Siz forumu devamlı takip etmemişsiniz sanırım. Zamlar 25 Mart ta geldi https://forum.donanimhaber.com/vodafone-faturasiz-gizli-tarife-ve-paketler-2019-surekli-guncellenecektir--102639129-487 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (41. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam ben bu tarifeye 25 marttan sonra geçiş yaptım ve ödedim ondan sonra yine zamlandı.
-
Ne diyelim hayırlısı olsun. En azından birkere ucuz fiyattan faydalanmışşınız.
Herkes operatörlere kızıyor ama üllenin içindeki enflasyon durumuda belli. 100% 100 ün altında meaesef hiçbişeyde enflasyon oranı kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 10 Nisan 2022; 20:12:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MH arayıp faturasıza geçme blöfü yapın. Sonra buraya gelip tşk edersiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan tt'da 10gb a 49 lira veriyorum, taahhüt 2 haftaya bitiyor. Maksimum 70 liraya interneti bol bi tarife var mıdır, önerilerinize açığım
-
Dostlar taahhütüm diğer ay bitiyor.
Uyumlu Genç 15 GB + 2 GB 41,81 TL.
Saçma Güzel Large 20 GB 41,81 TL.
Şu an Uyumlu Müşteri 6 GB kullanıyorum diğer aya bazen 2 bazen 3 GB kalıyor yine uyumludan devam etmek istiyorum fakat saçma güzel daha mı iyi seçenek?
vodafone ilginç fırma. eşimi aramışlar 11gb internet devretme zart zurt 51tl teklif etmişler faturalı. 3 aylık paket almıştık daha 2 ayı var neredeyse. şimdi neden geçeyim boşa gidecek haklarım demiş. müşteri temsilcisi trip atar gibi ama neden kabul etmiyorsunuz çok avantajlı alın işte falan demişler :) kabul edecek insanı bile kaçırırlar
-
Hocam uyumluda devretme varsa dediğiniz gibi size kalan 3 GB devredecekse onu seçin ama saçma güzel de aynı fiyata daha fazla internet veriyor burada sizin kişisel kullanımınız etkili olacaktır vereceğiniz kararda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmelihztrk -- 11 Nisan 2022; 19:32:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone devreden kullanımları asıl kullanımlar bittikten sonra kullandırıyor bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 12 Nisan 2022; 1:20:39 >
-
Güzel tarife, kabul edin. Bu devir de imkansız bu fiyata, bu içerik gerçekten imkansız.
Onaylamayi son adimda vazgeçtim. O yüzden sistem saçmaladı sanırım şu an. Ne geçebileceğim tarifeler yükleniyor, ne Yanımda uygulamasında bilgilerim, ne de Son Fatura Tarihim görünüyor. Düzelirse geçeceğim 🥲
-
Allah yardımcınız olsun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X