Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nusayr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.434
Cevap
207
Favori
460.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kulanacak olan sensin Freezone kulanici yapacaksan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fake gps güncel konumlar 5gb hediye faturasiz faturasiz Vodafone Fake gprs indirin

37.686152

36.845336 VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• 🎉 Anlık müşteri hizmetlerinde yoğunluk var 5 gb alabilirsiniz
    taktik şu
    542yi arayın

Tuşlamalı menüye akatarana kadar bekleyin
    tuşlamalı menü gelince önce 3e sonra 8e basın az bekleyin sonra 1e basın haftalık 5 gb vericektir

👉🏻 Sadece faturalı hatlarda oluyor faturasızlara olmuyor yinede şansınızı deneyin

🛸 BİTTİ🛸 VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• 📣 VODAFONE 10 GB

➡️➡️ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN EN DÜŞÜK PUANI VEREREK DOLDURUN
    ➡️➡️ 10 GÜN İÇERİSİNDE SİZİ ARAYACAKLAR MEMNUN OLMADIĞINIZI ŞEBEKE SORUNU VAR GİBİ ŞEYLER SÖYLEDİKTEN SONRA AYLIK 10 GB HATTINIZA TANIMLAYACAKLAR.🎁

➡️
    vodafone
    Vodafone Deneyimi Anketi | Anket | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/anket/hidden-youth-deneyim-anketi

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 22 Şubat 2025; 12:27:10 >

• angaralim kullanıcısına yanıt
    Hocam teklifi çağrı merkezi sunduğu için ekran görüntüsü yok sadece çağrı merkezine özel olarak sunduklarını beyan ettiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir butcen hangisi uygunsa ona gece bilirsiniz

Şunu sormak istedim. 18 gb uyumlu tarifesi mi? Yani devreden özelliği var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cudana kullanıcısına yanıt
    Uyumlu tarife tumunden devreder red tarife olmaz devretme ozelik Freezone kullanıcı tanimlarsan red 18gb 60gb 50gb ücretsiz çıkıyor uyumlu tarife tarifene gore cikar

• Vodafone size özel tarife teklif yuksek geliyor sa sms kapatin H yaz 7232 gonderin fotoğraf atin resimdekini yapin VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 22 Şubat 2025; 13:46:47 >

18 gb uyumlu tarifenin ss var mı sizde? Varsa atabilir misiniz?

bir hatta freezone 30gb seçtik bu bir aylık mı kendi kendine yenilenir mi yoksa bitince tekrar mı seçeceğiz

Ust sayfa nasil olacagini paylasildi

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Tarifemi ek paketmi satin aldin

freezone güzelliği

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Heray tobiden yada wepsite. Satin alman gerekir

Hocam o 18 Gb Red tarifesi ben 18 Gb Uyumlu tarifesini istiyorum onun ss var mı?

Resimleri var

Nerede ben göremedim atar mısınız? Şikayet var mesajına eklemek istiyorum. Eklemeden yazsam da olur mu?

Bakın ben size anlatamıyorum galiba ben size diyorum ki paylaşım yapıldı üstte sayfalara bakarsanız nasıl olunur nasıl yapıldığına dair bilgiler alabilirsiniz

• Merhabalar, tavsiyeniz üzerine Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturarak tarafıma uygun bir tarife sunulmasını sağladım. 15 GB 1000 DK 250 SMS 200 TL'ye tarafıma tanımlandı (vergi dahil değil). Fakat şöyle bir problem yaşadım: Tarife değiştirmeden önceki faturam 127 TL idi (vergi dahil), bugün itibarıyla yeni tarifeye geçtim ve güncel fatura miktarı kısmında 334 TL gözüküyor. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde siz bu fatura kesildiği zaman ödeyin daha sonraki aylardaki faturanız daha az gelecek hatta bazı aylar hiç fatura gelmeyebilir gibi bir açıklama yaptılar da aklıma yatmadı bu açıklama. Daha önce aynı durumu yaşayan oldu mu? Olması gereken 127 TL + yeni tarifenin 1 günlük ücreti iken 334 TL çıkıyor güncel tutar. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.