|
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (54. sayfa)
-
-
Onu da denedim sonraki her güncellemeyi de yaptım eksi sürüme dönerim var arkadaşlarda dosya ama sorun ne tam olarak bilmiyorum ya hatta var ya adaptör de hala bağlantı ara ara kopuyor ayarlarla falan azalttık ama anlık kitleniyor -
Arkadaşlar başka modemlerden daha düşük hiz veriyor ince ayarları vs varmi alt yapı ayni başka modemlerde 90 mbps hız alırken bunda 60-65 arasi max veriyor -
Yazılım versiyonu kaç. -
Merhaba hocam
-
-
Hocam diğer modemi taktığımda direk mevcut hiz 99 a uploadda 20 ye çıkıyor bu modemde bu şekil çıkıyor anlamadım ince bir ayarı vs mi var acaba siz kurcaladinizmi hiç degerleri
-
-
Comnetmi kullanıyorsunuz sizde ? Bugün bağladım bende bu modemi sonuç kötü benim için upload 20 idi 8 lere düştü 20 mbps yakında dovn da kayıp var anlamadım
-
Evet uzun zamandır comnet kullanıcısıyım Aslında güzel modemdir bende yedekte de aynı modem var.Reset atıp mı kurtdunuz.Kayıp olmaması lazım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cimbom38forumda bir arkadaş h300s için köprü modu oluyor yazmış denedinizmi?
VodAdmin
Voda556Net12
Bu şifre ve kullanıcı adıyla modem arayüzüne giriş yapıp wan ayarlarından nat ve yönlendirilmiş modu devre dışı bırakınca modem köprü modunda çalışıyor.
cihaz kopru moduna gecince cihaz arayuzune hiçbir şekilde giremiyorum çozumunuz varmı ?
-
arkdaslar cihaz wan ayarlarından nat ve yönlendirilmiş modu devre dışı bırakınca modem köprü modunda çalışıyor.
keenetıc ekstradan cıkıs alabildim
cihaz kopru moduna gectıkten sonra h300s in arayuzune ne yaptıysam giremedım
WNetWatcher ile taradım cıkmıyor cihaz hicbir sekilde ıp vermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoneLyStar -- 24 Mayıs 2024; 1:30:33 > -
Köprü moduna aldıktan sonra cihaz arayüzüne girememe sorununa çözüm bulabildiniz mi?
Vaktim olmadığı için deneme yapamıyorum. Çözümü bulursanız paylaşabilir misiniz. -
Ben bulamadım bulabilen varsa paylasirsa iyi olur -
diğer cihazları engellemeden kullandıkları interneti sınırlandırma yapabiliyor muyuz? internete bağlanabilsin ama tam kapasite kullanamasın gibi
-
Qos yok malesef sirf o yüzden kopru moduna alip keenetic extra rauter ile kullaniyorum modemin dsl kismi baya iyi hatti iyi okuyor crc hatasi 0
düz kullaniyim dersen kullanilabilir lan portlari gigabit wifi performansida baya iyiydi kararliydi 5ghz de destekliyor -
internetim iyi değil zaten iç hat özellikle çok kötü. boşta 50-80 ping çıkıyor testte. modem almak istemiyorum ama bazenleri telefondan googleyi açmam bile oyunda pingin 999 olmasına yetiyor. fiber altyapı için uğraşıyorum bakalım gelirse zaten sorun çözülür.
-
Şu ilk mesajı tüm firmwareleri koyarak güncelleyebilir miyiz -
Alt yapım 55 mbps vdsl.Biraz önce v1.0.11.00 yükledim.Hızımda ufak bir artış oldu.Wifi 12. kanalımı kullanıyorsunuz? 7. kanalı kullanıyordum. Bende denemek için 12 yaptım. 5 ghz de 40.kanalı kullanıyorum. 5 ghz için kanal tavsiyeniz ne olur?
Adguard dns kullanıyorum zaman zaman comnette sorun yaşadım.İnternet yavaşladı sonra tüm gitti.Modemden dns si kapattım sonra tekrar açtım.Sorunsuz kullandım.Ara ara bağlantıda yavaşlama ,siteleri açmada bekleme oluyor.Dns in olumsuz etkisi olabilirmi?Dns kullanıyormusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 15 Haziran 2024; 12:45:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X