Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cardigans78 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.189
Cevap
201
Favori
452.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafonea geçmek istiyorum. Sınırsız internetli tarifelere geçebiliyor kutum? Geçebiliyorsam nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanımda uygulamasında faturasızdan faturalıya geçiş için sunulan tarifeler
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone kullananlar güncel tutarını kontrol edebilir mi? Bende olması gerekenin tam 2 katı bir tutar gözüküyor sistemsel bir hata mıdır yoksa benim hatta mı bir sıkıntı oldu? Vergi de tarife ücreti de tam 2 katı gözüküyor ek ücret yok.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dr. Zoidberg D kullanıcısına yanıt
    fatursıza numara taşıma mı yaptınız yoksa faturalıdan geçiş mi

• Akadaslar size gelen tarife bize paylasin

• Yüksek fiyatlı tarife sunuyorlarsa btk şikayet edin yada şikayet var daha kayit hesap sil yeniden uyr ol tarife at yuksek fiyat tarife elestir fiyat uygun fiyata sunuyor lar

• 303 TL ödediğim tarifeyi 610 TL'ye sunuyor uygulama, fiyat gereğinden fazla değil mi?

• Türk telekomdayım 15 gün kaldı tahahhütümün bitmesine 25 GB için 400₺ 30 GB için de 430₺ önerdiler, Vodafone sınırsız sosyal medya içeren tarifelere nasıl geçebilirim? Teşekkürler.

• 45 gün kaldı vodafone tarifem bitmesine vodafone devam mı etmek mantıklı yoksa turktelekom yada turkcell geçiş mu uygun fiyatlı?

• Dr. Zoidberg D kullanıcısına yanıt

Vodafone faturalı hattım var faturasıza geçsem acaba bunu banada verir mi :D

• ElFerrari kullanıcısına yanıt

Bende tam olaram aynı durumdayım. İndirimli tarife bulamazsan 610 a razı olacağım

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce faturasıza numara taşıdım

• Chanser kullanıcısına yanıt
    Denenebilir ama böyle teklif vereceğini pek sanmıyorum :D

• paket içeriği 28 gün ama aynı fiyattan ayda 1 kere yararlanabiliyoruz. ay 30 31 gün çekiyor kalan 2-3 günde ne yapıcaz benim kafam almadı bu işi. var mı bilgisi olan?

• Arkadaşlar bu vodafone yanımda uygulamasında fırsatlar kısmında yurt içi 500 tl uçak bileti indirimi sizde var mı

• @angaralim hocam merhabalar,

ttnet taahhütüm ay sonunda bitiyor. Uygun fiyatlı 8-10gb lık bir tarife bakıyorum.

Ne yapabiliriz ?

• DeadMaster35 kullanıcısına yanıt

Bende bu pakede gectım bayii üç at kullanabılırsun dedi sonra başka paket bakarız

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.