Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nusayr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.427
Cevap
207
Favori
460.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hic bir faturali oparatorde ozel iletisim vergi ve telsiz vergi beraber ben duymadim sadece faturasiz kolay paket hepsi bir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• eagle719 E kullanıcısına yanıt
    İyi saglikli gunlerde kulanin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 21 Şubat 2025; 23:19:42 >
  • Bende Turkcell den vodafone geçiş yapmak istiyorum faturalı tarife düşünüyorumda varmıdır acaba tavsiyeleriniz Turkcell fiyatlarının maşallahı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgür23 Ö kullanıcısına yanıt
    Tarife 1ay kulan teklif geldi beyan edersen fiyat biraz daha duzeltirsiniz

Şikayetvar'a şimdi yazdım; 3×5gb 15 gb hediye internet ve 300 tl hediye kuponu için .Görsel de ekledim.Gündüz ararlar düşüncesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusayr -- 22 Şubat 2025; 1:45:44 >
  • nusayr N kullanıcısına yanıt
    Ararlar tarife bir ay gecis oldu 3ay gecerli 5gb hediye gelmedi dersin kupon soyle

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    Tarife subat kampanya 65yas var kulanici tanimlasi yaptir Freezone ücretsiz 60gb hediye ve onliden gecersen 3ay 30gb hediye 1hafta sonra daha ungun tarife yaparsin onliden basvurun yap bayiden sim kartini al link tiikla Selam, Vodafone’un 26 yaş altı gençlere özel süper fırsatlarını gördün mü? 4 GB internet 220 TL’den başlıyor ve her ay tarifene ek hediye GB ve marka ayrıcalıkları veriyorlar! Üstelik bu linkten gelirsen ilk 3 ay geçerli 30 GB internet hediye! Bakmak istersen: VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Arkadas bilgilendirme Vodafone bazi abonelere 1ay ücretsiz 10gb hediye veriyor yeni gelenler sizde çıkmıyor sa müşteri hizmetleri arayin kayit acin hattiniza tanimlanir tobi ek internet yazin ücretsiz 10gb secmeniz gerekir VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 22 Şubat 2025; 8:58:15 >

• nusayr N kullanıcısına yanıt
    3ay gecerli 5gb hediye al gerekirse tekrar kayit ac ve atacagin görüntüsü ilet birde ücretsiz durma ozeligi tobi çıkıyor sistem aliyorum diyeceksin VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• eagle719 E kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Benim de aynı fiyatmış. Yanlış anlamışım telefonda vergilerle dediğiniz fiyata geliyor.

Merhaba Twitter destekten arayanlar ile şikayet vardan arayanlar aynı ekip mi? Bilginiz var mı?

Bir mesajinizda Twitter destegi görmüştüm yazdım. Bir numaramıza sayenizde faturaya 280 lira indirim aldık. 12 ay taahhüt 8 gb devreden 180 ne düştü kabul ettik.

Şimdi diğer 2 numaramızin Nisanda taahhütü dolacak. 20 gb 1000 dk 250 SMS 255 lira ödüyoruz. Bu tarife için de uygulama bir hatta 410, bir hatta 370 e sunuyor. Twitter destekten arayanlar 290 düşüyor . Şikayet vara mi yazalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cudana -- 22 Şubat 2025; 11:9:0 >
  • Cudana kullanıcısına yanıt
    Twitter destek ekip sosyal medya uzmani kesinlikle ve kesinlikle sikayetvar ve btk sikayete calisan tas oren firma tarife kampanyalar ekip tempo müşteri hizmetleridir 542den arasiniz bu ekip ulasamazsiniz bu ekip bu kanalda calismaktadir hic bir yerde bulamazsiniz yuksek fiyat tarife sunmuslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 22 Şubat 2025; 11:13:10 >

Tamamdır çok teşekkür ederim. Taahhüt nisanda bitecek o zaman şikayet vara yazalım. Peki bu Twitter destekten 180 ne düştükleri hat için de yazsak yine düşerler mi? 1 ay beklemek mi gerek?

Bir de 20 gb 2000 dk 250 SMS 194 liraya sundukları tarifenin ss var mı? Arka sayfaları okudum göremedim

sikayetvar'da sikayet acip ; ücretin cok pahali oldugunu belirtip ..vb size onlar teklifle geliyorlar zaten olmadi musteri hizmetlerine hat tasima blofu de ise yarayabilir tabi onu da deneyin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Şubat 2025; 11:39:46 >
    Gectiniz tarifenin ekran görüntüsü iletin kayit acip müşteri hizmetleri kandirildim tarifem duzeltilmezse tüketici heyeti sikayet edecegim hatti tasicani soyleyin 10gb net 160tl dedi devreden tarifesi bana baska tarife yaptilar dersen hemn duzeltirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 22 Şubat 2025; 11:26:15 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Taahutun bitmesini bekleyelim mi çünkü şu an vergi ile 276 ödüyoruz 2 hatta

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.