Şimdi Ara

Vodafone Geçiş İptalinde Bulundum, Ancak Geçişim Onaylanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bulundugum lokasyonda vodafonun çekmedigini ögrenince başvuru yaptıgımın ertesi sabahı iptal ettirdim. Cepmerkezdeki görevli bana bi kaç evrak imzalattı iptalin gerçekleştigini söyledi ve bana bir belge verdi. Bende iptal kesinleşince mevcut hattım olan turkcellde faturasızdan faturalıya geçip 12 ay taahüt verdim . Ancak bu akşam geçişiniz onaylanmıştır diye bir mesaj geldi vodafonedan. Kapanmadan bayiye gittim hiç birşey yapamayız geçişiniz gerçekleşicek dediler. Şimdi benim turkcelldeki 50 lira faturamı kim ödüycek? İptaliniz kesin gerçekleşti diyen bayimi? Ki benim tahminim hepsi biz birşey yapamayız diyip başından sağcak ve olan benim parama olucak. Sizce ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 30 Haziran 2015; 22:17:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    Elinizde belge warsa sikayet edin de biraz zor gibime geliyor gecis oldumu bitiyor olay
    Ya gecmek istedigin gun hemen gidip iptal edicen yani sisteme 1 kere girdilermi olay bitiyor...ki tahut bozma diye birsey yok daha 3 gun icin sizden 50tl almazlar en fazla 10 tl oda 3 gubluk paran olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    Turkcelle konuştum ilk ay faturası direk alınır dediler. Bugun bidaha gidip konuşucam bakalım ne olucak. İşin kötüsü vodafone da 12 ay taahüt vermiş oldum geçiş yaptıgım için faturalı pakete

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cayma bedeli cikmaz ama fatura gun orantili hesaplama yapilir o kadar,eskisi gibi degil faturalama olayi gun bazinda ve verilen haklardan kullanip kullanmadigina da bakiliyor artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.