Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nusayr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.179
Cevap
203
Favori
452.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz forumu devamlı takip etmemişsiniz sanırım. Zamlar 25 Mart ta geldi

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-faturasiz-gizli-tarife-ve-paketler-2019-surekli-guncellenecektir--102639129-487

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu tarifeye 25 marttan sonra geçiş yaptım ve ödedim ondan sonra yine zamlandı.

• Usturlap kullanıcısına yanıt

Ne diyelim hayırlısı olsun. En azından birkere ucuz fiyattan faydalanmışşınız.

Herkes operatörlere kızıyor ama üllenin içindeki enflasyon durumuda belli. 100% 100 ün altında meaesef hiçbişeyde enflasyon oranı kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 10 Nisan 2022; 20:12:15 >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    MH arayıp faturasıza geçme blöfü yapın. Sonra buraya gelip tşk edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan tt'da 10gb a 49 lira veriyorum, taahhüt 2 haftaya bitiyor. Maksimum 70 liraya interneti bol bi tarife var mıdır, önerilerinize açığım

• Dostlar taahhütüm diğer ay bitiyor.

Uyumlu Genç 15 GB + 2 GB 41,81 TL.

Saçma Güzel Large 20 GB 41,81 TL.

Şu an Uyumlu Müşteri 6 GB kullanıyorum diğer aya bazen 2 bazen 3 GB kalıyor yine uyumludan devam etmek istiyorum fakat saçma güzel daha mı iyi seçenek?

• vodafone ilginç fırma. eşimi aramışlar 11gb internet devretme zart zurt 51tl teklif etmişler faturalı. 3 aylık paket almıştık daha 2 ayı var neredeyse. şimdi neden geçeyim boşa gidecek haklarım demiş. müşteri temsilcisi trip atar gibi ama neden kabul etmiyorsunuz çok avantajlı alın işte falan demişler :) kabul edecek insanı bile kaçırırlar

• filojistoN kullanıcısına yanıt
    Hocam uyumluda devretme varsa dediğiniz gibi size kalan 3 GB devredecekse onu seçin ama saçma güzel de aynı fiyata daha fazla internet veriyor burada sizin kişisel kullanımınız etkili olacaktır vereceğiniz kararda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmelihztrk -- 11 Nisan 2022; 19:32:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone devreden kullanımları asıl kullanımlar bittikten sonra kullandırıyor bilginiz olsun

• angaralim kullanıcısına yanıt

Onaylama ekranında vazgeç dediğim için sistem bug'a girdi. Ne kendi tarifem ne de geçebileceğim tarifeler görünüyor şu an.

edit: gündüz aldığım ss. ama dediğim gibi şu an hiçbir şekilde teklifler kısmına giremiyorum. Son adımda onaylamak yerine vazgeç dedim fatura gününün gelmesini beklediğim için.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 12 Nisan 2022; 1:20:39 >

Güzel tarife, kabul edin. Bu devir de imkansız bu fiyata, bu içerik gerçekten imkansız.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Onaylamayi son adimda vazgeçtim. O yüzden sistem saçmaladı sanırım şu an. Ne geçebileceğim tarifeler yükleniyor, ne Yanımda uygulamasında bilgilerim, ne de Son Fatura Tarihim görünüyor. Düzelirse geçeceğim 🥲

Allah yardımcınız olsun hocam

• angaralim kullanıcısına yanıt

Hocam bi üstteki mesajınızda dediğinizi anlamadım ama "Uyumlu Genç 15 GB tarifesine geçiş yaptım." Geçiş yapmadan önce Geçebileceğin Tarifeler kısımlarının ekran görüntüsünü aldım, şu an geçebileceğiniz tarife yok diyor yeni tarifeye geçtiğim için.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.