Şimdi Ara

Vodafone - Günübirlik Paket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
5.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her isteyen almasın diyedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın hususi gidip 2 tane alacagim.STT meselesi mantıklı ama inş çok da az değildir. Ekmek mi bu da bozulcak . Bakalım bayidekiler nasıl bir tepki verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 14 Aralık 2014; 21:51:48 >
  • korsan paket gibi :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartlar Bayilerden alınabiliyor.

Kazıma kartı olmasınının avantajı bakiyen yoksa nakit parayla paketi alabilmen ya da onceden aldığın kartla istediğin zaman yukleme yapabilmen.

Bu arada istediğin zaman kullanamazsın demişsin ama son kullanma tarihi 2015 yani 1 yıl. yani epey uzun bir zaman.
  • Ben Burdur'daki 2 resmi bayiye de sordum.Kazınacak kartlar daha hala gelmemiş! Bu nasıl bir iş arkadaş. Hem tvlerde reklam veriyorsun hemde bayilerine tedarik yapmıyorsun??
    Bayinin birinde çalışan arkadaş daha o kartın ne olduğunu bilmiyor gibiydi ama yanındaki kız biliyor olsa gerek hemen atladı yok daha gelmedi diye belirtti :)
  • Yandex navigasyon ve panorama haritaları harika. Her gün kullanıyoruz aşağı yukarıya teşekkürler.

Sanırım bu pakette bunlara yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yandex navigasyon ve panorama haritaları harika. Her gün kullanıyoruz aşağı yukarıya teşekkürler.

Yalnız bu kart ile alınan dakika vs sadece 24 saat boyunca geçerli. Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yandex navigasyon ve panorama haritaları harika. Her gün kullanıyoruz aşağı yukarıya teşekkürler.

Yalnız bu kart ile alınan dakika vs sadece 24 saat boyunca geçerli. Bilginiz olsun.

Teşekkürler biliyorum. :)
  • Yandex, şu işe el at da Burdur merkez bayilere bu karttan göndersinler:)

• Aylık kullanımı limiti yoksa eğer, bu kartlarla 30 gün 3000MB internet 30 TL'ye kullanılabilir. 2GB'lik pakete 30 TL vermekten daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Aylık kullanımı limiti yoksa eğer, bu kartlarla 30 gün 3000MB internet 30 TL'ye kullanılabilir. 2GB'lik pakete 30 TL vermekten daha mantıklı.

Kullanım limiti yok fakat süre limiti var. Karttaki şifre aktif olduğu andan itibaren 24 saat içerisinde harcanması lazım. Yoksa siliniyor.
  • O zaman sıkıntı yok. Ben hiç faturasız hat kullanmadığım için pek bilmiyordum. Yıllarca Red vs. tarifelerine dünyanın parasını verdik. Şimdi geçici olarak faturasız yaptım. Birkaç hafta böyle günübirlik paketle idare edebilirim o zaman. Her paketin son kullanma tarihi kaç gün acaba? 30 gün mü 90 gün mü? Vodafone bayisine uğrayıp 20 tane alsam, tarihi geçer mi?

• quote:

O zaman sıkıntı yok. Ben hiç faturasız hat kullanmadığım için pek bilmiyordum. Yıllarca Red vs. tarifelerine dünyanın parasını verdik. Şimdi geçici olarak faturasız yaptım. Birkaç hafta böyle günübirlik paketle idare edebilirim o zaman. Her paketin son kullanma tarihi kaç gün acaba? 30 gün mü 90 gün mü? Vodafone bayisine uğrayıp 20 tane alsam, tarihi geçer mi?

Daha önce bir arkadaş yazmıştı 1 sene diye son kullanma tarihi için.
  • Teşekkürler. Bugün uğrayıp bulunsun diye birkaç tane aldım. Gayet pratikler. Bir süre kişisel hattımla bu şekilde idare edeceğim. SKT'leri 31 Aralık 2015.

Vodafone - Günübirlik Paket

• Hepsi bir arada paketide cikarin onuda 2 lira yapin ne olur sanki.

• Kimin aklına gelmişse çok iyi olmuş..

• pepsi kapağı alsak daha mantıklı en azından internet için

• http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/tarife/bi-gunluk-paketler

genç tarife olması kötü ama sms ile alabilmek mantıklı

• Rica ederim. Ben de aynı şekilde artık bu ülkede vergi ödemekten bıktığım için faturalı hattı bıraktım. Arabayı küçülttüm, özel-keyfi harcamaları sıfırladım, her şeyi minimuma indirdim. Vodafone faturasızda standart tarifede telsiz kullanım ücreti de yok. Gerektikçe 1 TL'lik kartlardan yükleyerek bir süre idare edeceğim.

• quote:

Rica ederim. Ben de aynı şekilde artık bu ülkede vergi ödemekten bıktığım için faturalı hattı bıraktım. Arabayı küçülttüm, özel-keyfi harcamaları sıfırladım, her şeyi minimuma indirdim. Vodafone faturasızda standart tarifede telsiz kullanım ücreti de yok. Gerektikçe 1 TL'lik kartlardan yükleyerek bir süre idare edeceğim.

hadi ya.Demek standart tarifede telsiz kullanım ücreti.Eminsiniz değil mi :) Ben o zaman evde kullanmadığımız vodafone bir hat var.Onu hemen standart tarfiye geçireyim.10TL yüklüom mübarekler 1,35TL kese kese bize bir şey bırakmıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.