Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.168
Cevap
47
Favori
126.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 ghz de hız ve kapsama sorunu yaşayanlar 2.4ghz i kapatıp denesinler kaç gündüz uğraşıyorum meğerse 2 yayın çakışıyormuş ben antenleri ayrı sanıyordum ama değil herhalde.

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]
  • meeb kullanıcısına yanıt

İki dosya var 419 mb olanı indirdiyseniz. Biri OneNet diyor tek güncelleme var diğeri retail diyor onda çok güncellemeler var bence OneNet olanı kurup deneyin çalışır sanırım. Sürüm numarası Vodafone_H_300s_v1.1.01.00.img

• CLumsyKnight C kullanıcısına yanıt
    onenet kurunca arayüz değişiyor mu? Vodafone yazıyormu hala?Sıkıntı olmasın diye Vodafone olanları deniyorum.

Ben denemedim onu ama vodafone olanın önceki sürümleri kurup deneyin

• Ben tüm yazılımları denedim arkadaşlar en stabil ve wifi si iyi olan sürüm 1.0.11.00 bende aynı modemden iki tane var ikisinede aynı versiyonu yükledim.Ha dikkat edin bazı sürümler modemi sıfırlıyor ve modem saçmalamaya başlayıp kapat aç yaptiktan saniyeler sonra donuyor ve ethernette dahil bağlantı kopuyor.Modemi sıfırlasanız bile durum değismiyor.Tek çözüm modemi açar açmaz firmware menüsünden sağlam yazılımı modeme yüklemeye başlarsanız sorunsuz yazılımı kabul edip düzeliyor.Ben çözene kadar çok uğraştım.Bir ara dedim artık modem çöp.Son yazılım da stabil değil.Yazdığım gibi en iyisi 1.0.11.00
    Denemeyin yoksa modem açılıp donuyor.Zor düzelttim ben.Yazdım yukarida.
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    merhabalar bende benzer bir versiyonu yükledim ancak bazen reset atıyor ,indirdiklerim arasında bu versiyonu göremedim ,sizden rica gönderme şansınız var mıdır?
    1.0.11.00 firmware

• teşekkür ederim hocam

Benimki son sürüm ile hala sorunsuz çalışıyor ama modemin sıcaklığı hep yüksek gibi geliyor bana? Modem sıcaklığını görebileceğim bir yer yada uygulama var mı? Sizinkide sıcak mı çalışıyor sizce?

yüksekti el yakmasada , yüksekti ama öncesinde veya yazılımı düşürdükten sonra nasıl oldu bilmiyorum.Benim modem kiracının evinde .

Tamam teşekkürler. Bugün 2 kere hafif kesilme oldu uygulamadayken bağlı koptu dedi yeniden bağlana basınca bağlandı ama. O sizin kurduğunuz sürümde wifi menzili nasıl aynımı?

menzil konusunda birşey demem zor çünkü modem benim evin çaprazında arada yol var , ben cam kenarından repeater ile alıyorum interneti.2.4ghz kapatmadan önce bağlantı var ama internet yoktu kapattım şimdi sadece 5 ghz ile bağlantı sağlıyorum.

internet 100 mbit ama gerçek hız 70 mbit

kablosuz dibinden 65 mbit civarında

benim evde 25 ile 45 arasında değişiyor havanın durumuna göre .

Tamam teşekkürler bendede olmuştu internet vardı ama bağlanmıyordu. 5g devre dışı bırakcam bende 2.4 ghz yeterli bana :D Ama 5g direk devre dışı bırakma yok. Separzaione SSID açınca kapandı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 12 Ağustos 2024; 22:13:8 >
    aynen oradan kapatılıyor ama bence 5ghz kullanın. Çünkü 2.4 ghz bitti çünkü çok fazla kullanan var 2.4 devlet yolu, 5 ghz kuzey Marmara olarak düşünün 😂

ikisini de deneyin hızdan farkı anlarsınız.tek sıkıntısı menzil daha dar.

5ghz de menzil çok kısa ama hız yüksek 2.4 ghz iyi benim için yeterli.

Rica ederim.
    tekrardan selamlar hocam nasılsınız?

Tatil bitti döndük çok şükür.

modemin son attığım versiyonu Vodafone-H-300s-v1.0.10.07T3 muş.
    sence verdiğini (1.0.11.00) yüklememe gerek var mı ?
    Geçmiş olsun bende tatildeyim şuan
    Sürümünüz pek kullanılmayan sürümlerden ama yinede siz bilirsiniz.Ben çoğunu denedim en stabili 11
    teşekkürler sizlerede iyi tatiller diliyorum.Ne taraftasınız?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.