< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (17. sayfa)
-
-
-
-
Günlük 2GB
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Aynısı bana geldi baksana sen şu işe.TL yükle kazan geri geldi ve o cark işini 28 güne cekmisler ben kalıyorum arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nostalji16Aynısı bana geldi baksana sen şu işe.TL yükle kazan geri geldi ve o cark işini 28 güne cekmisler ben kalıyorum arkadaş
28 gün mü oldu cidden? Ben de kalıyorum o zaman.
Ya paketim bitmesine işte 2 gün vardı 200mb internetim kalmış.Elim çarka gitti bi baktım çevriliyor 2gb geldi 15günlük,ilaç gibi geldi.
Biradere söyledim o ceviremedi 28 gün diyor dedi.Ben kalıyorum o açıdan tl yükle kazan gitmişti oda geri geldi 3 gün içerisinde geri.Kısacası memnun etti birde üstüne hediye 3 ay 3gb kal nereye gidiyorsun dedi vodafone resmen
quote:
Orijinalden alıntı: nostalji16Ya paketim bitmesine işte 2 gün vardı 200mb internetim kalmış.Elim çarka gitti bi baktım çevriliyor 2gb geldi 15günlük,ilaç gibi geldi.
Biradere söyledim o ceviremedi 28 gün diyor dedi.Ben kalıyorum o açıdan tl yükle kazan gitmişti oda geri geldi 3 gün içerisinde geri.Kısacası memnun etti birde üstüne hediye 3 ay 3gb kal nereye gidiyorsun dedi vodafone resmen
'Hediye Çarkı' benim için kalma sebebi olabilir. Paketim 3 Ocak'ta bitiyor. O güne kadar çevirebilirsem, 'Kırmızı' ile devam...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam yılbaşı nedeni ile tekrar çevirme hakkı mı verildi? (Mutlu yıllar! başlığında verilmiş hediye, ondan sordum)
Olabilir hocam yılbaşına yaklaştığımız için çark çevirme konusunda kıyak geçmiş olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Aralık 2020; 20:49:9 > -
Şu internet bı bana gelmiyor arkadaş yok bilmem tencere tava hediyesi
Hediye Carki'ndan kazandiginiz 22/12/2020 01:28 tarihine kadar gecerli 1 GB internet paketiniz hattiniza tanimlanmistir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Günlük 1gb.Tencere tava bitti hepsine adamlar internet yerleştirniş
Bence iyi olmamış pass geliyodu ne güzel youtube veya sosyal medya olan harikaydı.
Tarifemin bitmesine 10-15 gün kaldı diye mi acaba çarkın tamamında internet yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X