Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.168
Cevap
47
Favori
126.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bildiğim kadarıyla bu modemin bazı sürümlerinde dns nin işlememe olayı varmış.Dns nin çalıştığı sürümü yüklemen lazım hangi sürümdü biryerde görmüştüm ama aklımda değil.Olay sürümde yani orası kesin..Vaktin varsa bu modem için yayınlanan sürümleri tek yek yükleyip dns deneyeceksin

• Merhaba,vodafone vdsl basvurusi yaptım iki modemden birini veriyorlar,h300s mi zte h168a mı sizce hangi modem daha iyi olur?

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    168A
  • Arkadaşlar Türknete geçiş yaptım. bütün siteler sansürlü. modemden DNS değiştiriyorum. yine olmuyor. başka abonelerin oluyormuş bende neden olmuyor. yardımcı olur musunuz

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]
    VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

• v1.0.09.05 sürümü varsa paylaşabilir misiniz

• arkadaşlar türknet DNS değiştirme olayı v1.0.09.01 de çözüldü. üst sürümlerde değiştirdiğiniz dns yi almıyor modem.

v1.0.09.05 sürümü de oluyor sanırım ancak dosyasını bulamadım. elinde olan var mı

• realacc kullanıcısına yanıt
    O sürümün dosyası yok. Ben bu 05 sürümü kullanıyorum. Fakat bir süre önce bu sürümle modemde kopmalar yaşadım. Modemi köprü moduna alıp internet dağıtımını komple zyxel multy m1 e devredince sorunum çözüldü. Sorun donanımsal mıydı yazılımsal mıydı bilmiyorum. Başka sürüm yükleyip deneme şansım olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.