Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tony Mendez Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.184
Cevap
203
Favori
452.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8gb 50₺ için telefon ettiler. 3 aylık paket kullanıyorum teklif ettikleri bu oldu. 8gb a 50₺ ödermisiniz dedim bayan afalladı bir an :)
    Ekleme: uygulamada 51₺ 9gb yeni uyumlu diye bişi gelmiş.

Faturasiz teklif sunmuyor uygulama hiç :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 12 Nisan 2022; 12:24:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Hepsine daha sonra yaptım. Hepsi kayboldu
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay tarifeler hariç faturasız teklif gelmiyor. Olaylar da 15 gb 65, 20 gb 83 tl. Hattı üstüme alacağım için tahhütlü yani faturalı tarifeye de geçmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım lanet olsun böyle operatöre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt

12 ay sabit fiyattan mi bu tarife ?

• dolcia kullanıcısına yanıt

Hocam fiyatlar malesef heryerde uçtu. Vodafone dan bir tık daha ucuz olan Bimcell düşünülebilir şu durumda. Ama bölgenizde Türk Telekomun çekim kalitesi iyi olması gerekir

• A.Volkan A kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum böyle bir madde yoktu.

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Hocam hat kuzenimin üstüne o yüzden telekoma geçemiyorum önce kendi üstüme almam gerek. Ve şöyle bir saçmalık varmış faturalı bir tarifeye taahhüt verip geçtikten sonra hattı üstüme alırsam taahhütü bozmuş oluyormuşum dolayısıyla da cayma bedeli ödemem gerekiyormuş. Faturasız tarife de bırakmadılar. Gerçekten rezil bir durum

• teklifleri kaldırınca yenisinin gelmesi ne kadar sürüyor

eski yanımda sürümünü nereden indireibliriz

• dolcia kullanıcısına yanıt

Hocam faturalı taahhüt vermeden faturasızda iken hattın devir işlemini yapmıyorlar mı. Sonra istediğiniz operatöre taşırsınız hattınızı. Kolay gelsin

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    vay be değişmeyen tek şey bu oldu hâlâ 23 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 39 liralık tarifem vardı daha uygun teklifler beklerken dalga geçer gibi dakikayı azaltıp aynı tarifeyi 50 liraya sundular bende hattı taşıdım turkcell'in mega 70 paketini aldım. reklamlara para harcamaya devam edin VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Kuzenle şu an farklı şehirdeyiz de hocam birlikte bayiye gitmemiz gerekiyormuş o sebeple yapamıyorum şu an. Bakalım en mantıklısı faturasızdayken yapmak bir şekilde. Sağ olun hocam

Hocam bu tarifeye geçmek için sadece Şikayetvar a yazmamız yeterli mi? Ne yazmamız lazım yardımcı olursanız sevinirim çok iyi bir tarifeymiş.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.