Şimdi Ara

VODAFONE Giderek Artan Sorunlar-Ana Başlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

vodafone taraftarlarını avatarının altındaki vodafone simgesinden görebiliyoruz iyi örgütlenmişler

yok yanlış biliyorsun biz VODAFONE İL TEŞKİLATINI kurduk
  • Müşteri hizmetlerinin ilgisizliği
    Web sitesinin sorunları dışında
    Kapsama yada kullanım açısından bi sıkıntı yok.
  • 1.5 sene vodafone kullandim.cepnetin rezilligi disinda bir yamugunu gormedim.
  • Bu konunun şimdiye kadar kapanmamış olmasına şaşıyorum doğrusu. İyi dayandı iyi..
  • 2010-Kasımdan beri Vodafone kullanıyorum.Çok memnunum bir kere absürt bir meseleden dolayı müşteri hizmetlerine mail attım 3-4 saat sonra dönüş yaptılar.İnternet konusunda da arkadaşlar tek diyeceğim bu paraya bu kadar olur gerçekten de bedava yani
  • benimde avatarımın altında vodafone yazıyor bu fanatiği olduğum anlamına gelmiyor hala vodafonenun yazılımsal hatalarına ve müşteri hizmetlerine lanet okuyorum... ayrıca altını çiziyorum o eleştirdiğiniz fanatikleri peşinden sürükleyebiliyorsa bu firma sadece helal olsun derim bu bir BAŞARIDIR ve buna verilen AŞIRI tepki de olsa olsa diğer operatörün fanatikliğidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

vodafone taraftarlarını avatarının altındaki vodafone simgesinden görebiliyoruz iyi örgütlenmişler

yok yanlış biliyorsun biz VODAFONE İL TEŞKİLATINI kurduk

bir daha ki seçime de giricez...vodafonu kalkındırma partisi VKP....
    ULa form bilgilerinde hangi operatörü kullandığını soruyor, sen bilgilerini eksik dolduruyorsan bize ne....bilgilerimizi doldurunca fanatik mi oluyoruz? hiç mi akıl fikir yok bu insanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 19 Temmuz 2011; 16:28:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: =AlacaKaranlık=

2010-Kasımdan beri Vodafone kullanıyorum.Çok memnunum bir kere absürt bir meseleden dolayı müşteri hizmetlerine mail attım 3-4 saat sonra dönüş yaptılar.İnternet konusunda da arkadaşlar tek diyeceğim bu paraya bu kadar olur gerçekten de bedava yani

Kesinlikle katılıyorum vodafone sayesinde cepten internete doyduk... :) doğrudur yavaş falan ama işimizi yine de görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

Orijinalden alıntı: =AlacaKaranlık=

2010-Kasımdan beri Vodafone kullanıyorum.Çok memnunum bir kere absürt bir meseleden dolayı müşteri hizmetlerine mail attım 3-4 saat sonra dönüş yaptılar.İnternet konusunda da arkadaşlar tek diyeceğim bu paraya bu kadar olur gerçekten de bedava yani

Kesinlikle katılıyorum vodafone sayesinde cepten internete doyduk... :) doğrudur yavaş falan ama işimizi yine de görüyor.

Ben bilgisayardan kullanıyorum.Benim gibi sürekli, DH-Face takılan birisi için bile fazlasıyla yetiyor ama bizim milletimiz download yapmak istediği için maalesef bu paketi beğenemiyor.

• Adam haklı ben maraştayken mesaj atamaz olmuştum şikayet ettim sorun yok diyordu ama sorun var ve yozgat tayım evimde çekmiyo sokakta idareten çekiyo sorun yok diyenler eminim voda kullanmıyanlardır
  • vodafone'den sorun morun yok maşallah interneti desen taş gibi dağ bayır heryerdede çekiyor..
  • Turkcell'den geçtim ben de. Önce insan pişman oluyor Turkcellden ayrıldığına; ancak vodafone çekmediği için zamanla pencere önünde ya da balkona bahçeye çıkarak konuşmaya çalışıyorsun; şu sıcak yaz günlerinde hava alıyorsun falan... Ondan sonra yavaş internetinden dolayı sabırla sitelerin açılmasını bekliyor ve Sabırlı Olmayı öğreniyorsun. Beceriksiz müşteri hizmetleri sorunlarının ne olduğunu bile anlamadığı için sinirleniyorsun; ama insanlara tahammül göstermeyi öğreniyorsun.
    Üzerine üstlük de Turkcelle ödediğinin sadece yarısını ödüyorsun...
    Kısacası vodafone iyidir iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Turkcell'den geçtim ben de. Önce insan pişman oluyor Turkcellden ayrıldığına; ancak vodafone çekmediği için zamanla pencere önünde ya da balkona bahçeye çıkarak konuşmaya çalışıyorsun; şu sıcak yaz günlerinde hava alıyorsun falan... Ondan sonra yavaş internetinden dolayı sabırla sitelerin açılmasını bekliyor ve Sabırlı Olmayı öğreniyorsun. Beceriksiz müşteri hizmetleri sorunlarının ne olduğunu bile anlamadığı için sinirleniyorsun; ama insanlara tahammül göstermeyi öğreniyorsun.
    Üzerine üstlük de Turkcelle ödediğinin sadece yarısını ödüyorsun...
    Kısacası vodafone iyidir iyi

dostum abartmaya lüzum yok çekmediğini belirtirsin kapsama alanı hattına gerekli ilgiyi gösterirler ben hiç sorun yaşamıyorum mesela öncesinde turkcell kullandım bizim katta sorun yaşatırdı 1.katta arkadaşlarda çekmezdi vodafone'a geçtim apartmanın bodrumunda bile full şimdi kıyasla bakalım hangisi iyi hangisi kötü.

