Bildirim
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (11. sayfa)
Giriş
-
bu hafta cimri çıktı vodafone günlük 1 gb verdi. -
Daha Cumartesi günü Turkcell' den Vodafone' ye geçtim dün haftalık bugün ise günlük 1 GB internet verdi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum ben böyle berbat bi internet hizmeti görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynı bildirim bana da gelmişti hocam. Ve Çarşamba günü baktığımda herhangi bir çevirme hakkı gelmemişti.
Sanırım Pazartesi çevirme hakkınız yüklendikten sonra Pazartesi yerine Çarşamba çevirin demek istiyor.
-
Vodafone artık doğru düzgün internet vermiyor. Verse de vodafone tv olsun, sınırsız whatsapp olsun hediye internetten yiyor maalesef ve müşteri hizmetleri bunu kabul etmiyor. Hatta 1 ay süresi olan paketin internetini bile hediye internetten önce kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalladam -- 2 Eylül 2020; 12:46:23 >
Freezone kampanyalarından yararlanmak için 26 yaş altı birisinin TC kimlik numarası kullanmak mümkün mü acaba ? -
Yeğenimin ki ile yaptım olmadı maalesef direk hat sahibinin yaşına bakıyor
Anladım teşekkürler. -
-
Hat sahibine bakmıyor kullandığın tc birincil dereceden akraban olmak zorunda hat babamın üstüne ama kendi tc mi kullanabildim hiçbir sorun çıkarmadı vodafone
Eğer ailede 25 yaşının altında yoksa kimse oluyor maalesef
-
Kotan'da %10 indirim verdi. Kullanmak isteyen buradan yazsın, PM olarak kodu göndereyim.
Arkadaşlar benim şuan vodafonda paketim yok ona rağmen hediye çarkını kullanabiliyorum bu nasıl oluyor?
Acilen cevaplarsanız sevinirim
Kardeşim ne zamandır tl yüklemiyorsun hattına zira uzun zamandır tl yüklemeyenler hediye çarkını çevirebiliyor ve ben 2 defa üst üste yükleme yapmama rağmen bana bugün vermedi ve tl yüklememi söyledi böyle bir adaletsizlik var -
1-Yükleme yaptıktan 24 saat sonra çarkı çevirebilirsin,olmazsa vodafone u ara,iletişim kur.
2- 31 ağustostan beri paketsizim.
Hattı kullanıyorsan tarifeni değiştir çevirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X