Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.168
Cevap
47
Favori
126.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler Balıkesir Akçay
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    oradan da geçtik gömeç falan, cundaya ve şeytan sofrasına uğradık sonra, güzel yerler.İyi tatiller dilerim size.Verdiğiniz versiyonu yükledim şimdilik sıkıntı yok . teşekkür ederim tekrardan.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Geçen yazda ben oralardaydım.Teşekkürler rica ederim.

v1.0.09.01 de adguard dns çalışıyor.Stabil dediğiniz 1.0.11.00 şimdi yükledim çalışmıyor. Adguard dns i deneme imkanınız olurmu sizde çalışacakmi?

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 24 Ağustos 2024; 20:10:9 >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Telefonda çalışıyor.

Telefonda çalışıyor derken ben adguard dns i modeme giriyorum bağlı pc de çalışmıyor. Reklam çıkıyor.

Güzel modem hat değerleri olarak en yüksek hızı bu modem gösteriyor ama hız testine yansımıyor.Gerçek değil sanırım.Qos çalışan yazılımda bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 25 Ağustos 2024; 14:45:27 >
  • Merhabalar Vodafone H300S Modem ve Vodafon'dan Bağlantı Salamaktayım Pakedim 35/12 Gözüksede Evde Kablo Bağlantımda Down 32mb Upload 7mb değerler alıyorum. Fotodaki Down Degerı Wifi üzerindne Bağlı Farklı bir PC'dir. Merak Ettiğim Husus Hat Kalitesinde Maximum hızda yer alan bilgiler benim hattın maximim alınabilecek hız limitimidir. 1 ay sonra tahütüm bitiyor ve yan binamdakilere 50mb lık paket çıkıyor banada büyük ihtimalle bu çıkıyor denilecek. 100 luk paket 50tl farkla daha F/p ürün bence. Ben bu hat degerlerıyle 100 talep edip alırsam Up/Down Kac Olur sızce Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveRoaD -- 4 Eylül 2024; 13:10:45 >

• Elinde Vodafone-H-300s-v1.0.11.05 yedek olan arkadaş varmı?Adguard dns çalışıyor ama hat değerleri biraz düşük,Vodafone_H_300s_v1.0.11.00.img yükleyeceğim onda daha yüksek onu yükleyeceğim.

Zaman zaman h300s DE kablosuz ağ ayarları boş geliyor sıfırlarsam veya başka yazılım yüklersem düzeliyor.Bu neden oluyor?

Vodafone_H_300s_v1.0.11.00.img yükleyince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Eylül 2024; 1:12:34 >

1.0.11.00 atabilir misiniz? şimdi 1.12.02.05 var ama paket kaybı oluyor anlık dalgalanmalar var

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Telefonda çalışıyor derken ben adguard dns i modeme giriyorum bağlı pc de çalışmıyor. Reklam çıkıyor.

Güzel modem hat değerleri olarak en yüksek hızı bu modem gösteriyor ama hız testine yansımıyor.Gerçek değil sanırım.Qos çalışan yazılımda bulamadım.

huawei çıkışlı tüm modemler hat değerlerini hep fazla gösterir bunun nedeni çalışma prensipleri....Ben bunu 3 sene önce farkettim.100 mbitlik vdsl paket alıp ilk hg658 v2 modem taktım değerlerim uçuyor.Alabileceğim max hızı 130 mbit gösteriyor hemde vdsl de....ama hız testi yapıyorum max 75 te kalıyor.Sonra h300s i taktım oda 130 mbit max hız gösteriyor ama 75 mbit hız testi veriyor...sonra zxel marka bir modem taktım alabileceğim max hızı 77 mbit gösterdi ve ben yine 75 alıyorum :) hattımda bir dslm kilidide takılı değildi.hattıma 102 mbit tanımlanmış arayüzde gözüküyordu.huwei modemler bağlı bulunduğun saha dolabının en boş en verimli anında alabileceğin max hızı gösteriyor yani evet huwei modemler dsl de sağlamdır bağlantıyı kolay kolay koparmaz ama max hız değerlerini hep saha dolabının boş halini baz alarak gösterirler.

