Şimdi Ara

Vodafone hattımı turkcell'e taşımıyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DSGNRY
    Ücret olayı olmaz ama belli bir vakit aralığı tanımlanabilir, bir numara yılda iki kez tasinabilir olabilir ya da, ama bir çözüm bulunması gerek, en iyisi hediyeleri falan kaldırmak galiba

Ucret bencede kesinlikle olmaz... Mnt'nin ne anlamı olur ki ozgurce sartsız tasıma yapamadıktan sonra.
    Kampanyaları abartmasalar ya da daha duzeyli yapsalar bu duruma gelmezdi. Ama gorunen o ki alan memnun satan memnun :))
  • İnsanların numara taşıması sizi neden bu kadar rahatsız etti? Neden önlem düşünüyorsunuz? 50 milyon kişi olsa ne değişiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd
    İnsanların numara taşıması sizi neden bu kadar rahatsız etti? Neden önlem düşünüyorsunuz? 50 milyon kişi olsa ne değişiyor?

Numara tasima sistemi, insanlar numaralarını değiştirmeden istedikleri operatöre geçebilmeleri için, istedikleri şartlara kendilerini adapte edebilmesi için getirilmiş bir kolaylık sistemidir, bedavacilar konuşsun diye geliştirilmedi, bu sevgili bedavaci arkadaslar her dala atlamasalardi 1500 dakikalar 600 lere dusmezdi ve hareketli arkadaslar değil herkes kazançlı çıkardı, yakındır bu 600 lerde gidecek, 3 e bölündü bile

Yeteri kadar iyi bir sebebim var değil mi?!

• bu insanlar yine de mantıklı sebepleri anlamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse
    bu insanlar yine de mantıklı sebepleri anlamazlar

Cumhuriyetin son 50 yılında herkes kendini düşünmeseydi hersey çok daha farklı olurdu, aglanacak halimize gülüyoruz

Seni kast etmiyorum yanlış anlama, genel özeleştiri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

İnsanların numara taşıması sizi neden bu kadar rahatsız etti? Neden önlem düşünüyorsunuz? 50 milyon kişi olsa ne değişiyor?

Numara tasima sistemi, insanlar numaralarını değiştirmeden istedikleri operatöre geçebilmeleri için, istedikleri şartlara kendilerini adapte edebilmesi için getirilmiş bir kolaylık sistemidir, bedavacilar konuşsun diye geliştirilmedi, bu sevgili bedavaci arkadaslar her dala atlamasalardi 1500 dakikalar 600 lere dusmezdi ve hareketli arkadaslar değil herkes kazançlı çıkardı, yakındır bu 600 lerde gidecek, 3 e bölündü bile

Yeteri kadar iyi bir sebebim var değil mi?!

Yok ya kimse bana bu forumda olupta bu kampanyalardan faydalanmadım, bedavacılık yapmadım, demesin.Ya da ben bedavacıyım millet niye bedavacı da demesin Bu malum partiye 2 kişiden birinin oy verip kim oy verdi bunlara olayına benzemesin.Lütfen mantıklı bi gerekçen varsa alıyım

• Ben iki kez hattımı taşıdım dostum, ikisinde de hediyeleri kullanmak nasip olmadı;

Önce Avea dan hazirkart a geçtim 10 yıllık hattımı bırakmak istemedim çünkü Avea evimde hiç yoktu

Daha bugün de Avea'ya tekrar dondüm, 19 TL ye 300 dakika kampanyasını değil saniyeli hepsibir tarifesini sectim.

Gördüğün gibi hepimiz aynı değiliz

Kimseyi suçlamıyorum ayrıca, bana göre yanlış olduğunu söylüyorum, sen sordun ben de cevap verdim, bana göre yanlış gelmesinin sebeplerini

Edit: Bu arada ben o malum partiye de oy vermedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 23 Temmuz 2010; 1:08:06 >
  • Kullanmadığın dakikaların azalmasından ve 3 e bölünmesinden gereksiz bir rahatsızlık duymuşsun o zaman

Suçlu hediyeleri kullanan insanlar değil abartan operatörlerdir.
  • yahu o malum partiyle ne derdiniz var sizin konu siyasete dönmesin gidersiniz sandığa oyunuzu kullanırsınız sonuç ne olursa olsun milli iradeye saygı duyarsınız.
  • quote:

Kullanmadığın dakikaların azalmasından ve 3 e bölünmesinden gereksiz bir rahatsızlık duymuşsun o zaman

Suçlu hediyeleri kullanan insanlar değil abartan operatörlerdir.

Neden abarti olsun ki, 1500 dakikayı bir kalemde verebilen bir sistem 600 Dakika'ya düşürüp bir de bölsün bu mantıklı mi yani?

Kendimizi de eleştirmeyi bilmek lazım, herseyi devletten beklememek lazım bence, ben rahatsızlık duymuyorum ama söyle bir gercek var, biz millet olarak tüketim toplumuyuz, çok yogun ve hızlı tüketmekte rakip tanımam.

