Şimdi Ara

Vodafone FiberMax hizmetinizde. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alt yapı anlamında normal bir kullanıcı ya da porta verilen en yüksek hız şu anda 100mbps. Ötesi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistem hangi altyapiyi kullaniyor? Upload hizlari nedir? Su anda superonline kullaniyorum ama degistirebilirim. Detayli bilgiyi nereden alabilirim?

• 5420 den mesaj geldi fibermax şu şehirde diye özel teklifler için mesaj atın diyor.Çevremde altyapısı yok.Tt altyapısındanmı verebilir?

• Tt'dan fibermax hizmeti verilmiyor. Sadece s.online alt yapısı destekli.

• 200 mbit 200gb akn fiyat cok iyi. Akn sonrasi 64 mbit akar!
    Benim taahhut bi sene sonra bitince buna geceyim bari.
    Kendi routerimizi kullanabiliyomuyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarkanyuksel

Tt'dan fibermax hizmeti verilmiyor. Sadece s.online alt yapısı destekli.

Hayallerimizi yıkıyor.

• Az once bayiye gittim aylik 6 lira fiber modem ucreti var dedi ama kampanya detaylarinda boyle bir ucret belirtilmiyor. Arkadas yanlis biliyor olabilir mi? Gerci taahhutnameyi acip okudu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 10 Mayıs 2017; 20:16:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DivingDeep

Az once bayiye gittim aylik 6 lira fiber modem ucreti var dedi ama kampanya detaylarinda boyle bir ucret belirtilmiyor. Arkadas yanlis biliyor olabilir mi? Gerci taahhutnameyi acip okudu.

Modem ücreti var diyolar ama o ücreti almıyolar galiba ilk ay yansıttılar ondan sonra bidaha modem ücreti yansıtmadılar sendede öyle yaparlar heralde.
  • Peki modem performanslari nasil acaba? Superonline fiber'den gecmeyi dusunuyorum.

• Modem vb ürünler her zaman satış fiyatlarının dışında tutulur. Gördüğünüz fiyatlar 12-24 aylık taahhütlü fiyatlardır. Yan ürünleri lütfen bayii ve satış temsilcilerine sorunuz.

• DivingDeep kullanıcısına yanıt
    Şu anda modem marka/model olarak bilgim yok ama en kısa zamanda detaylı bilgi verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Vodafone FiberMax hizmetinizde.

Hocam bu fiyatlar hala geçerli mi?

• Kac defa sormuşlar upload hızı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Vodafone FiberMax hizmetinizde.

Hocam bu fiyatlar hala geçerli mi?

Hayır, çok eski bunlar.

• Fiberi olmayan müstakile, ne kadara fiber çektirebiliriz?

• FSK saticisi arkadasim cep telefonu icin saglam indirim yapmisti, simdi fibermax icin de guzel indirimden soz etti.

100 Mbit, 50GB AKK, 5 Mbit upload. Hiz 24'e dusecek. 60 lira aylik. Normalde 70 lira. Superonline'da ise 80 lira bu tarife.

Bu hizmet superonline fiber altyapisini kullaniyormus. Cayma bedelini de karsiliyorlar. Sanirim buna gececegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

FSK saticisi arkadasim cep telefonu icin saglam indirim yapmisti, simdi fibermax icin de guzel indirimden soz etti.

100 Mbit, 50GB AKK, 5 Mbit upload. Hiz 24'e dusecek. 60 lira aylik. Normalde 70 lira. Superonline'da ise 80 lira bu tarife.

Bu hizmet superonline fiber altyapisini kullaniyormus. Cayma bedelini de karsiliyorlar. Sanirim buna gececegim.

Gayet iyi 60tl

500tl

Cezayı karşılıyorlar

• Modem konusunda kafam karisti biraz. Alcatel falan acaba superonline'in son seri huawei'si kadar iyi midir. Huawei ile 5Ghz ile wireless ile harika sonuclar aliyordum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Fiberi olmayan müstakile, ne kadara fiber çektirebiliriz?

Çektiremezsin bi kişinin karşılayabileceği masraflar değil bunlar ayrıca teklif etsen daha kabul etmezler ancak metro ethernetle olur oda aylık 10-15bin TL ödeyebilirsen.
  • Hocam bir yardım :D geçen gün yeni taşınacagım lokasyonda fibermax sorgu ekranında yok görünüyorken şuan 100mbit fibermax (t) yazıyor.

Yeni adresime şuanki fibermax ımı taşiyabilirim demek mi oluyor bu? Ve superonline fiber var yeni dairemde, galiba onların altyapısını kiraladılar.

Bir bilgisi olan?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.