|
Ttnet zorla beni vdsl den fibere yükseltmek istiyor, ben vdsl de kalmak istiyorum? (3. sayfa)
-
-
Mac ayarı yeterli -
Vdsl 35 lik paket 30 gelirken fiber 40 geliyor ama hız ve ping fark ediyor
-
Hayir Turk Telekom VDSL-ADSL abonelerinin hizini 2 mbps arttirdi ve herkes rahat 35 mbps alabiliyor.
Ping farkedebiliyor 10 ms felan. -
Ben netspeed deydim bilmiyodum ha fiberde 40 geliyo belki oda netspeed e özgürdür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 30 Mart 2021; 20:9:47 > -
Fiber biraz verip veriştiriyor. Youtube'da Millenicom 100 Mbps Fiber kullananları izledim bazen 115-120 mbps görenler var.
Sadece Milleni değil, bütün ISP'lerde böyle. Fiber farkını koyuyor ya. -
Bilgi olarak yazıyorum: T.T. bir binaya fiber alt yapı getirdiyse (bina içi fiber dağıtım kutusu dahil), o binaya artık hiçbir şekilde bakır üzerinden ADSL/VDSL/Sabit Telefon yeni abonelik açmıyor! Buna, T.T. altyapısını kullanan alternatif ISS'lerin uygulaması da dahil...
Zira T.T. "gizli" hedefi binadan bakır kablo altyapısını en kısa zamanda toparlayıp götürebilmek: bakırın hurdası dahi çok iyi para ediyor!...
Şimdi binanıza fiber altyapısının getirilmiş olduğunu varsayalım. Eskiden mevcut bakır kablo altyapısını ve bundan kullandığınız hizmeti ençok ne kadar alacaksınız? Bu şu an için ucu açık bir durum ama sittin sene o bakır altyapıyı size kullandırtmamanın "hukuki" bir yolunu da eninde sonunda bulacaklardır...
Şimdi diyelim ki sabit telefon kullanıcısısınız ama kesinlikle internet de kullanmıyorsun. Telekom size "dairene fiber kabloyu getir; sana fiber modem değil ama fiberin sonlandırılıp RJ-11 telefon çıkışı olan özel bir ONT vereceğim; güle güle kullan!" diyecektir!... Öyle bir ONT de var!...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X