Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enesemin28 , enesemin28 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.167
Cevap
203
Favori
452.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan sonra ttnet 25 gb 115 liraya gecerız sonrasınada bakarız artık 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ce35

Burdan sonra ttnet 25 gb 115 liraya gecerız sonrasınada bakarız artık 🤔

tt nin 25 gb lık tarifesinin adı linki var mı hocam?

• refreshing kullanıcısına yanıt
    Formali onli davet ediyim gecici en dusuk tarife gec bir hafta sonra bekle şikayet var gecebilirsin uyumlu tarife red 18gb 220tl uyumlu tarife 15gb 200tl devreden yani 10gb tarife 160tl 100tl kadar var dun ben anneme yaptim not bayiden gecersen 1ay zorumlu beklecen link gecersen 30gb 3ay hediye Freezone hediye çıkıyor Selam, Vodafone’un 26 yaş altı gençlere özel süper fırsatlarını gördün mü? 4 GB internet 220 TL’den başlıyor ve her ay tarifene ek hediye GB ve marka ayrıcalıkları veriyorlar! Üstelik bu linkten gelirsen ilk 3 ay geçerli 30 GB internet hediye! Bakmak istersen: VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 12 Şubat 2025; 10:31:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Selam, Vodafone’un 26 yaş altı gençlere özel süper fırsatlarını gördün mü? 4 GB internet 220 TL’den başlıyor ve her ay tarifene ek hediye GB ve marka ayrıcalıkları veriyorlar! Üstelik bu linkten gelirsen ilk 3 ay geçerli 30 GB internet hediye! Bakmak istersen:

• angaralim kullanıcısına yanıt

yapalım hocam ne gerekiyorsa.

Dun anneme tarifesi uyumlu 10 tarife 75tl ikinci donem yokmus 542 aradim uzman birim görüştüm fiyatı yüksek fiyatlı tarifeler sundular şikayet vara hesap açtım ekran görüntüsü geldi yani ettim yapmadılar tabii düşük fiyatlı tarife olduğu için ben blöf yaptım şikayet var ekibine ya bana uygun fiyatlı tarife sunmazsanız sizi tüketici haklarını btk şikayetim edegim hatı taşıyacağım diye bana en düşük Red tarifesi 18 WhatsApp ve 220 tl fiyatı yüksek dedim devreden tarifesini buldum kendi tariflerini aynısı olduğunu söyledim 200 TL dedi 15 gb uyumlu 12 ay sabit bunu da istemedim 10 GB tarifesi istedim 160 TL dedi 8 GB da var 5 gb da var 145tl vallahi bana 90 TL'ye kadar tarife sundu çoğu arkadaşlar soruyorlar diyorlar ki nasıl yapıyorsun diyorlar herkes açık açık burada yazıyorum bazı sosyal medya kanallarında parayla satış yapıyorlar insanlara söylüyoruz burada nasıl yapılacağını hala da yapamayan insanlar var

