Konuya girince farkettim nice senelere kardeşim benim doğum günün kutlu olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Konuya girince farkettim nice senelere kardeşim benim doğum günün kutlu olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 24 Kasım 2020; 5:32:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğum gününü kutla yazıyordu nickinizin yanında bende kutladım 😊 Yeni bir özellik heralde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
E-sim hatrına vodafone geçtim. Değil çark, mobil programa giriş bile yapamıyorum, yapsamda çark dönmüyor, nereye bassam beklenmedik bir hata oluşuyor :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Olması gereken o hocam zaten. Kullanımların süresi daha önce bitecek olan haklardan gitmesi doğru olan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 30 Kasım 2020; 8:8:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu devreden olayıyla bir tutma hocam. O bambaşka rezillik ama bu önceliklendirme konusunda diğerlerine göre daha iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |