Şimdi Ara

Vodafone hattımı turkcell'e taşımıyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xhellfirex
    bugune kadar sırtımıza binmedilermi bu operatorler?halada biniyorlar.
    kimine turkcell agır gelio indiriyo vodafone u alıyor sırtına kimisi avea sırtımda duzgun durmuo turkcelli bidireyim birazda diyor:)
    daldan dala da atlarım 10 senede kalırım bir operatorde hangisi işime geliyorsa artık.
    bizi cok sevdikleri için kampanya yapmıyorlar.onlar parayı seviyorda bizmi sevmiyoruz yani...

Sonuna kadar katiliyorum.

Hele bir de bazi kisiler diyor ki; operatör bizlerden para kazansin ki kalitesini arttirsın. Sırtımıza biraz daha bassın. Ne alaka kardeşim?!?

O zaman ihalelere ben gireyim ve halk beni desteklesin.
  • numara taşımanın süre sınırlaması kesinlikle olmamalı arkadaş. ben mesela avea'ya geçmeyi düşündüm diyelim, test etmek için önce başka bir hat mı almam gerekiyor? çünkü aveaya geçersem ve beğenmezsem ne olrsa olsun 3 ay beklemem gerecek ki bu çok saçma. bence 0 hat ücretlerinin %50si gibi bir ücret alınarak istediğimiz kadar hat değiştirebilmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phlegmTR

numara taşımanın süre sınırlaması kesinlikle olmamalı arkadaş. ben mesela avea'ya geçmeyi düşündüm diyelim, test etmek için önce başka bir hat mı almam gerekiyor? çünkü aveaya geçersem ve beğenmezsem ne olrsa olsun 3 ay beklemem gerecek ki bu çok saçma. bence 0 hat ücretlerinin %50si gibi bir ücret alınarak istediğimiz kadar hat değiştirebilmeliyiz.

3 ay bekleme şartı sadece hat ilk alındıgında var. Sonrasında yok. Numaranı aveaya tasıdıktan sonra, begenmez isen ertesi gün geri dönebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phlegmTR

numara taşımanın süre sınırlaması kesinlikle olmamalı arkadaş. ben mesela avea'ya geçmeyi düşündüm diyelim, test etmek için önce başka bir hat mı almam gerekiyor? çünkü aveaya geçersem ve beğenmezsem ne olrsa olsun 3 ay beklemem gerecek ki bu çok saçma. bence 0 hat ücretlerinin %50si gibi bir ücret alınarak istediğimiz kadar hat değiştirebilmeliyiz.

Öyle bir sınır zaten yok.Bu 3 ay sadece yeni alınmış numara için geçerli.Senin hattın zaten 3 aylıktan eskiyse geçtin aveaya misal beğenmediğin 15 gün sonra tekrar turkcelle dönersin.15 gün burda rastgele verdiğim bir sayı o sana kalmış 2 hafta test etmiş olduğunu varsıyorum.Sen olayı yanlış anlamışsın yani.

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

''Sürekli değişen kampanya koşullarıyla'' tanımlamasını kullandım anlamadın sanırım anlamanı da beklemiyordum zaten
    Misal ben kampuscell dim vodafone un heryöne 5 dk sı 1 kontor olan tarifesine geçtim.Bu sefer genç tarife uygun geldi tekrar turkcell e döndüm.Çevremdekiler de bu şekilde uygun tarifelere geçtiler.
    Bedava dakikaları 3 ay kullanabildim,sen de kullanmamışsın.18 milyonu nasıl beleşçilikle itham edebiliyorsun?
    Ama senin gözünde bu taşımalar Beleşci gibi tahrik eden bir sıfatı gerektiriyosa bende siin gibilere 'despot' yakıştırması yapmam mı gerekiyor? Neden tahrik ederek gerginlik çıkarıyorsunuz
    sonuç olarak Çevir kazı yanmasın vari sözünüzde haklı olabilirsiniz; ''Herkes bildigi gibi takılsın banane''

Ya aynı şeyleri diyoruz aslında.Numara taşıma özgürlüğü tabi olacak.Ama diyoruz ki kaldır taşıma hediyelerini millet sadece normal tarifelere kampanyalara bakarak geçsin.Bu aslında hepimize yarar mevcut abonelere yönelik çalışmalarda olur ozaman sadece numara taşımaya yönelik hareketler olmaz.Misal avea 19 luk tarife çıkarıyor ya mevcut abonenin günahı ne ona 29 tl diyorsun bence çok yanlış şeyler bunlar.Ancak hattı kapatcaz diyince teklif sunuyorlar olacak şey mi bu daha önce nerdesin neden daha mantıklı mevcut abonene de saygı gösteren işler yapmıyorsun, biz buna karşıyız işte.

