@ensar14 Denediğiniz TC kimlik no farkı numara da Freezone aktif tanımlı ise başka numaraya tanımlarken hata verir. Sizin sorun SMS ile Freezone aktif ama yanımda da görünmüyor ise şikayet ile hat güncellemesi veya tarife değişikliği sonrası görünür. Hiç tanım olmuyorsa diğer sebeplerden dolayı kontrol edin. @~Lion King~ Bu konu mevcut aboneler için yol gösteriyor, farklı operatörden geçiş yapacaklar için diğer konuyu incelemelisiniz. 1-Online/ bayi kanalı ile faturasıza numara taşımak daha sonra süre dolunca ilgili yöntem ile uygun faturalı tarifelere geçmek. 2. Direk en düşük sunulan faturalı tarifeye geçip 30 gün dolunca yine buradaki yöntemlerle daha üst ama ucuz bir tarifeye cayma bedelsiz geçme. Sizin durumunuzda olanların online teklifler ve ekstraları ile Vodafone'a geçmek daha mantıklı 30 gün dolunca buradaki tarifelere dönülür. https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233 Onun yazdığı Freezone'un verdiği fayda tarifeden bağımsız Freezone aktif faturalı ise alabiliyorsunuz tarife önemsiz. Pass paketler ise mh/canlı destek/Şikayetvar/btk birinden alabilirsiniz ücretsiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 26 Mart 2025; 17:14:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (353. sayfa)

-
-
sistemlerinde sorun var kaç kere temsilci ile görüştüm kendileri de bunu söylüyor tanımlama bilgilerinde hiç bir yanlışlık yok şikayet var mesajlarında da sorun olduğu görülüyor
ayrıca oldu da hata almadınız tanımlama yapılsa bile yanımdada gözükmüyor ancak vodafone pay freezone iade kampanyalarından yararlanabiliyorsunuz sistem güncellemesi yine fayda vermiyor tek çare tarife değişikliği sonrası kendiliğinden yanımdada gözüküyor yine sistem hatası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam bunu bende forumda diğer konularda geçmişte belirttim son sistem güncellemesi sonrası yanımda da Freezone yerine red görünüyor bunun aşılması için aslında güncelleme yapabilen temsilci var ancak sizin görüştüğünüz taşeron temsilcilerin buna yetkisini yok yani o ekranlar onlarda yok bile. Onlara direk ulaşamazsınız bunlar onlara talep iletir onlar günceller size direk ulaşmaz.
Tarife değişim veya hat sahibi bilgileri güncelleme yapınca sorun düzeliyor, eskiden bayiler yapabiliyordu onu da kapattılar ancak farklı bir yol yazayım denersiniz bayiden kimliğim değişti sürekli mesaj geliyor abone evrakları eksik güncelleyin diye belirtip evrak güncellemesi yaptırmayı deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 26 Mart 2025; 17:26:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirmeler için teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
koskoca global şirketsin, yıllardır aynı muhabbet, şu freezone hatasını düzeltmek çok mu zor ya? müşterileri binbir türlü yöntemle uğraştırmak valla eziyet rezalet resmen.
ee milletine bu çağda hala kotalı sınırlı ve fahiş fiyatlı rezil gsm hizmeti veren adamları görünce, elin ingilizi de bizim ülkeye 3. dünya ülkesi muamelesi çekip ne haliniz varsa görün diyor herhalde...
-
-
Merhaba Türk Telekom kullanıyorum.Taahhütüm doluyor, sanırım son 30 günde ceza çıkmıyor bilgisi olan var mı?
Referansla 240 TL lik tarifeye geçmeyi düşünüyorum Vodafone a. Nu tarifelere online mı geçebiliyoruz sadece?
Online referans kodu ile geçsek sim kartı nasıl alıyoruz kargo ile mi geliyor?
Hepsiburada hediye çeki kullanım alt limiti ne kadar?
Bu konularda bilgi verebilecek olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazy -- 28 Mart 2025; 3:41:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-Ceza çıkmıyor
2-Online başlatıp teslimat yönetimi mağaza veya kurye seçebilirsiniz size kalmış, kurye-edevlet seçerseniz +10 GB daha veriyor sim kartı kurye getiriyor, diğer türlü başvuru da mağaza seçip herhangi bir mağazaya gidip numara verdiğinizde başvuru çıkar sim kartı teslim alırsınız.
3-Alt limit yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 28 Mart 2025; 11:39:10 >
Merhaba,
Hat benim adıma ama kızım kullanıyor 21 yaşında, turkcell deyiz numara taşıma yapacağız . Redli özel 20 gb 240 tl lik pakete geçebiliyor muyuz?
Teşekkürler.
-
numara taşıma faturasız 25gb 175₺ var 3 ay alınabiliyor onu kullanırken gelen tekliflere göre karar verirsiniz olmadı bu sayfada anlatılan şikayet var blöfünü yaparsınız
Onlar mevcut aboneler için, farklı operatörden geçiş yapacaklar için diğer konudaki güncel tarifleri incelemelisiniz.
1-Online/ bayi kanalı ile faturasıza numara taşımak daha sonra süre dolunca ilgili yöntem ile buradaki uygun faturalı tarifelere geçmek.
2. Direk en düşük sunulan faturalı tarifeye geçip 30 gün dolunca yine buradaki yöntemlerle daha üst ama ucuz bir tarifeye cayma bedelsiz geçme zaten 500₺ Hepsiburada veriyor ilk ayın faturasını amorti ediyor.
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 28 Mart 2025; 21:58:53 >
Vodafoneye şikayetten yazdım taahhüt Nisan'da son yanımdada fiyatlar yüksek çıkıyor uygun birşey olmazsa numaramı taşıyacağım dedim hemen aradılar red 30 ultra sınırsız 430 dedi sosyal sınırsızda dahil ama bugün başlatacaktı kabul etmedim başlarsa sadece 1.ayı 1 günle bitecekti yarın tekrar yazacağım birde isterseniz indirmde yapalım dedi ilk 3 ay 330 9 ay 430 diye yarın verirse bunu yaptıracağım
Arkadaşlar 20 GB civarı Vodafone faturalı arıyorum türk telekomdan geçiş yapacağım. Hangi ekonomik tarifeyi önerirsiniz.
genç tanıdığınız varsa bilgileri ile turkcell 20gb 280₺ gnc tarifesi var
Hocam Turkcell benim için boykot listesinde bir şirket. O yüzden sadece Vodafone tarifelerine bakıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim. Vodafone oneriniz var mı?
faturasız 3 ay alınabilen 25 gb 175₺ olan tarife var hem ona geçin kullanırken bir yandan da faturalı tekliflere bakabilirsiniz
ayrıca blöf taktikleri var şikayet vara yazınca sizi arıyorlar onu da denersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X