Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 99 mbps 99tlden başlayan fiyatlarla (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
10.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten onu iptal edip bunu bagliyoruz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle tekrar fiber girislerine basladik arkadaslar.

• Bu aralar vodafone da bir sıkıntı mı var ? whatsappdan görseller inmiyor sosyal medyada sıkıntılı internet sıkıntı. superonline kullananlarda bir sıkıntı yokmuş
  • Bu aralar vodafone da bir sıkıntı mı var ? whatsappdan görseller inmiyor sosyal medyada sıkıntılı internet sıkıntı. superonline kullananlarda bir sıkıntı yokmuş
  • bu aralar vodafone de bir sıkıntı var mı yoksa sadece bende mi var ? whatsapptan aldıgım görseller açılmıyor bile
  • Sağolsun Taylan Bey İzmirlerden bana yardımcı oldu, internetim 1 günde bağlandı. Kullanmaya başladım, superonline fiber alt yapısı ile zaten hazır olan kabloya modemi bağlayıp, bağlantıyı kurup gittiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osilayer

Sağolsun Taylan Bey İzmirlerden bana yardımcı oldu, internetim 1 günde bağlandı. Kullanmaya başladım, superonline fiber alt yapısı ile zaten hazır olan kabloya modemi bağlayıp, bağlantıyı kurup gittiler.
    SOl altyapısından vodafone kullanıyorsunuz değil mi?
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Doğrudur
  • arifberkay1 kullanıcısına yanıt
    Whatsapp'la ilgili bende de sıkıntı var. Sürekli bağlantı kontrol ediliyor diyor

• quote:

Doğrudur
    PUBG PUBG Lite varmıdır ? Lite versiyonu bedavadır.

Call of Duty modern warfare bedavadır. 90gb bu olmazda.

PUbg lite ve CS go ping değerleri alabilirmiyiz.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Oyunlar ile işim yok.. Evde netflix ile çizgi filmler izleyen 5 yaşında bir prenses ve kalan bandwidth ile iş yapmaya çalışan iki yetişkin var. SOL 24 Mbit idi, yetmemeye başladı. Şu an kablo ile 95 rahat görüyorum 5-6 cihaz aktif kullanımda iken.

Hali hazırda sorunsuz SOL kullanıyorsan, vodafone ile de sorun yaşamazsın aynı alt yapıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osilayer -- 31 Mart 2020; 15:27:43 >
  • quote:

Oyunlar ile işim yok.. Evde netflix ile çizgi filmler izleyen 5 yaşında bir prenses ve kalan bandwidth ile iş yapmaya çalışan iki yetişkin var. SOL 24 Mbit idi, yetmemeye başladı. Şu an kablo ile 95 rahat görüyorum 5-6 cihaz aktif kullanımda iken.

Hali hazırda sorunsuz SOL kullanıyorsan, vodafone ile de sorun yaşamazsın aynı alt yapıda.
    ben yaşamıyorum zaten tamam teşekkür ederim o zaman o internet size ideal ve sorunsuz kullanırsınız iyi günler.
  • arifberkay1 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede vardı modem aç kapa yaptım düzeldi.
  • Vodafone'dan uzak durun.
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    En iyi çözüm :)

• Merhaba ben 22 Şubat tarihinde bağlatmıştım sizden 100Mbit Fiber. İlk ay ücretsiz dediniz ancak 22-02 ve 29-02 arası 29TL, Mart ayı için de 105TL fatura geldi. Ücretsiz kısım nerede acaba?
  • eagen kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında bağlantı sagladığımız herkesin çıkmış olan ilk faturaları Mart 15'de ödendi. Şimdi siz söyleyince kontrol ettim 76 kişi yararlanmış Şubat'ta ve hepsi sorunsuz. Bana özelden Vodafone abone no yazarsanız kontrol edeyim hemen, bir eksiklik varsa hemen gidereyim.

• kampanya devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Şubat ayında bağlantı sagladığımız herkesin çıkmış olan ilk faturaları Mart 15'de ödendi. Şimdi siz söyleyince kontrol ettim 76 kişi yararlanmış Şubat'ta ve hepsi sorunsuz. Bana özelden Vodafone abone no yazarsanız kontrol edeyim hemen, bir eksiklik varsa hemen gidereyim.
    Benimde aynı durumda bir faturam var pm ile bilgileri ilettim.
  • Bağlatmayı düşünen varsa akşam 9'dan sonra interneti 5 mbit'e çekmeye başladılar. Google dışında hiçbir şey çalışmıyor. Bilginiz olsun. Ben dolandırıldım siz tekrar bir düşünün. 100 TL fatura 5 mbit hız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.