdikten sonra sorun çözülür umarım beni de bilgilendirirseniz ben de merak ettim.

Tabi ki hocam umarim cozulur cidden cok feci bir ping sorunu yasiyorum. Butun baglantilara bakti ama aksam detayli yazarim

• Ocakta taahhüt bitiyor, telefonla ararlarsa aynı fiyatlardan tekrar imzalamayı düşünüyorum. 100mbit 85TL'ye anlaşmıştık hatırladığım kadarıyla.

Speedtestlerde 18 28 mbps civari upload hızı alanlar var bunlar farklı tarife mi? Ben maksimum 5 alabiliyorum.

• filojistoN kullanıcısına yanıt
    Kağıt üstünde vaadedilen 5 megabit, yoğun olmayan saatlerde o hizlari alıyor olabilirler.

• İlk fatura hediyeli 30 üyelik geldi elimize arkadaşlar

• vodafone kablonet alt yapısı uzerinden hızları 100 e yukseltse herkes kablonet kullanan kişi direk vodafone almaya başlar sahsım fikrime göre cunku 19 00 -24 00 arası aksamları hız dusumunden bazıları için kullanıcı tasvik etmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErkanKalkan kullanıcısına yanıt
    Sanırım zaten bu söylediğiniz sebepten dolayı Türksat 100 megabit anlaşmamıza izin vermiyor :) ama 50 de gayet kabul edilebilir bir hız

• Arkadaslar ilk basvuruda bulunacak 15 kisiye özel ekim+Kasım faturalarini hediye ediyoruz.

• Kota doldu, bir 15 basvuru daha aciyoruz bugun sizler icin :)

• Hocam ben vodafone internetliyim sözleşme bitiyor yok mu uygun fiyatlı tarofe, 5 senedir kullanıyorum. Teklifleri 24 e 70tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhabalar hocam. Ben Antalya'da vodafone kullanıyorum şuan. Sözleşme 24 ünde doluyor. Siz ilgileniyor musunuz yenileme işleri ile? Birde yeni 200mbps tarifeler çıkmış. Bunlar hakkında bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTopbas -- 17 Ekim 2020; 22:33:9 >
  • Taylan hocamdan fiber 24 mbps ekim+kasım faturası dahil şeklinde bağlattık. Kendisi çok ilgili biri

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Hangi altyapı hocam bana özelden açık adres yazar mısınız ona göre size fiyat listesi atayım?

• BTopbas kullanıcısına yanıt
    200mbps tarifeler sadece Vodafone'nin kendi altyapısından sunulan bir hizmet, bana özelden açık adresinizi yazın bir kontrol edeyim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.