Ayrıca bizim enbaşta vurguladığımız bu değildi zaten olaylar buraya sonradan gelenler tarafından çekilmiş arkadaş demişti ki 18 milyon sayısı şişirme sayı bizde katılıyoruz ona evet balon sayı.Eğer bu numara taşıma hediyeleri olmasaydı o sayı 18 milyon değilde 4-5 milyon olurdu.Ozaman gerçekten kullanıma göre seçme hakkı olurdu insanların ama şu halde insanlar hediyelerden yararlanmak için 6 ay orda 6 ay burda gsm operatörlerinin asıl tarifelerini kıyaslamaya imkan bile bulamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 23 Temmuz 2010; 11:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex
    bugune kadar sırtımıza binmedilermi bu operatorler?halada biniyorlar.
    kimine turkcell agır gelio indiriyo vodafone u alıyor sırtına kimisi avea sırtımda duzgun durmuo turkcelli bidireyim birazda diyor:)
    daldan dala da atlarım 10 senede kalırım bir operatorde hangisi işime geliyorsa artık.
    bizi cok sevdikleri için kampanya yapmıyorlar.onlar parayı seviyorda bizmi sevmiyoruz yani...

Sonuna kadar katiliyorum.

Hele bir de bazi kisiler diyor ki; operatör bizlerden para kazansin ki kalitesini arttirsın. Sırtımıza biraz daha bassın. Ne alaka kardeşim?!?

O zaman ihalelere ben gireyim ve halk beni desteklesin.

Yukarıdaki arkadaşın dediğine bakarsak aç gözlü, beleşci olabilirsiniz..

dsgnry, ben burada üstüme alınacak en son kişilerdenim.Sadece senin yerli yersiz atıp tutmana artık dayanamadım..
    1)Operatörler mevcut abonelerine hediye vermiyorsa bu NT özgürlüğünü kullanan abonelerin suçu değldir..Arayıp şikayetinizi belirte bilirsiniz(Bi ara vodafone da ah de vefa adı altında vardı ne oldu bilmiyorum.)
    2)Sen de bu özgürlükten faydalananlara aç gözlü ve beleşci diyecek en son kişisin.
    3)Umarım anlar ve saçmalamana bir son verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 23 Temmuz 2010; 16:53:05 >

• numara taşımalar artık ücretli olmalı bence.. çocuk oyuncağına çevirdiler.. gerçekten geçmek isteyen ödesin geçsin. yok yeni alındı yok bilmem ne oldu muhabbeti olmasın. isteyen istediği an istediği yere parasını ödeyerek geçebilsin.

nedir bu bilmece yani.. saçma sapan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

numara taşımalar artık ücretli olmalı bence.. çocuk oyuncağına çevirdiler.. gerçekten geçmek isteyen ödesin geçsin. yok yeni alındı yok bilmem ne oldu muhabbeti olmasın. isteyen istediği an istediği yere parasını ödeyerek geçebilsin.

Kardeşim bırak ya ne kadar yolunmaya yer arıyosunuz. Neden ücretli olsun ki. Zaten yeterince para ödemiyor muyuz. Hadi şimdi sorn yok da eskiden 100 kontör yükleyip 20-25 dakika konuşturuyorlardı. Az mı bindirdiler bize. Sıra bize gelmiş. Hem alan memnun satan memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: Subat

numara taşımalar artık ücretli olmalı bence.. çocuk oyuncağına çevirdiler.. gerçekten geçmek isteyen ödesin geçsin. yok yeni alındı yok bilmem ne oldu muhabbeti olmasın. isteyen istediği an istediği yere parasını ödeyerek geçebilsin.

Kardeşim bırak ya ne kadar yolunmaya yer arıyosunuz. Neden ücretli olsun ki. Zaten yeterince para ödemiyor muyuz. Hadi şimdi sorn yok da eskiden 100 kontör yükleyip 20-25 dakika konuşturuyorlardı. Az mı bindirdiler bize. Sıra bize gelmiş. Hem alan memnun satan memnun

bana niye tepki gösteriyorsun fikrimi söyledim. yolunmaya yer aramıyoruz merak etme. zaten her türlü şartta bu ülke de yolunuyoruz.

alan memnun satan memnunsa sorun yok.. ben fikrimi söyledim. beğenen alır kullanır, beğenmeyen çeker gider. saygılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.