Şimdi Ara

Vodafone Fibermax 100Mbit 50GB AKK Çekirdek Aile Paketi 59,99 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
11.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unpop

50 Tl site indirimiyle 50Mbps/50Mbit sonrası 16Mbps Eko Aile (3x30)+(21x60)-50 Tl den 24 aya böldüğümüzde aylık ortalama 54 Tl ediyor.
    Bayi kanalıyla yaparsak ise (3x30) +(21x50) dan aylık 47.5 Tl ye geliyor.

Aylık fark 6.5 Tl . 24 Aylık fark sonucu ise toplam 156 TL.

Bu anında 50 tl indirim hangi sitede acaba ? jetfatura.com da mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Vodafone Bayisine Adres sorgulaması yaptırdım..Sanırım tam yapamadı ama Sitede Fibermax alt yapısı yok diyor..Yani Vodafone net ,hiç bir şekilde altyapısı yok dedi..Anlamadım..Bugünde kapıya Fibermax Broşürü koymuşlar..
    Sitede Ttnet fiber -Superonline fiber Alt yapısı var ..(Kutularını bile gördüm)
    Şimdi Arkadaşlar.İnternetten benim yapabileceğim Bir sorgulama sistemi varmı ?
    Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum..tşkler..

Artık kişişel olarak sorgulama yapamıyorsunuz. 0850 542 05 42 numarasını arayıp öğrenebilirsiniz.Fakat şöyle bir sıkıntı var , süperonline altyapısını kullanması için vodafone port kiralıyor.Benimde bu şekilde ve bu nedenle 19 gündür bağlantı için bekliyorum.Bugünde arayıp görüştüm müşteri hizmetleriyle.25.05.2017 tarihinde başvuru gerçekleştirmişsiniz.Bizde 30.05.2017 tarihinde port için başvuru yapmışız hala bekleme olarak gözüküyo yapabilecek birşey yok şuan için dediler.Yani eğer süperonline veya ttnet altyapısından vodafone bağlatmayı düşünüyorsanız uzun bir süreci göz önünde bulundurun ona göre elinizdeki interneti iptal ettirin.19 gündür kabak gibi bekliyoruz internetsiz hotspot açmaktan mobilde internet kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

50 Tl site indirimiyle 50Mbps/50Mbit sonrası 16Mbps Eko Aile (3x30)+(21x60)-50 Tl den 24 aya böldüğümüzde aylık ortalama 54 Tl ediyor.

http://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax-anahtar-teslim-tarifeler.php

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

http://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax-anahtar-teslim-tarifeler.php

şu adreste üst kısımda başvuru alanında yazıyor 50 lira indirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wigglesticks

quote:

Vodafone Bayisine Adres sorgulaması yaptırdım..Sanırım tam yapamadı ama Sitede Fibermax alt yapısı yok diyor..Yani Vodafone net ,hiç bir şekilde altyapısı yok dedi..Anlamadım..Bugünde kapıya Fibermax Broşürü koymuşlar..

Artık kişişel olarak sorgulama yapamıyorsunuz. 0850 542 05 42 numarasını arayıp öğrenebilirsiniz.Fakat şöyle bir sıkıntı var , süperonline altyapısını kullanması için vodafone port kiralıyor.Benimde bu şekilde ve bu nedenle 19 gündür bağlantı için bekliyorum.Bugünde arayıp görüştüm müşteri hizmetleriyle.25.05.2017 tarihinde başvuru gerçekleştirmişsiniz.Bizde 30.05.2017 tarihinde port için başvuru yapmışız hala bekleme olarak gözüküyo yapabilecek birşey yok şuan için dediler.Yani eğer süperonline veya ttnet altyapısından vodafone bağlatmayı düşünüyorsanız uzun bir süreci göz önünde bulundurun ona göre elinizdeki interneti iptal ettirin.19 gündür kabak gibi bekliyoruz internetsiz hotspot açmaktan mobilde internet kalmadı.

birebir aynı sorunla ben de karşı karşıyayım binamızda superonline gpon kutusu var vodafone fibermax a başvurdum abonelik başlatıldı ancak port yok gerekçesiyle bekliyorum tam detayı nedir ne zaman açılır vs aramaları için kayıt bıraktım
    benim anlamadığım şey burada vodafone fibermax abonesi olanlar da daha önceden port mu vardı da hemen bağlantıları yapıldı?

• Anladım..Ben O zaman ,Hiç Macera Aramayayım .En İyisi Superonline İle görüşeyim..Teşekkürler...Size de Kolay gelsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vodafone bayisi bina adını sordu mu?
    http://www.superonline.net/internet/fiber/nerede
    Burda binanız yer alıyorsa, bayi bina adını yanlış girmiş olabilir. Adres tam, doğru olsa bile bina adı yanlışsa fibermax çıkmıyor. Superonlineda kayıtlı olan bina adınızı vererek tekrar vodafone bayisine sorun, fibermax çıkması lazım

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Valla Kağıta bile yazdım ama yok dedi..Neyse belki Başka bayilerden denerim..yada ararım belli olmaz..