• Kardeşim senin apartmanın bodrumunda full çekiyor olabilir, tabi ki yer yer iyi çekecek yoksa neden bu hattı alalım; Benim apartmanımın dairesinde çekmiyor. İş yerim ODTÜ'de orada da çekmiyor. Konuşmak için yerimden kalkmak zorunda kalıyorum. Ortada halen bir çekme sorunu var, bu bariz belli. Ne diye marka fanatikliği yapıyorsun. Bu şebeke her yerde stabil bir şekilde çekiyor olsaydı Turkcellle aynı fiyattan satardı zaten, bir şeyleri eksik ki Turkcell'den daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Kardeşim senin apartmanın bodrumunda full çekiyor olabilir, tabi ki yer yer iyi çekecek yoksa neden bu hattı alalım; Benim apartmanımın dairesinde çekmiyor. İş yerim ODTÜ'de orada da çekmiyor. Konuşmak için yerimden kalkmak zorunda kalıyorum. Ortada halen bir çekme sorunu var, bu bariz belli. Ne diye marka fanatikliği yapıyorsun. Bu şebeke her yerde stabil bir şekilde çekiyor olsaydı Turkcellle aynı fiyattan satardı zaten, bir şeyleri eksik ki Turkcell'den daha ucuz

evet birşeyleri eksik nedenide şu abone sayısı az turkcell'le aynı fiyatı neden versin farklı olmak zorundaki abone kazanabilsin yoksa bu milleti turkcellden vazgeçirmek kolay mı değil fiyat politikasının nedeni tamamen bu nedenden.

ama öyle turkcell ile arasında dağlar kadar fark yok çok az fark olduğunu düşünüyorum bende turkcell kullandığım dönemlerde çekim kalitesi yaşadığım bir sürüyer var ki vodafone o bölgelerde çekim kalitesi harika.benim memnun olmadığım vodafone'nun sistemsel problemleri maalesef bunlar için bir çaba göstermiyorlar.ayrıca 3G de turkcell yanına yaklaşamaz vodafone'nun.

• Ben 3 senedir şirket hattı olarak Vodafone kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Buna güvenerekte 12 senelik Turkcell hattımı geçen hafta Vodafone'a taşıdım. Büyük şehirlerde genelde sorun olmuyor ama kırsal'da durum nedir bilemiyorum tabi. Ayrıca annemlerin evinde Turkcell zar zor 1 kademe çekerken Vodafone full çekiyor O yüzden o çekiyor bu çekmiyor muhabbeti bana mantıklı gelmiyor pek.
  • Ben bu vodafone'u anlayamadım açıkçası. Memnun olanlar acayip memnun, bir kesim de son derece şikayetçi.

Bunu ben de etrafımda yaşıyorum. Şirket hattı olarak vodafone kullanan ve Türkiye'nin her tarafını -mübala etmiyorum Hakkari'den Edirne'ye kadar Türkiye genelinde 350 noktada iş yapıyorlar- dolaşan oldukça yakın tanıdıklarım hem konuşma, hem ses kalitesinden son derece memnunlar. Ne ses kesilmesi, ne de çekim problemi yaşamadıklarını söylüyorlar. Ki kullandıkları telefonlar iphone'dan en basit, 150-200 tl lik sadece alo demeye yarayan telefonlara kadar her çeşit, 20'den fazla hatları vardır.

Bu kişiler ile sabit mekanlarımızın arası sadece 1 km, benim görüşmelerimde sürekli ses problemleri oluyor. Otrduğum yerde telefonu 10-15 cm oynatsam ses gidiyor, geliyor...

Aylık Cepten'i dm1'de kuıllanıyorum. Bilgisayar kucağımda, sabit oturuyorum, hp connection manager açıp seyrediyorum, sürekli 2g, 3g şebeke arasında geçiş yapıp duruyor sistem. Çekmese, tamam diyeceğim de, neredeyse tam güç çekerken bile sürekli şebeke değiştiriyor.

Vodafone üç operatör arasında bana en sempatik ve sıcak gelen olmasına rağmen, bu sorunlar çok can sıkıyor.

Herkes farklı sorunlar yaşasa tamam da, birbirinden bağımsız kişilerin hep ses kesilmesinden şikayetçi olması, bu problemin hiç de kişisel olmadığının çok açık göstergesi...

