Bildirim
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1 gunluk 10 gb verdı bu hafta -
2 haftalık 2 gb verdi. Sonra gün içinde aylık 5 gb promosyon diye mesaj attı. Bu işi sevmeye başladım ben ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone sevdirir kendini hocam
iyi güzel de şantiye şefiyim dağ bayır geziyor şebeke problemi olabiliyor orda turkcelli aratıyor bir kaç adım geride o konuda -
Türkiye geneline vurursak;Vodafone şebeke olarak en iyisidir hocam,internet olarakta en vasatıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 10 Ağustos 2020; 20:13:18 >
-
Abi bize de zırnık internet vermiyo çarktan ne iştir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hep çöp çıkıyor size nasıl düzgün şeyler çıkıyor? -
Arkadaşlar hattımı yeni taşıdım . Çark için yoğunluk devam ediyor diyip duruyor
-
Dua et iletişim pass çıkmadı.
haftalık video pass çıktı. ayın 6sında fatura kesildi ama daha normal 25 gb a sıra gelmedi hediyeydi çarktı her ay böyle giderse bu iş çok güzel -
40 liralık paket yükledim, 3 gün oldu halen çarkı çeviremiyorum. Müşteri hizmetlerini arasam da sonuç değişmedi
-
Haftalık 3gb. Her hafta banko internet çıkıyor :)
-
-
Her zamanki gbi pass Allah belani versin senin tez zamanda batarsin İnşallah.Asosyal bir insana sosyal pass hediye eden operator.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X