Belki 5 yıl sürecek bu kampanyalar düşecek 2 yıla bu iyi mi?!

• Tüketim toplumu olmayan bir toplum örneği verir misin?
    Devletten neyi bedavaya beklemişim?
    Şiretlerin bedavaya verdiği birşey için neden kedimi sorgulayım?

En iyisi hediyeleri kaldırmak diyorsun,hediye miktarları düştü diye yakınıyorsun.Bir çok tutarsızlık var yazılarında

Bence ne savunduğunun farkında değilsin.Nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 23 Temmuz 2010; 1:29:58 >
  • quote:

Tüketim toplumu olmayan bir toplum örneği verir misin?
    Devletten neyi bedavaya beklemişim?
    Şiretlerin bedavaya verdiği birşey için neden kedimi sorgulayım?

Bence ne savunduğunun farkında değilsin

Peki birader haklisin anlaşıldı bosuna başlığı doldurmanın anlamı yok tamam sen haklisin

Mustafa benim hiçbir partiyle derdim yok çünkü hiçbirine oy vermiyorum
  • En iyisi hediyeleri kaldırmak diyorsun,hediye miktarları düştü diye yakınıyorsun.Bir çok tutarsızlık var yazılarında
    Cevap ber sen haklı ol di mi biladerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 23 Temmuz 2010; 1:32:40 >
  • quote:

En iyisi hediyeleri kaldırmak diyorsun,hediye miktarları düştü diye yakınıyorsun.Bir çok tutarsızlık var yazılarında
    Cevap ber sen haklı ol di mi biladerim

Daldan dala atlayan belesci zihniyete her platformda karşıyım diyorum nesi anlaşılamiyor bunun?

Eğer herkes ihtiyacı doğrultusunda tasima yapsaydı bu hediyeler daha büyük ve hatta herkes arasında olabilirdi

Mesela vodafone 2 milyon abone kazandı tüm abonelerimize 200 dakika gibi.

Ama yok herkes hep bana hep bana.

• O dediğin ''beleşci zihniyet'' se ağer tam da bu forumda.Kusura bakma kimse vodafone neden kırmızı trkcll mavi yi tartışmıyor herkes en uygun ve ya bedava nın peşinde.Bedava kullanmayın naraları atan bir kişi daha görmüş değilim.Hergün bedava lar paylaşılır bu forumda.Bu zihniyeti sevmiyorsan yanlış yerde olabilirsin

Sürekli değişen kampanya koşullarıyla herkesin ihtiyacı doğrultusu dışında taşıma yaptığını nereden çıkardın?
    Evet daha büyük olabilirdi,olmayada bilirdi...Ama olsaydı bu da NT yı yı arttırıp sonucun aynı olmasını sağlardı
    Vodafone veriyor zaten 200 dk

Neyse arkadaşlar için de gereksiz uzadı.Görüşüne katılmıyorum deyim uzamasın iyi geceler forumdaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 23 Temmuz 2010; 2:00:43 >
  • quote:

O dediğin ''beleşci zihniyet'' se ağer tam da bu forumda.Kusura bakma kimse vodafone neden kırmızı trkcll mavi yi tartışmıyor herkes en uygun ve ya bedava nın peşinde.Bedava kullanmayın naraları atan bir kişi daha görmüş değilim.Hergün bedava lar paylaşılır bu forumda.Bu zihniyeti sevmiyorsan yanlış yerde olabilirsin

Sürekli değişen kampanya koşullarıyla herkesin ihtiyacı doğrultusu dışında taşıma yaptığını nereden çıkardın?
    Evet daha büyük olabilirdi,olmayada bilirdi...Ama olsaydı bu da NT yı yı arttırıp sonucun aynı olmasını sağlardı
    Vodafone veriyor zaten 200 dk

Neyse arkadaşlar için de gereksiz uzadı.Görüşüne katılmıyorum deyim uzamasın iyi geceler forumdaşım

Nereden çıkardım hemen söyleyim 18 milyon tasima yapılmış

2,5 Turkcell kaybetmiş
    2 vodafone kazanmış
    5yuz Avea kazanmış

Etti mi sana 5 milyon

18-5= 13 milyon ( vodafone un abone sayısı kadar neredeyse) kim bunlar ??

