< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (325. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Dostlar turkcell çok pahalandığı için vodafone 30gb 390tl hat taşıma pakedine geçmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz adresime ya da bayiye sipariş etmemde fark var mı? Daha avantajlı yapacağım bir işlem var mı ya da dikkat etmem gereken başka bir durum? Yarın geçmeyi düşünüyorum turkcell taahhüdüm 3 güne son aya girmiş olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone'da numara yonslendirme nasıl oluyordu buraya yazılmıştı bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam redli 20 gb 95 tl bitecek 4-5 güne Redli sınırsız 30 430 paylaştığından daha mı mantıklı freezone geçmek, öyleyse çocuğun tc ile tanımlama yapayım.
7542 ücretsiz arayin yönlendirme icin 3 tuslayin der
-
Teşekkür ederm oğlum 5,5 yaşında yaş koşulu sağlanmıyor diyor neyse şikayet vara yazdım redli sınrıısz 30 sunarlar umarım sağol hocms
Olmaz en dusuk yas 12 olmasi gerekir ayni soy isim tasiyan yakin akraba derece olur en yuksek 25 yas 1 tc 3adet kulanici tanimlasi yaptir
redli 12 gb kullanıyorum tarifem bitiyor.Aradılar 430 TL dediler aynı tarife için 18 gb veya üstü redli hangi tarife var en uygun?
-
Hocam senin tavsiyelerin sayesinde. Sınırsız redli 30 tarifesine 430a geçtim sağolasın
Hocam bu tarifelere başka operatörden gelip geçmek için önce vdf faturasıza mı geçmek gerek?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarifeler mevcut Vodafone faturaliya faturasiz faturaliya yeni gecenler onliden 10gun sonra bayiden gecenler 1ay sonra kayit acarak tempo müşteri hizmetleri tarafin blof eleştiri yaparak müşteri sunulan yada teklif geldi beyan ederek gecis olan tarifeler en yakin müşteri hizmetleri aradım faturasiz uzman aktarin bu tarife gecis yapamazsin tarife gecis tempo tas oren firma müşteri hizmetleri ulasim şikayetvar btk sikayet kayit siz aranirsiniz tarifeler suan aktif sistem tarafindan kaldirilir blof yaparak fiyat uygun tarife sunuyorlar ekran görüntüsü beyan ederek 3ay 5gb hediye birlikte alinir
Hayırlı uğurlu olsun ekran görüntüsü resimle iletin lütfen insnmayan guvenmeyen var bilmeyenler 3ay gecerli 5gb ücretsiz alin
-
Nisana bekleme hayırlı olsun 3ay gecerli 5gb hediye aldinmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 24 Şubat 2025; 12:37:29 >
Tamam hocam en kısa zamanda hanımınkini de geçirteyim o da mevcutta redli 30a 153 lira ödüyor , hediye 5 gb nasıl yapıldığını bilmiyorum hocam
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X