Bildirim
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (53. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyice çöpe bağladı çark,4 saatlik internet,6 saatlik internetle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
1 aydır günlük 1gb...
-
-
-
opette 750 ve üzerine 100 lira indirim kodu geldi lazım olan varsa yazayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda uzun bir aradan sonra internet geldi;
Hediye Carki'ndan kazandiginiz 18/11/2024 00:02 tarihine kadar gecerli 4 GB internet paketiniz hesabiniza yuklenmistir. Gule gule kullanin! B003
Artık tarife teklifi de verse güzel olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yanımda Premium kullanmıyor musunuz? Hem 2. çarkta garanti internet veriyor hem de VodafonePay'de 100 TL cüzdan kodu veriyor. Faturayı öderken bu 100 TL'yi kullanabiliyorsunuz. Bu sebeple şiddetle almanızı tavsiye ederim eğer almadıysanız.
geçen p.tesi 6 saatlik 1 gb verdi, sistemsel sıkıntı var 48 saat içinde yüklenecek dedi yüklemedi,
faturalıya gel kasım özel 12+12 gb dedi, 4x3 gb yi yükledi 6x2 gb i yüklemedi,
tam merdiven altı esnaf zihniyeti,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 22 Kasım 2024; 23:18:56 > -
2.çarkta verdiği internet 4-6 saatlik yada 1-2 günlük oluyor..pay da verdiği cüzdan koduda hesaba eklenmiyor,o işide bitirdi 10 gündür bilinçli olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 23 Kasım 2024; 7:47:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekleniyor hocam. Sadece şöyle bir durum var. Kendi kodunuzu ancak kendi Pay hesabınıza ekleyebilirsiniz. Ben annemin hesabındaki kodu kendimde denedim hata verdi. Belki son günlerde bir değişiklik yaparak engelledilerse bir şey diyemem. Ayrıca internet olayına gelecek olursak normal çarkta da ben 1-2 günden fazla internet çıktığına 1 kez falan şahit oldum. O da 2 haftalık 15 GB'tı sanırım. Yani premium olduğu için sırf 1 günlük internet çıkıyor diye bir şey yok. Genel olarak çarktan çıkan hediyeleri aşırı azaltmış ve çıkmasını zorlaştırmışlar. Mesela anneme sürekli 3 günlük 4 GB çıkarken bana sürekli 1 günlük 1 GB çıkıyor. Önceden sürekli gündüz kuşağı çıkardı şimdi kaldırmışlar sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 23 Kasım 2024; 8:47:41 >
-
-
-
Onu konuştum. Bilinçli engellemişler. Öyle başkasının hesabındaki kodu kullanamıyoruz maalesef. Soyisim aynı olsa bile olmuyor. Hat kimin üzerineyse VPay hesabı da o kişinin olmalı ki attığınız bu hatayı almayıp kodu ekleyebilesiniz. Bu arada bu VPay cüzdan kodu ayrıcalığı yeni gelmedi mi zaten? Ne ara böyle bir engel yokken şimdi getirmişler ki?
Ayrıca pazarı pazartesiye bağlayan gecede çark yenilendiği gibi 2 3 kez deneyip yoğunluktan dolayı hata alırsanız 6 saatlik 1GB hediye internet veriyor. Bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X