. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E30AF723 -- 30 Haziran 2021; 20:31:28 > |
Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (31. sayfa)
-
-
İlk fatura hediyeli+100tl a101 hediye cekli 10 basvuru daha actik arkadaslar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir arkadaşımı yönlendiriyorum. Antalya'dan selamlar.
-
Evet ulasti, tesekkurler :)
İlk fatura hediye + 100tl a101 ceki hediye basvurusu 20 tane daha actik. DH uyelerine ozel!
PM
-
Dsmart 24 mb + tv internet taahhütüm bitiyor. Var mı fiber olmayan altyapı için kampanya?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
superonline altyapıda eve kuruluma superonline ekibi mi vodafone ekibi mi geliyor?
Vodafone verilen modemleri ne zaman yenileyecek söylenti var mı?
-
Altyapi sahibi kim ise kuruluma onlar gelir evet. Modemleri de yine altyapi yani iss sahibi belirler.
Altyapı sahibi Superonline. Modemlerinde onların arması mı olmuş oluyor? Superonline nın kendisinden alınca wifi6 lı modemi de isteğe bağlı veriyor.
Vodafone üzerinden alınca bu bu durum nasıl oluyordur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 31 Temmuz 2021; 12:11:46 > -
Modem huawei ikisinde de. Bir değişiklik yok. Birine vodafone birine sol cikartmasi yapistirip yolluyorlar
Superonline Wifi6 lı modemlere geçti de o nedenle demiştim.
-
Geçtiği bölgelerde vodafone de alsanız aynı modemi talep edebilirsiniz öyleyse.
İlk fatura hediye + 100tl a101 hediye çeki hediyeli 15 başvuru açmıs bulunmaktayız sevgili forumdaşlar..
Tamam. Bir düşüneyim, öyle oluyorsa düşünebilirim duruma göre. Çok sağolun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuqoo
İlk fatura hediye + 100tl a101 hediye çeki hediyeli 15 başvuru açmıs bulunmaktayız sevgili forumdaşlar..8 gün sonra superonline taahhütüm bitiyor. 100mbps için fiyat nedir.
-
Hocam 8 gun sonra bitiyor ve operator degisikligi yapacaksaniz hemen hamle yapma vaktidir, iptali, kurulumu vs...
10mbps normalde ilk 6 ay 119 sonraki 18 ay 129tl modem dahil fakat vodafone redli bir no referans gosterirseniz ( normalde aileden biri olmali ama ben kim olursa olsun sisteme isletebiliyorum)
İlk 6 ay 109 sonraki 18 ay 119tl oluyor modem dahil.
Vodafone tv 24 ay hediye + 100tl de a101 ceki veriyoruz.
vodafone süperonline altyapısı üzerinden 200 mbit hizmet verebiliyor mu? veriyorsa fiyat nedir?
-
@tuqoo selamlar inönü cd 232/f konak izmir. benim burada altyapı nedir acaba? hala internet bağlatmadım kaç yıldır telefondan paylaşım yapıyorum red sınırsız tarife oldugu için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuqoo
İlk fatura hediye + 100tl a101 hediye çeki hediyeli 15 başvuru açmıs bulunmaktayız sevgili forumdaşlar..Arıza bağlantı sorunlarında müdahil olma imkanınız var mı? 24 ay taahhüt insanın gözünü korkutuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X