Şimdi Ara

Vodafone Fibermax 100Mbit 50GB AKK Çekirdek Aile Paketi 59,99 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
11.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben açıkçası bugünlerde BTK'a şikayet formu doldurup tek taraflı olarak aboneliğimi sonlandırmayı ve vdsl'e dönmeyi düşünüyorum.14.06.17 tarihinden bu yana arıza kaydım ile alakalı tek bir gelişme yaşanmadı.Kaç defa aradım,şikayet ettim,twitter'dan yazdım,facebook'dan yazdım,ınstagram'dan yazdım.Yok abi adamlar hayatımda gördüğüm en vurdumduymaz iss.Hadi şuan yavaşta olsa internete girebiliyoruz.Yarın bir gün oldu da internet erişimimiz kesilse daha hız sorununa çözüm bulamayan bu adamlar,zannediyormusunuz ki problemi çözüp interneti aktifleştireceklerini? Ben aynı zamanda hatırlarsanız,kendi sitelerinden 50 tl indirim kampanyasıyla başvuru yapmıştım.O konuda da kandırıldım.Adamlara diyiyorum;Bir tarafımdan element uydurmuyorum,bana mh'nin verdiği bilgi bu şekilde.Açın dinleyin diyiyorum;Tamam diyerek beni avutarak kayıt açıyorlar.Sonuç? iki defa kayıt açtım ve hala inatla herhangi bir sorun olmadığını savunuyorlar.Çok pişmanım tercihimi bunlardan yana kullandığımdan ve vazgeçme süremde aboneliğimi sonlandırmadığımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Ben açıkçası bugünlerde BTK'a şikayet formu doldurup tek taraflı olarak aboneliğimi sonlandırmayı ve vdsl'e dönmeyi düşünüyorum.14.06.17 tarihinden bu yana arıza kaydım ile alakalı tek bir gelişme yaşanmadı.Kaç defa aradım,şikayet ettim,twitter'dan yazdım,facebook'dan yazdım,ınstagram'dan yazdım.Yok abi adamlar hayatımda gördüğüm en vurdumduymaz iss.Hadi şuan yavaşta olsa internete girebiliyoruz.Yarın bir gün oldu da internet erişimimiz kesilse daha hız sorununa çözüm bulamayan bu adamlar,zannediyormusunuz ki problemi çözüp interneti aktifleştireceklerini? Ben aynı zamanda hatırlarsanız,kendi sitelerinden 50 tl indirim kampanyasıyla başvuru yapmıştım.O konuda da kandırıldım.Adamlara diyiyorum;Bir tarafımdan element uydurmuyorum,bana mh'nin verdiği bilgi bu şekilde.Açın dinleyin diyiyorum;Tamam diyerek beni avutarak kayıt açıyorlar.Sonuç? iki defa kayıt açtım ve hala inatla herhangi bir sorun olmadığını savunuyorlar.Çok pişmanım tercihimi bunlardan yana kullandığımdan ve vazgeçme süremde aboneliğimi sonlandırmadığımdan.

Benim hızım akşamları çok düşüyor 3-4 mbite kadar düştüğü oluyor katlanılacak gibi değil , aynen dediğiniz gibi arıza giderilemiyorsa tek taraflı olarak sözleşmeyi iptal edebilirsiniz , hiçbir bokda iddaa edemezler

• 16.06.17 tarihinde bıraktığım arıza kaydı ile alakalı hala tek bir işlem yapılmadığı gibi gün geçtikçe varolan sorunun boyutu büyümeye başladı.Aşağıda ki sonuç 100 mbps aboneliğe ait olup saat 23.35 gibi internet kullanımının düşük olduğu bir saatte Ethernet ile yapılmıştır.Belirtmekte fayda var,hala akk hız düşümü yaşamamış halimdir bu.Şu yorumları ve sonuçları görüpte hala abone olacak birisi var ise kendisine vodafone ile bol şanslar dilerim.

Vodafone Fibermax 100Mbit 50GB AKK Çekirdek Aile Paketi 59,99 TL

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=128023407

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 100mbit 50gb kotalı çekirdek aile paketine üye olmuştum , beni bayi çalışanı bir arkadaş üye yapmıştı , ilk 3 ay 34.90 sonraki aylar 59.90 olacaktı , ilk 3 ay faturam 34.90 geldi , bakalım 4. faturanın 59.90 gelmesi gerekiyor 69.90 gelirse kıyamet kopar ... zaten sözleşmede imzalamadım direk iptal
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Bugün kendi isteğimle arandım, öğrenci tarifesi sunuldu 12 aylık tarife ilk 3 ay 40 sonrakiler 80lira
    100mbit 100akn.
    99 a bile düşmez deniyor. Superonline kutusu daha 2 ay önce takıldı yani onu kullanacaklarmış. Buralarda pek kullanan yok Uydunet olduğu için herkes onu kullanıyor.
    Sizin sorunları yaşamam gibi geliyor ama cayma hakkımı da ödeyecekler bu durumda Vodafone bana sıkıntı çıkarırsa çıkıp gitmekte olmaz.
    Ne önerirsiniz?
    Uydunetten memnun gibiyim ama oyunlarda pingleri yüksek hele bazen 21.30 ile 23.30 arasında çıldırtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Arkadaşlar Merhaba,
    Bugün kendi isteğimle arandım, öğrenci tarifesi sunuldu 12 aylık tarife ilk 3 ay 40 sonrakiler 80lira
    100mbit 100akn.
    99 a bile düşmez deniyor. Superonline kutusu daha 2 ay önce takıldı yani onu kullanacaklarmış. Buralarda pek kullanan yok Uydunet olduğu için herkes onu kullanıyor.
    Sizin sorunları yaşamam gibi geliyor ama cayma hakkımı da ödeyecekler bu durumda Vodafone bana sıkıntı çıkarırsa çıkıp gitmekte olmaz.
    Ne önerirsiniz?
    Uydunetten memnun gibiyim ama oyunlarda pingleri yüksek hele bazen 21.30 ile 23.30 arasında çıldırtıyor.

99a düşmez diye size iyi palavra atmışlar. 20gün önce bağlattım 100Mbit, sadece bir gün oda 5-10 dakika 80Mbit gördüm, onun haricinde 50-50 arası bazende 35lere iniyor. 10 gün sonrada iptal ettirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

16.06.17 tarihinde bıraktığım arıza kaydı ile alakalı hala tek bir işlem yapılmadığı gibi gün geçtikçe varolan sorunun boyutu büyümeye başladı.Aşağıda ki sonuç 100 mbps aboneliğe ait olup saat 23.35 gibi internet kullanımının düşük olduğu bir saatte Ethernet ile yapılmıştır.Belirtmekte fayda var,hala akk hız düşümü yaşamamış halimdir bu.Şu yorumları ve sonuçları görüpte hala abone olacak birisi var ise kendisine vodafone ile bol şanslar dilerim.

Vodafone Fibermax 100Mbit 50GB AKK Çekirdek Aile Paketi 59,99 TL

iptal ettirip kurtulun, ben öyle yaptım. Aynı sorunu yaşadım, asla ilgilenmiyorlar, bide yüzsüz yüzsüz arayıp sözleyi imzalamamışsınız iptal olacak diyorlar. Dedim önce problemi giderin sözleşme imzalamak kolay sonra, hemen kıvırmaya başlıyorlar, yok ben o işe bakmıyorumda başkaları bakıyorda. O zaman iptal edin imzalamıyorum hiç bişey diyerek kurtuldum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.