Merhaba Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki Donanımhaber üzerindeki hiçbir konu hiç kimsenin himayesinde -tapusunda- değildir. Forum, mantığı ve felsefesi itibariyle kolektiftir. Herkesin katkıda bulunduğu, fikirlerini beyan ettiği ve bilgi alış verişi yaptığı bir platformdur. Donanımhaber forumu üzerinde genel hukuk kuralları ve forum kurallarını ihlal eden mesajlara veya konulara izin veremeyiz. Özellikle uslup konusunda taviz vermiyoruz. Buna paralel olarak, bu konu referans paylaşma konusu değildir. Referanslarınızı altta paylaştığım linkten ilgili konuyu bularak paylaşabilirsiniz. Bu konu özelinde ceza alan forum arkadaşlarımızın ceza süreleri boyunca biraz düşünmelerini ve dinlenmelerini talep ve rica ediyoruz. Adminlerimizin almış olduğu karara saygı duyulmasını bekliyor, iyi forumlar diliyoruz. https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (351. sayfa)

-
-
Hocam bunu nasıl yapabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@hhalilaydogan Freezone tanımlarken alınan hatanın nedenleri, hat sahibi ile girilen TC aynı aileden olmaması, girilen TC farkli numaraya tanımlı olması, girilen TC yaş kriterlerine uymaması vb. Çözüm olarak farklı TC ve mail adresi ile deneyin.
https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla
@My mazlum İstediğiniz tarifeyi konudaki resimler ile şikayetvar kanalına uygun bir metin ile şikayet oluşturun örnekler konuda mevcut arama yapıp görebilirsiniz.
Ücretsiz durma özelliği için Tobi canlı yardıma bağlanın, tobi de durma özelliği çıkıyor ama alırken hata veriyor diye belirtiniz 2-3 ayrı temsilci deneyin biri mutlaka verir.
Pass paketler için Freezone tanımlı olması gereklidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Mart 2025; 1:1:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunun sebebi 2 sene önce red ayrıcalıkları tarifeye göre değiştirmeleri, migros, oto konfor, ispark, opet vb işe yarar hediyeler sadece aşağıdaki tarife kodlarına veriliyor.
Red Klasik (30243) 2 hak
Red Elit (30244) 4 hak
Red Elit Plus (30245) 8 hak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Mart 2025; 2:26:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, tarife kodumu nereden bileceğim? Uygulamada yazmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Blur
Teşekkür ederim, tarife kodumu nereden bileceğim? Uygulamada yazmıyor.Ana kodlar uygulama da yazmaz ama taahhüt detayına basarsanız paketin kodu görünür daha anlaşılır olabilmesi için ucuz ise dahil değil :)
Tam liste notlarımda vardı bulamadım şimdi
Bazı Geçersizler
Redli özel ile başlayan
Redli uyumlu ile başlayan
Redli fırsat ile başlayan
Bazı Geçerli tarifeler
Redli 20 GB
Redli 40 GB
Red 30 video
Red 20 GB
Red 40 GB
Red video 80 gb
Red sınırsız elite
Red sınırsız 50 gb
Red sınırsız tiktok 30 gb
Red sosyal
Red genç
@Blur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Mart 2025; 4:0:13 >
Sınırsız Ultra Redli 20GB kullanıyorum.
Tarife çok pahalı aslında ama taahhüt verdim ve numaramı taşımayayım diye 520TL indirimli verdiler. 200 küsur ödeyeceğim ilk 3 ay.
Edit: Taahhüt detaylarında FRODO62 kodu var.
-
İlk 3 ay şu fiyat son 9 ay diğer fiyat denen tarifelerde 3 ay indirimli kullanıp sonra başka tarifeye geçilebilir bu arada, tabi son 9 ayın fiyatı uygunsa devam da edilir o ayrı.
Yıllık taahhüt verdiğimizi sanıyordum, böyle bir durum varsa bakarım Telekoma da.
Siz yine kendi taahhütünüzü kontrol edin, Vodafone 3+9 ay yapıyor diye biliyorum o taahhütleri ama siz teklifi MH den aldığınız için o tarifenin farklı koşulları olabilir.
Pahalı sayfada ve şikayetvar da farklı tarifeler çok daha ucuza alınabiliyor arama yapın görürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Mart 2025; 20:18:6 > -
bu üçü eski olmalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
redli 20gb sınırsız sosyal medya 350tl teklif aldım
-
Nasıl geldi bu teklif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapabildiniz mi bende de olmuyor? Aynı hatayı veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X