En iyisi kendiniz almak, hem aylık 7-8 lira fazla ödemezsiniz. Şu iSS'ler ne zaman kaliteli modemler dağıtmaya başlayacak ya. Çoğunluğu TP-Link, Zyxel Türk Net gibi ASUS-DSL modemleri dağıtsalar hem wifi sorunu gider hemde kapsama. Ya da satsalar 250 TL'ye. Çok güzel olur, gidip ZyXEL VMG-3312 B10B dağıtmaya ne gerek var. |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Asus'un diğer firmalara fark atması ve başarılı olması ayrı bir konu.
-
Ac68U ile 4 aylık maceram oldu. Daha elimi sürmem Asus a. -
Selam. H300s modelinden 1 adet mevcut sıfır hic kullanılmadı. Kutusu içerisinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısır Hamide -- 16 Kasım 2023; 6:49:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asusun diğer markalara fark atıp başarılı olması mı ? Güzel espiri.
Dostum sanırım asus ac serisinin ısınma ve buna bağlı reset atma probleminden haberin yok. Asus modeme ısınıyor diye fan takanları görmüştüm :D
AX11000 gibi örnekler vereceksen bir router a 8.000 tl vereceğini de düşünmelisin.
-
F/P olarak kendiniz alacaksanız Keenetic AC1200 üstüne modem tanımam.
-
Keenetic extra dsl aldım bende. Gayet başarılı alet. Arayüz olsun, uzak bağlantı olsun. Baya beğendim. H300s i yedek olarak tutuyorum evde. Asus ile zamanında ağzımız yanınca. -
Bende extra dsl aldım.Memnumum.H300 s i sattım.Sürekli yeni cihazlar çıkıyor.
Keenetic de çok başarılı, extra ve omni dsl modemleri müthiş. Ama asus da ısınma sorunu olduğunu biliyordum da bu kadarını bilmiyordum.
-
Hocam keenetic extra dsl'in ve Vodafone h300s'in aynı port üzerinden hat değerlerini atabilirseniz çok sevinirim.
Hem broadcom çok seviliyor mediatek ise hor görülüyor hat değerleri konusunda performans farklarını çok merak ediyorum. Teşekkür ederim.
Onu yapmam mümkün değil şuan için. Çünkü keenetic i aldığım 2. Gün ü alt yapı değişti.
Şunu söyliyim ilk taktığımda aldığım SS i de bulabilirsem atarım. Çok bir fark yoktu hat değerlerin de. Wifi sinyali keenetic te daha yoğun Sanırım ping testler de daha iyi çıkıyor.
Mediatek ten bende çekinceli idim ama aldığımdan beri hiç sıkıntı çıkartmadı hat ile ilgili. Hatta snr yi baya düşürmeme rağmen alt yapı değişmeden önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 22 Şubat 2021; 15:31:56 > -
Hocam merhabalar. Şu anda bizde de H300S modemi var. Vodafone vermişti.
Biz inşallah 1-2 aya taşınacağız. Dubleks, 160 m² bir eve. Fiber internet var sanırım evde.
Vodafone fiber alma ihtimalimiz yüksek. Operatör modemi mi alalım, onlar illa veriyor mu? Veya bu H300S'i kullanabiliyor muyuz bilgi almak istedim. Şu anda sanırım ADSL internetim. 30 mbps.
Ben de bu modemi satıp keenetic extra router ve extra dsl almayı düşünüyorum. İnternette herkes sorun yaşadığını söylemiş birkaç kişi dışında. Siz hiç sorun yaşadınız mı?
-
Şuana kadar keenetic ile de h300s ile de sorun yaşamadım hocam ben. -
Usta hala kullanıyor musun? Ne durumda? Önerir misin?
Bazıları çekim gücü zayıf demiş. Youtube ve iptv de hep donma yapıyormuş. Sizde nasıl acaba?
Keneetic ile de h300s ile de böyle bir sorun yaşamadım. Firetv kullanıyorum 5ghz ile bağlı idi iki modem içinde sorun olmadı hiç. -
Şuan hangi sürümdesiniz ve nasıl bakılıyor sürüme? İlk aldığınızdan beri aynı sürümde misiniz? Root girişi nasıl yapılıyor. Yardımcı olur musun?
Hangi modem için soruyorsun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X