Bildirim
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (327. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çalışmış olabilirsiniz ancak yanlış bilgiye sahipsiniz paylaştığınız sürüm numarası ile şuanki güncel sürüm ile bir fark yok hediye çarkı aynı çok fazla detaya girmek istemiyorum...
Ceza sebebi ısrarla referans paylaşman ayrıca ben bilirim edalarında yazıyorsunuz ancak geçmişte paylaştığın referans linkleri bile forum formatına uygun değil bundan dolayı 2 tarafta kazanamaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Şubat 2025; 17:30:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dene gor bizat denedinmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Numara taşımayla ğelenler için uyğun tarife varmı
çok yüksek ihtimalle evet dolandırıcılar.
-
Bktım buna e devletten basvuru yapabilirmiim
Subat var Freezone kullanıcı var 65yas sec bir hafta sonra daha ucuza cekersin link tikla e devlet onayla bayiden sim kart ücretsiz al
Reis, yeni gelen müşteri için geçilecek en uygun vodafone tarifesi nedir? Türk telekom'da taahhütüm bitti, arayıştayım. Açıkcası vdf pek beğenmiyorum ama çok uygun bir tarife önerirsen yada ekran görüntüleri varsa elinde şikayetvar'dan kovalayabilirim. En az 30 gb internet olmalı tarifede bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sağol hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedimi yap
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X