200 dakikayı taşıyana değil herkese verebilirdi demek istedim ama neyse bosver

Herkes bildigi gibi takılsın banane, kampanyalar bittiğinde o daldan dala atlayanlari görecez hep beraber

• bugune kadar sırtımıza binmedilermi bu operatorler?halada biniyorlar.
    kimine turkcell agır gelio indiriyo vodafone u alıyor sırtına kimisi avea sırtımda duzgun durmuo turkcelli bidireyim birazda diyor:)
    daldan dala da atlarım 10 senede kalırım bir operatorde hangisi işime geliyorsa artık.
    bizi cok sevdikleri için kampanya yapmıyorlar.onlar parayı seviyorda bizmi sevmiyoruz yani...
  • ''Sürekli değişen kampanya koşullarıyla'' tanımlamasını kullandım anlamadın sanırım anlamanı da beklemiyordum zaten
    Misal ben kampuscell dim vodafone un heryöne 5 dk sı 1 kontor olan tarifesine geçtim.Bu sefer genç tarife uygun geldi tekrar turkcell e döndüm.Çevremdekiler de bu şekilde uygun tarifelere geçtiler.
    Bedava dakikaları 3 ay kullanabildim,sen de kullanmamışsın.18 milyonu nasıl beleşçilikle itham edebiliyorsun?
    Ama senin gözünde bu taşımalar Beleşci gibi tahrik eden bir sıfatı gerektiriyosa bende siin gibilere 'despot' yakıştırması yapmam mı gerekiyor? Neden tahrik ederek gerginlik çıkarıyorsunuz
    sonuç olarak Çevir kazı yanmasın vari sözünüzde haklı olabilirsiniz; ''Herkes bildigi gibi takılsın banane''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 23 Temmuz 2010; 2:26:27 >
  • quote:

''Sürekli değişen kampanya koşullarıyla'' tanımlamasını kullandım anlamadın sanırım anlamanı da beklemiyordum zaten
    Misal ben kampuscell dim vodafone un heryöne 5 dk sı 1 kontor olan tarifesine geçtim.Bu sefer genç tarife uygun geldi tekrar turkcell e döndüm.Çevremdekiler de bu şekilde uygun tarifelere geçtiler.
    Bedava dakikaları 3 ay kullanabildim,sen de kullanmamışsın.18 milyonu nasıl beleşçilikle itham edebiliyorsun?
    Ama senin gözünde bu taşımalar Beleşci gibi tahrik eden bir sıfatı gerektiriyosa bende siin gibilere 'despot' yakıştırması yapmam mı gerekiyor? Neden tahrik ederek gerginlik çıkarıyorsunuz
    sonuç olarak Çevir kazı yanmasın vari sözünüzde haklı olabilirsiniz; ''Herkes bildigi gibi takılsın banane''

Ben gerginlik yaratmıyorum, nesi yanlış önlem düşünüyorsunuz diye bir soru sormussun ben de benim gözlemlediğim yanlışları soylemisim, ya sormayacaksın ya da saygı duyacaksın, ama ısrarla uzatmak niyetindesin, 18 milyona belesci de demiyorum 8 milyon kazanılan ve kaybedilen var tabloda 10 milyonu sürekli değiştirilen numaralar, yani x vatandaş 20 kere numara taşımış, rakam şişmiş

Anlamamı bekleme zaten bende kabahat ki gece vakti fikrimizi beyan ettik

Herkes bildigi gibi yapsın kesesine göre ama ac gozlulugun sonu iyi değildir her konuda sadece bunu demek istedim. Üstüne alınman için de bir yorum yapmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex
    bugune kadar sırtımıza binmedilermi bu operatorler?halada biniyorlar.
    kimine turkcell agır gelio indiriyo vodafone u alıyor sırtına kimisi avea sırtımda duzgun durmuo turkcelli bidireyim birazda diyor:)
    daldan dala da atlarım 10 senede kalırım bir operatorde hangisi işime geliyorsa artık.
    bizi cok sevdikleri için kampanya yapmıyorlar.onlar parayı seviyorda bizmi sevmiyoruz yani...

Arkadaşıma tamamen katılıyorum.
    Operatörler kendi hesabını düzgün yapsın o zaman. Bir operatör heryöne sınırsız tarife yaptı. Zaten çekmiyordu hiç çekmez oldu. Bunun hesabını yapmıyorsa operatör suç tüketicinin değil. Eskiden hediyeler daha çoktu şimdi hediyeleri azalttılar keşke azaltmasalardı da hala kullansaydık. Ben 12 yıldan beri cep telefonu kullanıyorum. Önceden her ay dünyanın parasını almayı biliyorlardı. Yıllarca aylık 50-60 tl nin altında faturam olmadı. 3 operatörüde kullandım hepsi aynıydı. Yıllarca kaalarına göre at koşturup milleti sömürdüler. O zaman ses yoktu. Şimdi ise sonuna kadar kullananlara fırsatçı deniyor.
    Bakkaldan ekmek aldınız. Hepsini yemek fırsatçılık mı?
    Operatör farketmez hepsi hesabını kitabını yapacak ona göre kampanya tarife çıkaracak. Çıkardıkları tarifeleri sonuna kadar kullanmak tüketicilerin en doğal hakkı bence.
    Şu an her operatörde bir hattım var. Birini eşim kullanıyor. Birini cepnet için kullanıyorum. Biride benim kullandığım. Üçüde kendi operatöründe değil. Sadece 1 tanesinde numara taşıma hediyesi alabildim. Diğerlerinde alamadım. Tarifelerinden dolayı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.