< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 7 Mart 2021; 2:52:59 > |
Ttnet zorla beni vdsl den fibere yükseltmek istiyor, ben vdsl de kalmak istiyorum?
-
-
Yani bizim ofisimizde de aynı durum meydana geldi. Biz fiberi zaten istediğimiz için hemen geçiş yaptık bir ofis sanırım geçiş yapmak istemedi onada şuanda geçmek zorunda değilsiniz ancak zorunda kalacaksınız ileride çünkü vdsl hattınız sinyal alamayacak demişlerdi.
-
Fibere niye geçmiyorsunuz
-
Neden fibere geçmiyorsunuz? Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz bence. Ping düşecek bağlantınız stabil hale gelecek. Daha ne olsun ki?
-
Anlatması uzun sürer, network falan filan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
napalım
-
Aslında biraz açarsanız belki bu konuda yardımcı olacak kişiler olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 7 Mart 2021; 23:56:4 > -
Bağlı olduğunuz kabinin fotoğrafını çekebilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E2D77F344Neden fibere geçmiyorsunuz? Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz bence. Ping düşecek bağlantınız stabil hale gelecek. Daha ne olsun ki?
Ben eve kadar fiber kullanırken VDSL'e geçtim (taşınma dolayısıyla) ping değişmedi. Birkaç farklı adreste de fiber ile benzer pingler gördüm. Sanırım şehir efsanesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet fiberi bulsa yüzüne gözüne sürecek, adam yeniden ayar yapmaya üşendiği için VDSL kalsın diyor. Ne güzel hayat..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 8 Mart 2021; 7:55:16 > -
fiyat vdslde daha ucuz diyemi geçmek istemiyorsunuz?
-
Vdsl tarifeleri daha uygun ve fiber modem kira ücreti yok. -
Firmanın kendi insiyatifi, günün birinde VDSL i devre dışı bırakıp sadece Fiber hizmeti vermeyi tercih edebilir.
-
Senin beynin mi bozuk knk :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
memlekette ne kafalar var yahu
-
Vay arkadaş. Bize de 70 daireli siteye fiber getirmedi bir türlü vicdansızlar. Ne yapsak olmuyor. Vdsl2 dolabı da biraz uzakta.
@Meco2 dostum birşeyler yap, fiber (FTTB) istiyoruz buraya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Mart 2021; 3:10:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Millet fiberi bulsa yüzüne gözüne sürecek, adam yeniden ayar yapmaya üşendiği için VDSL kalsın diyor. Ne güzel hayat..
|
Benzer içerikler
- türk telekom dns değiştirme
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- evimde mobil wifi
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- turkcell abone sayısı
- cep magnet nedir
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom e-sim nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X