Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.168
Cevap
47
Favori
126.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan 1.0.10.07 sürümünü deniyorum bu sürümde stabil.2.4 kanal 12 gayet iyi 5ghz de kanallar pek farketmedi.Adguard yalnızca telefonda kullanıyorum çünkü hepsiburada gibi bazı siteler adguard da açılmıyor kapatmak zorunda kalıyorum.
  • Arkadaşlar elimde 2 modem var 

Sonuclar bu şekildedir

Hangisini kullanmak mantıklı 

Cihazlar sade dsl çozmede kullanılacak

Gerisini Keenetıc halledecek 

Vodafone H300 S 50 indirme 17 yükleme

Huawei HG658 V2 ise 62 indirme 12 yükleme hızındadır

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

• LoneLyStar L kullanıcısına yanıt
    H300s yazılım versiyonu nedir
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Vodafone-H-300s-v1.0.11.05
    Yazılım versiyonu iyi iki cihazda var bende ama hem 2.4 hemde 5ghz olarak h300s tercih ediyorum.Aradaki hız farkı kullanırken hissediliyor mu ona bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 11 Temmuz 2024; 21:49:47 >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Cihazi kopru modunda sadece dsli ni kullaniyorum gerisini wifi falan keenetic extra da
    H300s mi köprü moduna aldınız? En son olmuyor diye konuşmuştuk. Değişiklik olduysa bilgi verebilir misiniz.
  • Modem ipsini 192.168.2.1 yap
    internet sekmesinden wan vdsl kismindan yönledirici modu kapat oluyor
    Ama cihaza dsl sinyali gelince arayüze giremiyorsun haberin olsun arayuze girmek için dsl kablosunu çikarman lazim

...Ama cihaza dsl sinyali gelince arayüze giremiyorsun haberin olsun arayuze girmek için dsl kablosunu çikarman lazim..Arayüze girmek için köprü moduna alınan ap olarak kullandığımız fiber modem/routerlerde modemden gelen eternet kablosunu çekerek interneti kessek olurmu?

• satmak isteyen var mı?kiracım giderken modemi almış bunun gibi iyi çeken bir modem bulamadım.tenda aldım hikaye çıktı.

• Sonunda ocak 2023te çıkan bi güncelleme buldum bu modem için. Yükledim çalıştı. İndirdiğim linkide paylaşıyorum ama bütün güncellemeleri içeriyor 419 mb. Hepsini indirmek istemiyorsanız benim kurduğum en son sürüm olanı paylaşıyorum. Versiyon H_300s_v1.2.01.06 kurdum çalıştı hemen tekrar kurulum gerekmedi. Bence yeni modem satmak için vermiyorlar güncelleme. Var güncelleme ama bulmak imkansız gibiydi bende onlara inat paylaşıyorum forumlarda :D Çok şaşırtıcı olabilir ama menzilim baya iyi oldu şimdi güncelleme ile. Wifi evin en kör noktasında 1 diş çekiyordu ve kesiliyordu ama şimdi en 1 ile 3 diş arası gidip geliyor, kesintide yok. Süper oldu modem varsa bu modem kurun güncellemeyi.

Büyük olan bütün güncellemeleri içeren dosyada burda:

https://www.mediafire.com/file/i2icc2pwqk332qj/Gr_ISP_Router_Firmware-main.zip/file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 10 Ağustos 2024; 16:10:4 >

• CLumsyKnight C kullanıcısına yanıt

teşekkürler peki bu modem için en iyi 5 ghz hangi yazılımda iyi çalışıyor?

• meeb kullanıcısına yanıt

Benim kurduğum en son sürümdü iyi çalışıyor öneririm. Çok şaşırtıcı olabilir ama menzilim baya iyi oldu şimdi güncelleme ile. Wifi evin en kör noktasında 1 diş çekiyordu ve kesiliyordu ama şimdi en 1 ile 3 diş arası gidip geliyor, kesintide yok. Süper oldu modem varsa bu modem kurun güncellemeyi.

teşekkürler kurdum biraz farketti gibi,ben kiracımdan alıyorum önceden kendisinin bu modemden farklı çıkarken aldı,tenda aldım 4 antenli ama bu modemin yanına Sahibinden den aldım nedense eski modem gibi çekmiyor aynı yerde aynı şartlarda duruyor ama nedense çekmiyor 😂😑🤔

sorunu buldum önceden de 2.4 ghz ile 5 ghz farklı yayın basıyordu ancak şimdi 2.4 ghz i kapatınca hız eskisi gibi 25 mb üstü gelmeye başladı.Tabi internet 100 mbit modem dibinde 50 60 arası görüyor,hat değeri 70 mbit.

benim evle arasında nerden baksanız 20 metre ve bir yol var kiracı giriş katta , benim ev çaprazda 3 katta .buna şükür diyorum.

tekrardan selamlar nedense son versiyon sonrasında ara sıra reset atma başladı sizde nasıl? öncesinde kullandığınız en stabil sürüm neydi?

• Önce kullandığım sürüm bilmiyorum değiştirmedim sanırım bu güncellemeyi bulana kadar. Bende sorun olmadı belkide 1e 1 aynı modem değildir çok az farklı versiyonu olabilir. 419 mb olan dosyayı indirip başka sürüm deneyebilirsiniz. Debug olanı kurmayın ama o sanırım geliştiriciler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 10 Ağustos 2024; 23:52:33 >
    aynen Vodafone-H-300s-v1.0.10.07T3 kurdum,dediğiniz gibi menzil biraz düştü eski versiyona geri dönünce ancak şun stabil çalışıyor.Bir önceki v12.li versiyon kötüydü ancak sizinki güzeldi kopma yapmasa.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.