• ipv6 yi çözen oldu mu çok ihtiyaç var
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt

Bende h300s,zyxell dx3200,hg 658v2 vs bir çok farklı modemlerde hat değerlerimi test ettim.Hız testleride yaptım.Alt yapı 55/15 mbos .Bazı modemlerde 45/8 mbps,45/13 mbps alıyorum. En yüksek hızı gösteren 56/15 mbps şle h300s oldu.Ama bu yüksek gösterim hız testinede yansıyor. Bazı modemlere göre 10 mbps daha yüksek hız alabiliyorum.Siz hız testi yaparak deneme yaptınızmı?

evet denemelerimi hız testi ile yaptım ve huawei cihazlar altyapının desteklediği max hızı fazla gösteriyor ama hız testinde diğer modemler ile aşşa beş yukarı aynı hızı veriyor altyapım sağlam çünkü .Birde şuan hg633 modemi kullanıyorum vodafone modemi huawei e ait.Gayet memnunum diğer konularda gördüğüm kadarıyla sende bu hg633 ü kullanmışsın karşılaştırma yapmak istersen bağlantı kalitesi,verebildiği max hız anlamında vs hg633 mü h300s mi? iki modemin bireysel farklılıkları var biri gbit portlu diğeri değil onları demiyorum sadece hız testlerinde ve bağlantı kalitesinde hangisinden daha memnundun

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

H300s bende hat değerlerinde de hız testinde diğer modemlerden daha yüksek çıkıyor. Hg633 ün internette köprü moduna alınan yazılım anlatılıyordu.Ama o yazılım dahil Hg633 ün hiç bir yazılımını bulamadım. Bendekinde köprü modu yoktu alamamıştım öyle hatırlıyorum.Fena değildi.Meraktan test etmek için almıştım.Sattım.

Bana güncel yazılımı olması ve en yüksek hızı aldığım için h300s daha iyi gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

H300s bende hat değerlerinde de hız testinde diğer modemlerden daha yüksek çıkıyor. Hg633 ün internette köprü moduna alınan yazılım anlatılıyordu.Ama o yazılım dahil Hg633 ün hiç bir yazılımını bulamadım. Bendekinde köprü modu yoktu alamamıştım öyle hatırlıyorum.Fena değildi.Meraktan test etmek için almıştım.Sattım.

Bana güncel yazılımı olması ve en yüksek hızı aldığım için h300s daha iyi gibi geliyor.

100 mbps vdsl kullanıyorum.Openwrt yüklü modemde snr yi düşürerek kopma olmadan 69 mbps hızı gördüm.Openwrt yüklü olmalayan normal modeme göre benim hat değerlerindeki ve speedtestteki kablolu hızım 45-55 mbps arasında değişiyor.10 mbps lik artışda bence az değil.Uploadda 6 mbps lik fark oluyor. 9-15 mbps arasında değişiyor. Bugün TP-LİNK VC220-G3U 4 PORT 1200 MBPS 5GHZ  modemi denedim.H300s de hat değerlerinde 56 mbps alırken bunda 60 mbps hız aldım.Hız testinde 55 mbps çıkıyor.Hat değerlerindeki mevcut hız ile speedtestteki hız 4 mbps kadar farklı çıkıyor.

Hat değerleri,

Eternet ile yaptığım hız testi

telefondan wifi ile yaptığım hız testi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Ekim 2024; 11:2:37 >

Bende 5 modem var hepsini tek tek denemiştim en iyi hızı ve hat değerini h300s veriyor.Aynı sizinki gibi.

Bugün denediğim TP-LİNK VC220-G3U 4 PORT 1200 MBPS 5GHZ  modem h300s downloadda geçti.Uploadda ise 15mbps den 9 a düştü ama download 56 mbps den 60 mbps yükseldi.(eternet/wifi de 55/57 mbps )

Son teknoloji modemler nasıl bilmiyorum ama h300s günümüzde gayet yeterli.Bende birde yedek var.Ne olur ne olmaz.
    kiracım çıkarken modemi almış götürmüş sonraki kiracıya bol antenli tenda modem aldım ne hız ne de çekim olarak hs300 ün yanına yaklaşamadı bende sahibinden.com dan 350 tl ye aldım .Bir arkadaş sattı sağolsun.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.