Buna çok benzer, ama tam tersi durumu avea ile yaşıyordum. Herkes çekmiyor, şebeke meğgul, problemli derken bende hiç problem yoktu. Hiç ses kesilmiyor, hiç sıkıntı yaşamıyordum.

Çözemedim ben bu işi...

• Ben 1 yıldır kullanıyorum.
    türkcelle göre artısı çok eksisis yok.
    türkcell doğru dürüst çekmiyor. vodafone full.
    vodafone de 20 lira yüklüyorum aylık 10 dakikası 50 kuruş dakikası 40 kuruş
    ayda 8 liraya bilgisayardan sınırsız internet,
    daha ne olsun.
  • Gebze,İzmitte,Kurucesme ve gişeler kısmının orda doğru duzgun cekmiyor surekli sebeke sorunu ve mesajlar gitme problemi yasıyorum.Sanırım Bolge bolge sorunun derecesi değişiyor.Acıkcası Ben kendi adıma gectiğime pişman oldum.Avea'da hiç boyle sorunlar yasamıyordum.Bakalım 1-2 ay'daha kullanım değiştirecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Ben bu vodafone'u anlayamadım açıkçası. Memnun olanlar acayip memnun, bir kesim de son derece şikayetçi.

Bunu ben de etrafımda yaşıyorum. Şirket hattı olarak vodafone kullanan ve Türkiye'nin her tarafını -mübala etmiyorum Hakkari'den Edirne'ye kadar Türkiye genelinde 350 noktada iş yapıyorlar- dolaşan oldukça yakın tanıdıklarım hem konuşma, hem ses kalitesinden son derece memnunlar. Ne ses kesilmesi, ne de çekim problemi yaşamadıklarını söylüyorlar. Ki kullandıkları telefonlar iphone'dan en basit, 150-200 tl lik sadece alo demeye yarayan telefonlara kadar her çeşit, 20'den fazla hatları vardır.

Bu kişiler ile sabit mekanlarımızın arası sadece 1 km, benim görüşmelerimde sürekli ses problemleri oluyor. Otrduğum yerde telefonu 10-15 cm oynatsam ses gidiyor, geliyor...

Aylık Cepten'i dm1'de kuıllanıyorum. Bilgisayar kucağımda, sabit oturuyorum, hp connection manager açıp seyrediyorum, sürekli 2g, 3g şebeke arasında geçiş yapıp duruyor sistem. Çekmese, tamam diyeceğim de, neredeyse tam güç çekerken bile sürekli şebeke değiştiriyor.

Vodafone üç operatör arasında bana en sempatik ve sıcak gelen olmasına rağmen, bu sorunlar çok can sıkıyor.

Herkes farklı sorunlar yaşasa tamam da, birbirinden bağımsız kişilerin hep ses kesilmesinden şikayetçi olması, bu problemin hiç de kişisel olmadığının çok açık göstergesi...

Buna çok benzer, ama tam tersi durumu avea ile yaşıyordum. Herkes çekmiyor, şebeke meğgul, problemli derken bende hiç problem yoktu. Hiç ses kesilmiyor, hiç sıkıntı yaşamıyordum.

Çözemedim ben bu işi...

Ben de tecrübemi yazayım;
    2010 yılı ocak ayında tahahütlü pakatten kurtulur kurtulmaz Vodafona geçmiştim ve gerek görüşmesi gerek 3G si ile son derece memnundum taki bundan 2-2,5 ay önce sine kadar daha sonra aniden oluşan konuşamama ve 3G 2 G arası devamlı gelip geçmeler konuşurken hat kopmalar karşı tarafı duyamamam veya onun beni duyamaması (Full çekse dahi) veya hat çekmeme sorunları devam ederken en son İstabul Bahçelievler istanbul evlerinde ne ve Çapa merkezde 2G ne 3G nin yaklaşık bir ay çalışmaması ve Sirkeci Bakırköy Sirkeci Tren yolu güzergahındada bu kopmaların olması ve yaklaşık bir birbuçuk ay devam etmesi sonucu malesef hattımı Aveaya taşıdım şu anda görüşmelerde hiç sıkıntı yok ses kalitesinde sıkıntı yok 3G kapsama alanı Vodafone kadar fazla olmasada 3G olan yerlerde hiç sorun yok 3G 2G arası geçişler hiç yok gerektiğinde yani 3 G ye ayarlı olupta şebeke yosa 2G ye geçiyor ve ne kesinti ne sorun oluyor data veya görüşme kesilmeden devam ediyor.
    Bu hali ile bu fiyata bence çok iyi ayrıca istanbuldan bodruma BANDIRMA eRDEK ÜSTünden geldim hemen hemen heryerde 3G vardı görüşme sorunu çekmedim şu anda Akyarlar civarında gerek görüşme gerek data oldukça iyi.Ama sağlıklı çalıştığı zamanlar vodafonun datası bence hepsinden iyi idi ama şimdi bilmem,düzelirse tekrar bir müddet sonra Vodafona dönebilirim bekleyelim bakalım ama Aveada da hiç sorunum yok bilginize....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.