Bildirim
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (44. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hediye Çarkı'nın en iyi hediyelerinden birisi sizede çıkmış. Güle güle kullanın hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aralık sonunda vodafone geçtim bu güne kadar yaklaşık 4 ayda sadece watsap ve facebook messenger paketi çıktı bana. Onlar da zaten tarifem içinde var ve çok az kullanıyorum.
-
Şikayet Var da durumu belirtin hocam, muhtemelen yeni tarife teklif ederler, sizin isteğinize göre veyahutta hediyeler de iyileştirme olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolasın hocam ama hiç uğraşasım yok zaten çok ters saatlerde arıyorlar. Tek hedefim taahütü doldurmak artık.
Geçen gün çekim kalitesi anketi yolladılar 0 verdim cevap olarak 4.5G niz kapalı dediler
-
bu hediyeler bire mi indi ya 2 kere çeviriyoduk
-
Evet hocam, maalesef ki.
hay arkadaş niye
-
bulunduğum tarifeyi uzatmak için vodafone mu aramak lazım 2 yıldır kullanıyorum bitti galiba taahhüdü
-
Kaçıncı dönem gözüküyor, taahhüt bilgileri sayfasın da hocam?
Vodafone Yanımda uygulamasın da çıkan teklifler den devam edebilir veyahutta müşteri hizmetlerin den blöf yaparak tarife isteyebilirsiniz hocam.
-
2.donem hocam. blöf yapmak derken nasil yapicam?
Müşteri hizmetlerini arayıp, faturasıza geçmek istediğinizi söyleyin hocam.
-
Güle güle kullanın hocam. Bana da ara sıra Hediye Çarkı'nın dışında aylık internet hediyesi veriliyordu. Bu arada, 6 Mart 2023'ten beri BİMcell'liyim. Şimdiye kadar Sil Süpür'den neler kazandığıma BİMcell'lin Ana Konusundan bakabilirsiniz hocam, her hafta sektirmeden Sil Süpür'den neler kazandığımı ilgili konuya yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 32 -- 14 Nisan 2023; 15:50:29 >
-
-
Doğum gününüz kutlu olsun, kuponu güle güle harcayın hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 32 -- 17 Nisan 2023; 4:43:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X