< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 12 Nisan 2022; 12:24:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (42. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Olay tarifeler hariç faturasız teklif gelmiyor. Olaylar da 15 gb 65, 20 gb 83 tl. Hattı üstüme alacağım için tahhütlü yani faturalı tarifeye de geçmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım lanet olsun böyle operatöre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ay sabit fiyattan mi bu tarife ?
Hocam fiyatlar malesef heryerde uçtu. Vodafone dan bir tık daha ucuz olan Bimcell düşünülebilir şu durumda. Ama bölgenizde Türk Telekomun çekim kalitesi iyi olması gerekir
Bilmiyorum böyle bir madde yoktu.
-
Hocam hat kuzenimin üstüne o yüzden telekoma geçemiyorum önce kendi üstüme almam gerek. Ve şöyle bir saçmalık varmış faturalı bir tarifeye taahhüt verip geçtikten sonra hattı üstüme alırsam taahhütü bozmuş oluyormuşum dolayısıyla da cayma bedeli ödemem gerekiyormuş. Faturasız tarife de bırakmadılar. Gerçekten rezil bir durum
teklifleri kaldırınca yenisinin gelmesi ne kadar sürüyor
-
eski yanımda sürümünü nereden indireibliriz
-
Hocam faturalı taahhüt vermeden faturasızda iken hattın devir işlemini yapmıyorlar mı. Sonra istediğiniz operatöre taşırsınız hattınızı. Kolay gelsin
-
39 liralık tarifem vardı daha uygun teklifler beklerken dalga geçer gibi dakikayı azaltıp aynı tarifeyi 50 liraya sundular bende hattı taşıdım turkcell'in mega 70 paketini aldım. reklamlara para harcamaya devam edin
-
Kuzenle şu an farklı şehirdeyiz de hocam birlikte bayiye gitmemiz gerekiyormuş o sebeple yapamıyorum şu an. Bakalım en mantıklısı faturasızdayken yapmak bir şekilde. Sağ olun hocam
Hocam bu tarifeye geçmek için sadece Şikayetvar a yazmamız yeterli mi? Ne yazmamız lazım yardımcı olursanız sevinirim çok iyi bir tarifeymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X