Bildirim
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (52. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yararlandım hocam teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar faturalı vodafone'a geçtim ama çark çevrilmiyor, kolay paket yükleyin vs diyor. Faturalılara çark çevirme yok mu? Çark için illa paket mi yüklemem lazım zaten faturalı tarifedeyim
-
-
Her şey yanımda indirim kodunu kullanmayacak varsa özelden paylaşabilir mi
-
-
-
hiç çark çevirmiyorum normalde internet sınırsız diye. Bi çevireyim dedim 100 TL yanımda indirimi verdi.
Vodafonenun bu ay verdiği hediye 300 TLyi buldu. premium ile 100 TL yanımda indirimi, 100 TL cüzdan bakiyesi, şimdide 100 TL çarktan yanımda indirimi. alacak bir şey bulamayanlara Opet yakıt tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Hocam üzerine 102tl koyup vodafoneden 202tllik a101ceki alabilirsiniz neyi saçma kullanmıyorsanız alabilirim şaka yapıyorsanız başka tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
salla kazan, sil süpür, çark tarihinde gördüğüm en iyi hediyedir bu 100 TL.
edit: pardon salla kazan Bi kere faturan bizden hediyesi vermişti o daha yüksek meblağ ediyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 30 Eylül 2024; 1:7:25 >
Vodafone yeni geçtim. Ama çark çıkmadı bende.
Haftaya Pazartesi gelir muhtemelen.
Dogo storedan yüzde 20 indirim isteyen kullansın
DGE1453436
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X