Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.595
Cevap
212
Favori
470.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    benim 2. fatura tkü dahil 200.5₺

vergiler dahil dediği tkü değil

172 hiç olmadı, 191₺ idi sonradan 179₺ oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar turkcell çok pahalandığı için vodafone 30gb 390tl hat taşıma pakedine geçmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz adresime ya da bayiye sipariş etmemde fark var mı? Daha avantajlı yapacağım bir işlem var mı ya da dikkat etmem gereken başka bir durum? Yarın geçmeyi düşünüyorum turkcell taahhüdüm 3 güne son aya girmiş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'da numara yonslendirme nasıl oluyordu buraya yazılmıştı bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Hocam redli 20 gb 95 tl bitecek 4-5 güne Redli sınırsız 30 430 paylaştığından daha mı mantıklı freezone geçmek, öyleyse çocuğun tc ile tanımlama yapayım.

• M540 kullanıcısına yanıt
    7542 ücretsiz arayin yönlendirme icin 3 tuslayin der

• cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Kardesim once Freezone kullanıcı tanımlama yaptir red 18 gec ücretsiz 60gb 50gb tum pas paketleri sınırsız oyun var bosuna fatura odeme şikayet var hesabını kayit ac VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Teşekkür ederm oğlum 5,5 yaşında yaş koşulu sağlanmıyor diyor neyse şikayet vara yazdım redli sınrıısz 30 sunarlar umarım sağol hocms

Olmaz en dusuk yas 12 olmasi gerekir ayni soy isim tasiyan yakin akraba derece olur en yuksek 25 yas 1 tc 3adet kulanici tanimlasi yaptir

• redli 12 gb kullanıyorum tarifem bitiyor.Aradılar 430 TL dediler aynı tarife için 18 gb veya üstü redli hangi tarife var en uygun?

Hocam senin tavsiyelerin sayesinde. Sınırsız redli 30 tarifesine 430a geçtim sağolasın

Hocam bu tarifelere başka operatörden gelip geçmek için önce vdf faturasıza mı geçmek gerek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeler mevcut Vodafone faturaliya faturasiz faturaliya yeni gecenler onliden 10gun sonra bayiden gecenler 1ay sonra kayit acarak tempo müşteri hizmetleri tarafin blof eleştiri yaparak müşteri sunulan yada teklif geldi beyan ederek gecis olan tarifeler en yakin müşteri hizmetleri aradım faturasiz uzman aktarin bu tarife gecis yapamazsin tarife gecis tempo tas oren firma müşteri hizmetleri ulasim şikayetvar btk sikayet kayit siz aranirsiniz tarifeler suan aktif sistem tarafindan kaldirilir blof yaparak fiyat uygun tarife sunuyorlar ekran görüntüsü beyan ederek 3ay 5gb hediye birlikte alinir

Hayırlı uğurlu olsun ekran görüntüsü resimle iletin lütfen insnmayan guvenmeyen var bilmeyenler 3ay gecerli 5gb ücretsiz alin

Hocam aha burada, 95 tl redli 20 den sonra baya yüksek ama malum gününüz şartları sağol varol, hanımın ki de nişanda dolacak umarım ozamana kadar kalır.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Nisana bekleme hayırlı olsun 3ay gecerli 5gb hediye aldinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 24 Şubat 2025; 12:37:29 >

Tamam hocam en kısa zamanda hanımınkini de geçirteyim o da mevcutta redli 30a 153 lira ödüyor , hediye 5 gb nasıl yapıldığını bilmiyorum hocam

Ekran görüntüsü ilet 3ay gecerli ücretsiz 5gb gelmedi s3n kayit ac VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Tarifem Mayıs'ta bitiyor hocam aynı sekilde devam etmek istiyorum, ne kadar teklif gelir tahminen sence? 10gb olanı da olur.

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.