Şimdi Ara

Ttnet zorla beni vdsl den fibere yükseltmek istiyor, ben vdsl de kalmak istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlatması uzun sürer ama, kısaca vdsl den katiyen çıkamam. Fiber de olsa vdsl bana özel olarak lazım. Adam da diyor ki bir süre sonra mecburen geçeceksiniz diyor çünkü vdsl e sinyal gelmeyecek artık diyor. Böyle bir hakları var mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 7 Mart 2021; 2:52:59 >

• Yani bizim ofisimizde de aynı durum meydana geldi. Biz fiberi zaten istediğimiz için hemen geçiş yaptık bir ofis sanırım geçiş yapmak istemedi onada şuanda geçmek zorunda değilsiniz ancak zorunda kalacaksınız ileride çünkü vdsl hattınız sinyal alamayacak demişlerdi.

• Fibere niye geçmiyorsunuz

• Neden fibere geçmiyorsunuz? Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz bence. Ping düşecek bağlantınız stabil hale gelecek. Daha ne olsun ki?

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Anlatması uzun sürer, network falan filan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jakobs21 J kullanıcısına yanıt

napalım

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Aslında biraz açarsanız belki bu konuda yardımcı olacak kişiler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 7 Mart 2021; 23:56:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bağlı olduğunuz kabinin fotoğrafını çekebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E2D77F344

Neden fibere geçmiyorsunuz? Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz bence. Ping düşecek bağlantınız stabil hale gelecek. Daha ne olsun ki?

Ben eve kadar fiber kullanırken VDSL'e geçtim (taşınma dolayısıyla) ping değişmedi. Birkaç farklı adreste de fiber ile benzer pingler gördüm. Sanırım şehir efsanesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet fiberi bulsa yüzüne gözüne sürecek, adam yeniden ayar yapmaya üşendiği için VDSL kalsın diyor. Ne güzel hayat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 8 Mart 2021; 7:55:16 >
  • fiyat vdslde daha ucuz diyemi geçmek istemiyorsunuz?

• Vdsl tarifeleri daha uygun ve fiber modem kira ücreti yok.
  • Firmanın kendi insiyatifi, günün birinde VDSL i devre dışı bırakıp sadece Fiber hizmeti vermeyi tercih edebilir.

• Senin beynin mi bozuk knk :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memlekette ne kafalar var yahu

• Vay arkadaş. Bize de 70 daireli siteye fiber getirmedi bir türlü vicdansızlar. Ne yapsak olmuyor. Vdsl2 dolabı da biraz uzakta.

@Meco2 dostum birşeyler yap, fiber (FTTB) istiyoruz buraya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Mart 2021; 3:10:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.