Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.595
Cevap
212
Favori
470.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın biraz konu dışı ama redli olup bu indirim kodunu verebilecek birisi var mı acaba
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Çalışmış olabilirsiniz ancak yanlış bilgiye sahipsiniz paylaştığınız sürüm numarası ile şuanki güncel sürüm ile bir fark yok hediye çarkı aynı çok fazla detaya girmek istemiyorum...

Ceza sebebi ısrarla referans paylaşman ayrıca ben bilirim edalarında yazıyorsunuz ancak geçmişte paylaştığın referans linkleri bile forum formatına uygun değil bundan dolayı 2 tarafta kazanamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Şubat 2025; 17:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Dene gor bizat denedinmi

• Bi gurupta gördüm bu tarifler var mı şuan yoksa dolandırıcı mı bunlar

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Numara taşımayla ğelenler için uyğun tarife varmı

• abdul1907 kullanıcısına yanıt

çok yüksek ihtimalle evet dolandırıcılar.

Bktım buna e devletten basvuru yapabilirmiim

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Subat var Freezone kullanıcı var 65yas sec bir hafta sonra daha ucuza cekersin link tikla e devlet onayla bayiden sim kart ücretsiz al

Reis, yeni gelen müşteri için geçilecek en uygun vodafone tarifesi nedir? Türk telekom'da taahhütüm bitti, arayıştayım. Açıkcası vdf pek beğenmiyorum ama çok uygun bir tarife önerirsen yada ekran görüntüleri varsa elinde şikayetvar'dan kovalayabilirim. En az 30 gb internet olmalı tarifede bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 542 Müşteri hizmetleri ve tobi baglanarak faturasiz birim uzman birim alinan pahali tarifeler resimdekiler mevcut Vodafone faturaliya faturasiz dan faturali gecmek isteyenler faturali birim aktarim saglayin VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Sağol hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Dedimi yap

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.