Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tony Mendez Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.595
Cevap
212
Favori
470.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladım hocam çok teşekkür ederim peki var mıdır Freezone özel iyi tarifleri öğrenciyiz 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Cevaben

• Welgo kullanıcısına yanıt
    Freezona tarife yok mevcut faturasız faturalı sadece ücretsiz 60 GB daha çıkabiliyor 40 da çıkıyor 30 tarifene göre hediyeler çıkar sınırsız pakete girersen bir günlük sınırsız internet alırız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam biz bu 430 liralık tarifeye gecelim de hayırlısıyla

O tarifeye geçmek için Hat sahibinin bilgileri sorular bilgiler sendeyse verirsin geçersin değilse de hat sahibine ararlar o tarafa geçmeli bir anlamı yok 230 TL'ye Red 18 tarifesi var geçersen ücretsiz 60 GB TikTok WhatsApp hepsi tüm paspasu paketleri sınırsalar alırsın ücretsiz onun yanında 50 de alırsın 60 da alırsın 40 da alırsın o paketi alana kadar ucuz paketini seç onun hikayesi sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 3 Mart 2025; 3:56:15 >
  • Tamam hocam bu gece bilgileri alırım tekrardan teşekkürler

Hocam tekrar aramıza hoşgeldin senin hakkkini yiyenler utansınlar Allah'a havale et

vallahi benim bu işlem olmadı gitti

Faturasız dan faturaliya bir türlü tarife yapmadılar

Bu sefer de uyandilar herhal

Demekki bir çekirgenin hakkı 3 bundan başka yapmıyor lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 4 Mart 2025; 15:42:24 >
  • enemy84 kullanıcısına yanıt
    Hoş bulduk kardeşim insanlar nankör işte kıskansc meyve veren agac taslanir bence Rabbime Havale eder cezasini kendim keserim adaletin kesti parmak acimaz herkes haddini bilecek burasi forum diye kimsenin eleştiri alay hakaretmesi degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 4 Mart 2025; 16:43:8 >

facebook messengerdan, instagram direk mesajdan vodafona durumu yaz. farklı paketler sunan birisi arıyor.

• gokh4n G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar aradığı bir şey değil size sundukları onlar oradaki arayan kişiler sosyal medya uzmanları size sundukları fiyatları yüksek ben size sayfa 300'den başlar 305'e kadar nasıl yapılacağını fiyatı uygun fiyatta nasıl yapılacağını bizzat bildirdim geri size kalmış ister pahalı alın istiyorsan ucuz alın hayatınıza bakalım

• Hallettik şükür güzel bir tarifeye geçtik blöfle

Tarife ne gectin ekran görüntüsü atin fiyati

• Arkadaşlar bu tarifeleri fatura iptal birimine bağlanıp kendinizde yapabilirsiniz kimseye özel bilgilerinizi ve paranızı vermeyin... Bu tarife fiyati yuksek daha ucuz tarife icin bu sayfanin 300ve 305 okuyun

faturam yüksek geliyor iptalini istiyorum diye atıyorsunuz müşteri hizmetlerine uzman birime bağla fatura min iptalini istiyorum çok geliyor falan diyorsunuz oda iptal birimine yani uzmanı birime bağlıyor sende aynı şeyleri burda da söylüyorsun iptal etmene en için sana yeni tarifeleri söylüyor orda sen direk bu tarifelerden bahsediyorsun onlarda kabul ediyor...zor birşey değil bu tarifeleri çok mantıklı VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 5 Mart 2025; 7:54:25 >

Bu konuda angaralıma kesinlikle katılıyorum. Telegramda orda burda sanki kendisi bayiymiş çalışanmış gibi gösterip sizden çağrı merkezinin sorduğu soruları alıp iptal biriminden bu tarifeleri yaptırıyorlar. Bide yüksek ücret alıyorlar utanmaz herifler. Paranızı kaptırmayın böyle zavallılara. Direk kendiniz arayıp yapın, velevki o temsilci sunmadı mı, o tarifeyi siz tarif edin, yine mi sunmadı, kapatın tekrar bağlanın iptal uzman birime. Angaralımla bazı görüş ayrılıklarımız olsada bu konuda haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Mendez -- 6 Mart 2025; 0:40:11 >
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.