Tamam ya ..Bina adı değilde İnşaat Adı olacakmış.. Verdiğiniz linkte Çıktı..
    Ben vodafone bayisine Bina adı vermiştim .şimdi anlaşıldı..Zaten Alt yapı olmasa Adamlar niye Fibermax broşürü koysun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 13 Haziran 2017; 21:37:37 >
  • bu ankara olayini yeni gordum. sadece ankara icin mi gecerli? supeonline'dan kurtulamadigim icin bir turlu basvurma sansim olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla Kağıta bile yazdım ama yok dedi..Neyse belki Başka bayilerden denerim..yada ararım belli olmaz..

Tamam ya ..Bina adı değilde İnşaat Adı olacakmış.. Verdiğiniz linkte Çıktı..
    Ben vodafone bayisine Bina adı vermiştim .şimdi anlaşıldı..Zaten Alt yapı olmasa Adamlar niye Fibermax broşürü koysun..

Superonline alışkın olduğumuzdan farklı girebiliyor bina adını

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Yarın Bayiye Gidip Konuşacam bakalım..İnşallah Fibermax alt yapısı vardır..Hemen karar vermek istemiyorum ,iyice araştıracam -Karşılaştıracam bakalım..Bu arada tşkler...beni aydınlattınız..

• quote:

Yarın Bayiye Gidip Konuşacam bakalım..İnşallah Fibermax alt yapısı vardır..Hemen karar vermek istemiyorum ,iyice araştıracam -Karşılaştıracam bakalım..Bu arada tşkler...beni aydınlattınız..

Superonlinedaki gibi bina adı girilince bu sefer çıkacaktır altyapı. Superonline fiber ya da vodafone fibermax, hangisi kafanıza yatarsa ondan hizmet alabilirsiniz.
  • Açıkcası çok ilginç.Bu port yok olayının fiberi kapsayabileceği aklımın ucundan geçmezdi.Ben yukarıda da belirttiğim gibi 11.06.17 tarihinde vodafone sitesinden 50 tl indirim için kişisel bilgilerimi bıraktım.12.06.17 saat 14.05 de müsteri temsilcisi tarafından aranarak kaydım alındi.Hemen akabinde aynı gün sözleşmemi ayağıma getirip imzalatacak kurye görevlisi 13.06.17 tarihi için randevu aldı.13.06.17 saat 10.25 de vodafone kurulum ekibinden aranıp müsaitsem kuruluma geleneceği bildirildi.Yarım saat geçmeden evime gelip kurulum yapıldı.Saat 13.30 gibide kurye gelip sözleşmeyi imzalatıp bir kopyasını bana bıraktı.Sözleşme imzalama dahil 23 saatte 0 dan abone olmuş oldum.Binada superonline fiber alt yapısı var.4 sene boyunca da kullandım.Hiç birşey yapılmadı.Sadece üzerine yamuk yumuk vodafone stickerları yapıştırılmış superonline cihazları getirilip mevcut fiber kabloya bağlanıldı.Sanırım ben çok şanslıymışım.😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ocularis O kullanıcısına yanıt
    siz daha önce superonline fiber i kullanmışsınız bendeki durum bina girişindeki kutudan daireye kablo çekilecek sanırım durum bununla ilgili
  • Beyler vodafone'nun kendi sitesinden başvurupta hattı bağlananlar sözleşme imzaladı mı ?
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    evet yukarda bir arkadaş yazmış kurye ile göndermişler ayrıca ben de bu konuda telefonu paylaşılan Vodafone fsk kanalı ile abone oldum ilk 3 ay 34,90 kalan 21 ay 59,90 gibi bir cümle sözleşmeye ekleyin dedim şubeye gittim sözleşmenin en üst kısmındaki beyaz yere fsk bu cümleyi eklemiş gözümden kaçmadı itiraz ettim sözleşmenin içeriğine benim imza attığım kısmının hemen altına bu cümleyi eklemelerini istedim eklemeyi kabul etmiyorlar vodafone un sözleşmeyi hatalı kabul edeceği gerekçesiyle bunu eklemek istemiyorlar ancak katakulleye gerek yok bunu en baştan söylemeleri lazım adam kandırır gibi yasal hak iddia edemeyeceğim sözleşmenin dışında kalan alana yazmak da nedir?? Açıkçası güven telkin etmediler ancak eğer doğruysa ellerinde olan indirim koduyla sonradan indirimi sağlayacaklar
    sözleşmeye böyle bir cümle ekleyememeleri, belki vodafone un kendi hazırladığı sözleşmenin dışına çıkarak bir ibare eklenmesini kabul etmemesi gibi birşey olabilir mi bundan da emin değilim?

• fsk nedir ?
  • O zaman herkes sözleşmenin bir yerine birşeyler yazsın, eğer güvenmiyorsanız bence daha fazla zorlamadan normal yollardan abone olabilirsiniz. Ben FSK'ya güvendim kendisiyle defalarca kez konuştuk, olur da indirim sağlamamış olursa 10 lira fazla veririz, ki bu zaten normal tarife fiyatı.
  • bunlar yine de bu indirimi tanımlayabilir ler mi aboneliğimde sorun vardı başlamadan iptal edip vodafone üzerinden mi abone olsak acaba?

fsk faturalı satış kanalı
  • Bu FSK Ankarada galiba, her şehirden abone olmak isteyenlere indirim sağlıyabiliyorlar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.