Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 99 mbps 99tlden başlayan fiyatlarla (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
10.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden yazıyorum şimdi size ilgileneyim hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neonex525 N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bezip Superonline'ye dönüş yaptım tekrardan.Cunku sinir sistemle öyle bir oynadilarki bundan sonra Vodafone olan herhangi bir şeyi kullanmam veya tavsiye etmem mümkün değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone'a abone olmayın, sorun yaşarsanız yalnızsınız.

Şuan itibariyle teknik desteğe bağlanmak isterseniz, "bölgenizde çalışma var" şeklinde otomatik mesaj ile sistem telefonu kapatır.

Bir şekilde bağlandığınız MH temsilcisi dünyadan bir haber.

İnternet şuan leş, video vs izleyemezsiniz. Paket kaybı %500 civarı.

Oyun oynamak hayal.

Muhatap yok.

Özetle, aynı altyapıda komşum SOL abonesiyken sorun yaşamıyor, ben aynı kutuda beter olmuş durumdayım.

İşi Koronaya bağlıyorlar yüzsüz gibi :) SOL'de korona yok ama...
  • Kerros kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı sizsiniz, yalan atacak haliniz yok, yalan diyemem, ama söylediğiniz hiçbir sorunu yaşamadım bugüne kadar. Burdan yararlanan forumdaslarimdan da hiç bu şekilde bir dönüş olmadı.. Sizinkisi bölgesel bir sorun olsa gerek. Üzüldüm sizin adınıza, samimiyetle söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 100 mbit kullanıyorum hızım hep 110 mbit civarında ping 4 ms. 89 TL ödüyorum, bir kere sorun oldu ertesi gün teknik servis geldi halletti. süperonline bu fiyata 15 mbit veriyor. İsteyen gitsin kazık fiyatlara süperonline kullansın onlar da bundan güç alıp kazığı iyice büyütsün. Burada vodafonu kötüleyenlerin süperonline trollü olduğunu düşünüyorum. Çünkü zaman zaman süperonline çalışanları evime gelip aynı şekilde vodafonu kötülüyor ben de hadi işine git deyip kovuyorum.
  • cruise1905 C kullanıcısına yanıt
    Sorun bu değil mi zaten?

Vodafone uygun fiyatlı diye geçtik. Herkes aynı mantıkla VDF'na geçiş yaptı. Sonuç? Kısıtlı bandwith üzerinde, fazla kullanıcı... Sol'den kiraladıkları altyapı, mevcut aboneyi kaldırmıyor.

Kaldırmayınca ne oldu? İnternet kullanımı yoğun olduğu için altyapıları çöktü. Bunu zaten kendileri kabul ediyorlar.

Aynı kutuda, farklı firmada sorun yok. Biz trollüz ya, sen bunu açıklarsın umarım.

İşin özeti, sen buraya üye olduğunda, benim sekizinci senemdi. Sen muhtemelen doğduğun zaman, ben Türkiyede ilk defa internet üzerinden online oyun oynuyordum.

Yani troll olan sensin, konu hakkında bilgin yok, boş yapıyorsun, yapma.
  • Al bakalım, kim Superonline trollüymüş.

Odana as, bakarsın.

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 99 mbps 99tlden başlayan fiyatlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 20 Mart 2020; 17:46:24 >

• 10 aylık vodafonenet abonesiyim, alt yapı vodafone'un kendisine ait. Son 1 aydır cgnat, ping sorunu, paket kaybı, IP bloğunun oradan oraya değişmesi ile alakalı yaşadığım bağlantı sorunları derken epey uğraştırmaya başladılar.

MH tamamen bilgisiz ve şikayet kaydının aciliyetini bildirmek dışında hiç bir işe yaramıyorlar. 1 ay içerisinde netyardim@vodafone.com adresine yüzlerce mail attım, hepsi sonuçsuz kaldı. BTK üzerinden 1 kez şikayet oluşturdum biz de sorun yok diyerek kaydı kapattılar, ben açtım onlar kapattı derken bu sefer kaydımı BTK kendisi kapattı. İnat ettim tekrar BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturdum. Devletin kurumu bile servis sağlayıcıdan tarafa netice alıyor, tüketici kimsenin umurunda değil.

sikayetvar.com'a şikayet açtım oraya cevap veren olmadı, sonra baktım ki 13 bin şikayetin sadece %6'sına cevap yazmışlar.

Twitter'da ki destek sayfalarına DM attım cevap dönen olmadı. Ancak sayfalarında reklam paylaşmaya devam ettiler.

20 Şubat 2020 tarihinde açtığım şikayeti 20 gün de çözemediler, karşılığında faturanızda indirim yapalım dediler. Sizden sadaka istemiyorum diye sözlü ve yazılı bildirmeme rağmen faturamı değiştirmeyip indirim yapmışlar. İndirim umurumda bile değil sorunum çözülmüyor.

9 gündür çözüm bekleyen 4 ayrı şikayetim var ve halen çözümsüz vaziyette bekletiyorlar. Dünya üzerinde belki de en ilgisiz destek ekipleri bu firmadaymış, bunu çok geç anladım.

Şu an online oyunlarda bağlantı problemi ve ping problemi yaşıyorum. Aboneliği iptal edeyim dedim 2450 TL cayma bedeli çıkarttılar. Sözleşme bitene kadar bekleyeceğim artık.

Vodafone'a abone olunan ilk aylar gayet güzel, ancak acısı sonradan çıkmaya başlıyor. Fiyatlara aldanıp benim gibi hemen abone olmayın, iyi araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 20 Mart 2020; 18:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Al bakalım, kim Superonline trollüymüş.

