Merhaba şu an Vodafone sınırsız red max kullanıyorum yani hattım sınırsız tarifelerden. Hattıma FreeZone kullanıcı tanımlatırsam tarifem değişir mi? Tarifemin değişmesini istemiyorum da tek istediğim ekstra FreeZone avantajları. Şu ana kadar tarifem değişir korkusuyla yapmadım yoksa 16 yaşındayım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone FreeZone için mevcut red tarifemi değiştirmek şart mı?

-
-
Tarifeniz değişmez freezone tanımlaması sadece kullanıcı bilgisinde değişiklik yapıyor tarife vs. aynı kalıyor ancak,
Son gelen güncelleme ile freezone tanımlaması yapıldıktan sonra aktif gibi görünür ama hiç bir ayrıcalık çıkmaz, 1 kez tarife değişimi yapılması sonrası freezone tam olarak görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Aralık 2024; 15:22:20 > -
Bu kesin mi hocam. Vodafone yanımdadaki canlı destek tarifeniz değişmez falan demişti de hiç fırsatların gözükmemesinden bahsetmemişti. Yani freezone veya şuan sahip olduğum red fırsatları gözükmeyecekse tanımlatmam.
Çünkü zaten tanımlatmayı isteme sebebim ekstra FreeZone ve Red avantajlarının ikisinden de faydalanmak.
Yani siz bu olayı kendiniz yaşadıysanız ve kesin konuşuyorsanız O başka tabii
Şimdi başka bir canlı desteğe daha sordum yine Vodafone yanımda üzerinden o da aynı şekilde fırsatlar hemen tanımlanır dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 25 Aralık 2024; 16:23:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numara red+freezone+premium 3 lü aynı anda oluyor bunda sorun yok ancak freezone tanımı yapıldığında sms de aktif görünüp yanımda da görünmeme sorunu var sizde olabilir aynı durum onu belirttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Aralık 2024; 17:27:41 >
Teşekkürler bu riski bilgilendirdiğimiz için fakat ben yine de şansımı deneyeceğim hocam sonuçta olmazsa da olsa da tarifem veya red ayrıcalıklarına birşey olmayacak gibi ama freezone sıkıntısız gelirse freezone hakkımdan da faydalanmış olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 25 Aralık 2024; 17:42:14 >
Evet bir kaybınız yok sonucu yazarsınız.
Yazarım hocam.
Müşteri hizmetleri fatura kesim tarihinden sonra geçişin tamamen sağlanacağını söyledi bir ocaktan sonra buraya tekrar yazarım. Onun dışında tanım yapılmış gibi görünüyor söylediklerine göre yani sizin dediğiniz şeyin olup olmadığını öğrenmek için bir ocağı beklemem gerekecek gibi
Önceki belirttiğim durum olmuş, fatura kesim geçsede öyle kalıyor işin kötü tarafı farklı numaraya tanım yapılmaz bilgileriniz o numaraya tanımlandı.
İleride mutlaka tarife değişeceksiniz o zaman görünür.
He tamam hocam ne yapalım olmadı o zaman.🤨
Freezone de kampanya yok zaten şuan. Sadece Vodafone Pay İstanbulkart %10 Cashback tarzı birsürü Cashback kampanyası var ama onları zaten Papara/Nays gibi birçok sanal kart uygulaması da veriyor diye biliyorum. Bir ara baya kampanya vardı ama hepsi kalktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 25 Aralık 2024; 20:13:46 >
Hocam İşin tuhaf ya da ben taahhütsüz devam etmeyi düşünüyordum ya O kötü oldu Çünkü sınırsızın daha Yukarısı yok zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 25 Aralık 2024; 21:13:3 >
Zaten ben de öylesine tanımlama yaptırdım yani çok fazla kampanya olmadığını biliyorum. Gelecekte ne olacağı belli olmaz Yani bir gün gelir belki Tekrar kampanya yaparlar diye çalışmasını istiyordum belli olmaz bu işler çünkü 🤔 zaten aynı zamanda Red de olduğum için yeterince kampanyam var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 25 Aralık 2024; 21:23:40 >
Evet hocam papara kullanıyorum zaten bayağı iyi bankadır yani kredi kartı değilse tavsiye ederim kredi kartlarından ise Enpara favorim
Özellikle paparanın Steam indirimleri Bayağı güzel oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 25 Aralık 2024; 21:22:0 >
Hocam işin daha da kötü yanı geçebileceğim tarife zaten hiç çıkmadı bu tarifeye geçtiğimden beri 5 ay olmuştu galiba buna geçeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 25 Aralık 2024; 21:31:43 >
-
Freezone için mesaj attım tebrikler geçtiniz vs mesajı geldi ancak yanımdada görünmüyor avantajlarıda yok nasıl bu iş
-
Bendede freezone gözükmüyor sosyal pass alamadık.. sosyal pass nasıl alabiliriz tobiden oluyor demişlerdi forumda
Hocam kaç aydır bu sorunu mn sebebini arıyordum. Vpay'de falan Freezone'lu gözüküyorum ama Yanımda'da redli. Demek ki tarife değiştirmem gerekiyor Freezone'lu gözükmem için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş üstte yazmış hocam. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Redli tarife kullanıyordum. Freezone tanımadım. Mesaj geldi oldu diye. Vpay'de de kampanyalara katılabiliyorum ama Yanımda'da hala daha Red'li gözüküyorum. Sanırım tarife değiştirmek gerekiyor Freezone Güzelliği kısmının açılması için falan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- cepinfo nedir nasıl iptal edilir
- vodafone 6 aylık paketler
- vodafone faturasız paketler
- vodafone şebeke güçlendirme
- vodafone icra avukatı telefon numarası
- e sim nedir
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- hat takılı ama şebeke yok
- yanımda premium nedir
- mobil veri çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X