Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.168
Cevap
47
Favori
126.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ilk netspeed şuanda ise comnet aboneliğimi 1.0.09.05 sürümü ile kullanıyorum. Iss kaynaklı sorunlar hariç modemde sorun yaşamadım. Ek bir ayar yapmadan kullanıyorum. 1.0.09.05 sürümünün yükleme dosyası yok ne yazıkki bu yüzden sorun yaşamamak için manuel sürüm güncellemiyorum. Sizdeki sürümler ile alakalıda olabilir durum, paylaşılan tüm sürümleri deneyin olmadı belki bir tanesi stabil çalışır.
  • Onu da denedim sonraki her güncellemeyi de yaptım eksi sürüme dönerim var arkadaşlarda dosya ama sorun ne tam olarak bilmiyorum ya hatta var ya adaptör de hala bağlantı ara ara kopuyor ayarlarla falan azalttık ama anlık kitleniyor
  • Arkadaşlar başka modemlerden daha düşük hiz veriyor ince ayarları vs varmi alt yapı ayni başka modemlerde 90 mbps hız alırken bunda 60-65 arasi max veriyor
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Yazılım versiyonu kaç.
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]
    VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]
    Bu versiyonu kullaniyorum üç modemim var en iyi hızı bu modem veriyor.Birçok versiyon denedim en iyi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 8 Mayıs 2024; 22:22:39 >

Hocam diğer modemi taktığımda direk mevcut hiz 99 a uploadda 20 ye çıkıyor bu modemde bu şekil çıkıyor anlamadım ince bir ayarı vs mi var acaba siz kurcaladinizmi hiç degerleri

Herhangi bir ince ayar yapmadım bir ayarıda yok zaten.Sadece wifi kanal 12 iyi hız veriyor.Alt yapım 71 mbps olmasına rağmen son 15 gündür enteresan sekilde iyice hızlandı. VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

Comnetmi kullanıyorsunuz sizde ? Bugün bağladım bende bu modemi sonuç kötü benim için upload 20 idi 8 lere düştü 20 mbps yakında dovn da kayıp var anlamadım

Evet uzun zamandır comnet kullanıcısıyım Aslında güzel modemdir bende yedekte de aynı modem var.Reset atıp mı kurtdunuz.Kayıp olmaması lazım
    Ben H300s i aldığımdan beri orjinal yazılım ile kullanıyorum. Hat sorgulamasında kapasitem maksimum 67 olarak görünüyor ama modem değerleri aşağıdaki fotoğraftaki gibi. Şuana kadar hat değerlerim hep daha fazlasını gösterdi. Fakat modemin wifi kabiliyetini bir türlü sevemedim. Özellikle Iphone cihazlarımda (7 ve 15pro) wifi kanal geçişleri çok sıkıntılıydı. 5ghz kanalı aktif görmesi için bir süre beklemem hatta bir kaç kez telefonların wifi kapatıp tekrar açmam gerekiyordu. Bu durum belki benim kullandığım modem yazılımıyla alakalı olabilir ama bağlandıktan sonraki stabilliğinden dolayı yazılımı değiştirmek istemedim. Çünkü şuanki yazılımın firmware dosyası yok, tekrardan geri dönemem.

Bu modemin wifi kabiliyetinden memnun olmadığım için, indirimdeyken zyxel multy m1 3lü paket aldım, mesh wifi ağ kurdum. Yaklaşık 10-15 gündür M1 i deniyorum.

Bende birkaç aydır comnet vdsl kullanıyorum. Şuana kadar bir kaç hafta önce gece yaşanan habersiz bir kesinti haricinde sorunsuz kullanıyorum. 100 lük pakette modemin desteklediği hıza yakın atanabilen maksimum bir değer sistemden otomatik tanımlanıyor.

Sizin kullandığınız hat değerlerinizi yüksek gösteren diğer modem nedir? Daha sonrasında h300s de sorun olursa o modemi de vdsl de dememek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

forumda bir arkadaş h300s için köprü modu oluyor yazmış denedinizmi?

VodAdmin

Voda556Net12

Bu şifre ve kullanıcı adıyla modem arayüzüne giriş yapıp wan ayarlarından nat ve yönlendirilmiş modu devre dışı bırakınca modem köprü modunda çalışıyor.

cihaz kopru moduna gecince cihaz arayuzune hiçbir şekilde giremiyorum çozumunuz varmı ?

• arkdaslar cihaz wan ayarlarından nat ve yönlendirilmiş modu devre dışı bırakınca modem köprü modunda çalışıyor.

keenetıc ekstradan cıkıs alabildim

cihaz kopru moduna gectıkten sonra h300s in arayuzune ne yaptıysam giremedım

WNetWatcher ile taradım cıkmıyor cihaz hicbir sekilde ıp vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoneLyStar -- 24 Mayıs 2024; 1:30:33 >
  • Köprü moduna aldıktan sonra cihaz arayüzüne girememe sorununa çözüm bulabildiniz mi?
    Vaktim olmadığı için deneme yapamıyorum. Çözümü bulursanız paylaşabilir misiniz.
  • Ben bulamadım bulabilen varsa paylasirsa iyi olur
  • diğer cihazları engellemeden kullandıkları interneti sınırlandırma yapabiliyor muyuz? internete bağlanabilsin ama tam kapasite kullanamasın gibi

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Qos yok malesef sirf o yüzden kopru moduna alip keenetic extra rauter ile kullaniyorum modemin dsl kismi baya iyi hatti iyi okuyor crc hatasi 0
    düz kullaniyim dersen kullanilabilir lan portlari gigabit wifi performansida baya iyiydi kararliydi 5ghz de destekliyor
  • LoneLyStar L kullanıcısına yanıt

internetim iyi değil zaten iç hat özellikle çok kötü. boşta 50-80 ping çıkıyor testte. modem almak istemiyorum ama bazenleri telefondan googleyi açmam bile oyunda pingin 999 olmasına yetiyor. fiber altyapı için uğraşıyorum bakalım gelirse zaten sorun çözülür.

• Şu ilk mesajı tüm firmwareleri koyarak güncelleyebilir miyiz

Alt yapım 55 mbps vdsl.Biraz önce v1.0.11.00 yükledim.Hızımda ufak bir artış oldu.Wifi 12. kanalımı kullanıyorsunuz? 7. kanalı kullanıyordum. Bende denemek için 12 yaptım. 5 ghz de 40.kanalı kullanıyorum. 5 ghz için kanal tavsiyeniz ne olur?

Adguard dns kullanıyorum zaman zaman comnette sorun yaşadım.İnternet yavaşladı sonra tüm gitti.Modemden dns si kapattım sonra tekrar açtım.Sorunsuz kullandım.Ara ara bağlantıda yavaşlama ,siteleri açmada bekleme oluyor.Dns in olumsuz etkisi olabilirmi?Dns kullanıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 15 Haziran 2024; 12:45:59 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.