• Öncelikle şuradan belirtmek istiyorum arkadaşlar donanım haber'de bazı beni çekemeyen yöneticiler var dh para aliyorlar eleştiri yapan onlar kendilerini çok iyi biliyorlar özelden mesajlarımı kapatmışlar yani sizin bana özelden göndereceğiz herhangi mesajı alıyorum ben size karşılık veremiyorum onlar kendilerini çok iyi biliyorlar kaç defa daha şikayette bulundum hiç çözmeleri çünkü onun yönetici oldukları için şikayeti kendileri yazımı değiştiriyorlar onlar kendilerine çok iyi bilirler yanlış anlamayın mesajınızı okuyorum size karşılık veremiyorum yani yasak koymuşlar böyle haysiyetsiz insanlar var onlar kendileri gayet iyi biliyorlar benim bilgilerimi başkalarına paylaşıp para kazanıyorlar karşılıklı eğer öyle bir şey yapmış olsaydım ben çoktan yapardım yani ben burada insanlık namına paylaşıyorum ister inan ister istiyorsa inanmayın herkes keyfi bilir kim bir iPhone telefon kulanir kim bilir Xiaomi kullanır kim bilir Samsung kullanır tercih sizin illa kimseye zorla Vodafone hattı kullanmak zorunda değilim ben 15 yıldır Vodafone'da telesimden vodafone'a kadar 15 yıl çalıştım kimse bana gelip de Vodafone'da böyle olacak şebeke kurulmuyor çekmiyor çekmiyor diyerek şebeke şikayet versem bile yapıyorlar çünkü bulunduğun istiyorsan ben bizzat şebekesi olmayan yerlere verirsin ne kadar yaptım çalışan arkadaşlarıma işi bıraktığım halde yaptırdık çünkü devletin izni olmadan bir çivi bile takamazsın en çok kule adı verilen verici takmak sıkıntılı çünkü arazi kiralıyorsun arsa sahibine Vodafone para ödüyor devletten ona çıkması sıkıntı oluyor eğer bulunduğunuz bölgede şebeke altyapı internet kötüyse illaha arsanız da varsa verin vodafone'a size karşılıklı para versin ya da evinizin çatısını yansitici taktirin taktır ın hem para kazanın hem de oradaki bulunduğunuz bölgeden şebeke interneti gayet hızlı alırsınız ve kesinlikle bazı sosyal medya kanallarından virüs oluyor gibi yalanlara inanmayın adımı el işleri yapan mektup gibi yazan yazın da anlaşılmıyor diyen arkadaşlara sesleniyorum onlar kendilerini çok iyi biliyorlar ben sizin gibi bilgisayarın başında eli boş gönlü hoş çalışmıyorum ben vodafone'a geçmiş zamanları 15 yıl çalıştım şu an sisteminde nasıl döndüğünü farkındayım çünkü yakın çevremdeki arkadaşlara bizzat ben yapıyorum yeni çıkan tarifeler değil size ulaşmadan bana geliyor yani bir atasözü var keser döner sap döner gün gelir hesap döner hesabı yani nokta koymadın, koymadım büyük yazı yazmadım burası edebiyat dersi değil burası bir forum yani Forum demek eli boş gönlü hoş insanlar var üstüne alınmayın herkese demek istemiyorum şu an işim gereği boş ver vaktim olmadığı için konuşan klavye ile yazıyorum insanlar yardımcı olalım ki bu sayfayı da kurma sebebim bu sebeptendi sizlerin desteği de bu sayfa çok büyüdü eleştiri alsak da hakaretler yağsalar da kimsenin hakkı kimsede kalmaz Allah'ın adaleti o kadar güçlüdür ki o senin görmediği halde o senin intikamını alır demek istediğim konu şu lütfen bura sayfanın amacı birbirimize yardımcı olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 12 Şubat 2025; 11:50:58 >

birader bu nasıl türkçe yeminle anlayana kadar kafam patlıyor.

Sen şimdi hangi operatördesin

• DeadMaster35 kullanıcısına yanıt
    Anlama ozamn

hattın biri türktelekom diğeri vodafone uyumlu özel.

İkisininde bu ay bitiyor taahhütü.

Şikayet var hesabın varsa hesabını sil tekrardan hesap aç numaranı kaydet kullandığın tarifenin taahhütü uygun fiyatlı bir tarife sunmazlarsa operatör değişikliği diyorum diye yaz 2 gün içinde sana dönüş yaparlar fiyatı dibe çekmeye çalış ucuz fiyat tarifeler sunuyorlar

• telekom nasıl olacak hocam ?

Ayni sistem onliden gecen 10gun sonra yapacan bayiden gecersen 1ay mecbur bekliyor sun onli link gec Selam, Vodafone’un 26 yaş altı gençlere özel süper fırsatlarını gördün mü? 4 GB internet 220 TL’den başlıyor ve her ay tarifene ek hediye GB ve marka ayrıcalıkları veriyorlar! Üstelik bu linkten gelirsen ilk 3 ay geçerli 30 GB internet hediye! Bakmak istersen:

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    hoşgeldin 25 gb

forumda konusu vardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tarife gecis oluyor
    www.sikayetvar.com
    Vodafone Operatör Problemleri & Kullanıcı Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/31584163

Hocam vodafone hattımı 4gb uyumlu devreden olarak 120 TL + vergi olacak şekilde 12 aylık yaptım, çok teşekkür ederim.

Şimdi sıra telekom hattımda.

Bizde yalan olmaz hayır olsun iyi günlerde kullanın

Durma ozelik ücretsiz yapa bilirsin

• Benimde tarife bitti uyumlu 10 gb idi Şikayetvara yazıp blöf mu yapmamız lazım indirim için?

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.