Teknosacell den Turkcell numara taşıma için paket seçin diyor. Paketsiz geçilemez mi? |
Turkcell faturasıza geçmek için paket zorunlu mu?
-
-
Bayiden geçilir. Bayi geçilmez diyorsa yanlış iş yapıyordur. Online tarafından emin değilim.
-
faturasıza paketsiz geçmek istiyorsan tcell bayisine gidip direk faturasız hatta geçiş yapıcam ama paket yapmıcam diyeceksiniz ancak bu şekilde geçersiniz. online dan direk faturalıya geçiş oluyor paket seçimi yapıp -
Paket seçimine çok takılma. Zaten faturasız olduğundan yükleme yapılmadığı sürece paket iptal olacaktır -
ilk paket parasını almadan faturasız geçişi yapmıyorlar bayiler. btk ya şikayet ettim ama nafile.
-
-
Bayi seni yıkayacak kaç ordan hemen ne demek paket parasını önceden almak yok öyle bir şey
-
yani hocalar bir türlü ikna edemedim çalışanları, açık açık söyledi vodafone bayindeki kız, çok fazla geçiş yapılıyor, biz ceza alıyoruz, o yüzden faturasıza geçiş yapmıyoruz diye. ben de aynı şekilde BTK ya şikayetimi ilettim, ayrıca Turkcell'e de bayi isimlerini verip şikayet ettim, durumu inceliyoruz, bayi ile görüşcez falan dediler ama ne sonuç çıkar bilmiyorum. 3 gün sonra taahhüt bitiyor, mecburen bi tarafa geçicez ama bu şekilde vatandaşı oyalamaları hiç iyi değil. mobimatter gibi uygulamalarda internet daha ucuza geliyor, hem tüm avrupada kullanabiliyorsun ancak arama dakikası falan yok, yani dakika da olsa gram durmam türk operatörlerinde.
-
az önce dün akşam gitmiş olduğum vodafone bayisinden bir arkadaş aradı, şikayetiniz varmış, ne işlem yapmak istiyordunuz diye sordu. dedim böyle böyle faturasız hatta geçmek istedim yapamıyoruz, ceza yiyoruz falan dediler dedim. işlemi yapmaları lazımdı, kusura bakmayın, gelin ben işleminizi yapayım, ismim şu dedi, teşekkür ettim. akşam gidip faturasız hat geçişini yapacağım.
bunun haricinde bugün başka bir arkadaşın da taahhütü bitiyordu, nereye geçelim diye bana sordu. vodafone faturalıda güzel bi teklif var aslında onu söyledim, kafasına yattı, ancak bu bayi bana sorun çıkardığı için oradan değil de başka bi bayiden işlemi yaptırıcam arkadaşa. sorun çıkartmasaydı belki ben de arkadaşla birlikte faturalıya geçebilirdim, çünkü telekomla benzer tarifeden daha uyguna geliyor.
-
Şikayeti yiyince nasılda arıyorlar anlayacağı dil buymuş demek ki
-
bu tür şeylerde beni uğraştıranı ben de uğraştırıyorum.
direkt yapmıyoruz, ceza yiyoruz falan diye kestirip atmasaydı benim de yaklaşımım farklı olurdu.
annem ve babamın kullandığı hatların da önümüzdeki ay taahhütü bitiyor, benim işimi çözseydi onların hatlarını bu bayiden faturalıya geçirebilirdim, ancak 1 müşterinin işini yapmayarak 3 müşteri kaybetmiş olacak.
-
Orada oturup muhabbet etmek varken faturasıza taşımak için uğraşmak istemiyorlar.
-
işlemler 3 dk falan sürdü, 1 tane imza attım ve sim kartımı aldım, başarıyla geçişi tamamladım. btk şikayeti çok hızlı çözüm oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 5 Aralık 2024; 23:36:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X