< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (14. sayfa)
-
-
Vodafone gene sanki kısmaya başladı hediyelerden günlük 1gb,sürpriz vs yok iletisim pass çöplüğe döndü bu aralar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçen yıl Vodafone'u ilk defa kullanmaya başladığımda 6-7 hafta üst üste sürpriz gelmişti. Zaten ondan sonra operatörü değiştirdim. Bu yıl tekrar Vodafone'a geçtiğinde internet hediyesi veriyordu sürekli. Umarım tekrar eski surekli sürpriz veren haline geri dönmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 21 Ekim 2020; 14:11:19 >
Hiç deme yaww TTdeydim ilk geçtim tam inanır mısın 8 kere goldmaster indirim geldi üst üste tam aklımda başka operatör düşünüyodum geçmeyi o ara güncelleme geldi hediyeler bir ara bonkörleşti.
Bu tarz sürprizler çıksın ya, fena değil.
-
Son 20 günde yükleme yapmadığım için çarkı çevirmeme izin vermiyor nasıl aşabilirim
Ya faturalı'ya geçiş yapacaksın hocam, ya paket alacaksın ya da son çare TL yükleyeceksin hocam, onun haricinde başka çare, çözüm yolu yok gibi
Çare yok diye bişi yok çare bende 😀 sene başından beri yükleme yapmıyorum hala çeviriyorum hemde 2 defa
-
Bizede 9 günü var paket bitecek diyo son 20 gün yükleme yapmadın çeviremezsin, ne yapacaklarını şaşırdılar.
Sanki güzel hediye veriyorlar gibi bide çevittiremediklerini sanıyorlar sistemlerini kandırmak çok kolay
Telekomda sil süpürü yükleme yapmasanda yapıyordun,bu adamlar paketin varken çevirmene izin vermiyor.Telekom duzgun cekseydi baska operatör arama yoluna gitmezdim,memnundum eski evimde.
Senin iş yalan oldu gene 😀
aptoide uygulamasından indirdim 11.8.3 den çevirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X