Odana as, bakarsın.

Yürü git o zaman süperonline'a 150 TL ver. Ağlayıp durma burada

Bunu da müsait bir yere asarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise1905 -- 20 Mart 2020; 20:5:27 >

• Cahille muhatap olamayacağım daha fazla. Download/Upload hızını, sorunsuz internet zanneden birisi...

Neyse evlat sana ayrılan sürenin sonuna geldik.
  • quote:

Cahille muhatap olamayacağım daha fazla. Download/Upload hızını, sorunsuz internet zanneden birisi...

Neyse evlat sana ayrılan sürenin sonuna geldik.
    Hadi yavrucum ikile.. Git süperonline mama versin sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise1905 -- 20 Mart 2020; 20:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise1905

Vodafone 100 mbit kullanıyorum hızım hep 110 mbit civarında ping 4 ms. 89 TL ödüyorum, bir kere sorun oldu ertesi gün teknik servis geldi halletti. süperonline bu fiyata 15 mbit veriyor. İsteyen gitsin kazık fiyatlara süperonline kullansın onlar da bundan güç alıp kazığı iyice büyütsün. Burada vodafonu kötüleyenlerin süperonline trollü olduğunu düşünüyorum. Çünkü zaman zaman süperonline çalışanları evime gelip aynı şekilde vodafonu kötülüyor ben de hadi işine git deyip kovuyorum.
    Dostum Antalya bölgesinde olduğun gözüküyor. Tüm İzmir cgnat ile alt üst oldu. Umarım Antalya 'ya uygulanmaz. Uygulanır ise bu mesaja geri bildirim ile sende acı tecrübelerini bizimle beraber yazmaya başlarsın. Sağlıcakla.

• VandenBerg V kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bana da randevu verdiler ama gelmediler. Mh ile görüştüm dedim bari gelmeyeceklerse haber etsinler dedim onu da yapmadılar, tüm gün boşuna bekledim. Bende aboneliği iptal ettirdim başlamadan. Corona muhabbetleri bitsin tekrar deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melmur

Dostum Antalya bölgesinde olduğun gözüküyor. Tüm İzmir cgnat ile alt üst oldu. Umarım Antalya 'ya uygulanmaz. Uygulanır ise bu mesaja geri bildirim ile sende acı tecrübelerini bizimle beraber yazmaya başlarsın. Sağlıcakla.

Alıntıları Göster
    Ankarada'yım şuan sıkıntı yok. Ayrıca dediğiniz problem hemen hemen tüm iss'lerde yaşan bir durum. Benim kızdığım nokta adam gelmiş burada vodafone'a abone olmayın oyun oynayamazsın, video izlenmiyor, süperonline çok iyi diyor. Halbuki bunların hepsini rahatlıkla yapıyorum. Benim arkadaşım süperonline kullanıyor pingi çok yüksek, bir çözüm ürettikleri de yok normal deyip geçiştiriyorlar. Ayrıca süperonline çalışanları sürekli eve geliyor, bize geçin diye rahatsız ediyorlar, teklif ettiği hız da 25 mbit. Diyorum ki ben zaten 100 mbit kullanıyorum, yok sizin kullandığınız gerçek 100 mbit değil, musluğun başında biz varız verdirmeyiz öyle hız diyor. Bu kadar da ahlaksızlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise1905 -- 22 Mart 2020; 20:48:25 >

• melmur M kullanıcısına yanıt
    Hocam anlayacak adamla muhatap olman lazım. Sorun yaşamadığını iddia ediyor veya bir şekilde bölgesinde sorun yok.

Ama an itibariyle durum bu. Ankaradayım.

Tutarsızlığa bakar mısın?

Böyle bir değer var mı Allah aşkına?

Saat 21 gibi hız bu şekilde, gece 1-2 ye kadar devam ediyor.

Saat 21 öncesinde 100mbit hız alıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 22 Mart 2020; 21:36:48 >

• quote:

Hocam anlayacak adamla muhatap olman lazım. Sorun yaşamadığını iddia ediyor veya bir şekilde bölgesinde sorun yok.

Ama an itibariyle durum bu. Ankaradayım.

Tutarsızlığa bakar mısın?

Böyle bir değer var mı Allah aşkına?

Saat 21 gibi hız bu şekilde, gece 1-2 ye kadar devam ediyor.

Saat 21 öncesinde 100mbit hız alıyordum.
    Sen de sorun var diye herkeste sorun mu olması lazım? Ben de yok. Gelip burada vodafone'a abone olmayın, süperonline çok iyi diye ahkam kesme. Biz hangi iss'yi kullanacağımızı sana göre mi belirleyeceğiz. Memnun değilsen iptal edersin, gider 150 TL'ye süperonline alırsın bu kadar basit. (bu arada superonline'da 100 mbit 210 TL. Yani iyice sapıtmış.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise1905 -- 22 Mart 2020; 23:54:15 >

• Birbirinizi kırmayın, birbirimize destek vermek icin bu platformdayiz.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Bu kampanya devam ediyor mu ve İzmir’de kurulumlarda bir sıkıntı var mı?

• tagopasa T kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar tatildi, ayın 1ine uzatıldı hocam. Tüm tr'de tüm vodafoneler kepenk indirdi, zaten açık olsaydı da kurulumcular da çalışmıyor yine başvurular askıda kalacaktı.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Superonline dan aboneliği iptal ettirip vodafone a başvurmak mı avantajlı yoksa Superonline dan geçiş yapmak mı?
    Fark var mı.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.