Lezzetini bilmem. Görseldeki gibi üzerinde emülsifiye edici tuzlar yazıyorsa kaşar peyniri falan değildir, eritme peyniridir. https://productimages.hepsiburada.net/s/54/1500/11191910924338.jpg |
Vodafone Her Şey Yanımda 100/50 İndirim Tekrar Aktif (4. sayfa)

-
-
-
Kapsama bölgelerini göremedim de nereden bakabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu görselde içindekilerden önce eritme peyniri olduğu yazıyor zaten dikkatinizi çekerim. Yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çünkü uygulamada binlerce ürün var ama pahalı,indirimle bile ucuza gelmiyor birçoğu.
Kaşar bir nebze uyguna geliyor.
şu an 300 'e 100 var, 100'e 50 gitmiş
saçmalık o zaman yapacaksan herkes faydalanacak sekılde yap bız burda yatıp uyumuyoruz yenı gorduk
-
300 e 100 ile hicbisy alimiyorki. Tam odemeyi tamamliyorum 3d sifre geliyor Giriyorum Beklenmedik hata diyip duruyor 2 ayri kartla da alamadik
-
Bittimi kampanya
Ödeme ne olarak geçiyor acaba bakabilir misiniz e ticaret değil sanirim
Geçenlerde verdiğim 200/100 indirimli süredeki siparisimde karttan parayı çekti ama sipariş gözükmüyordu uygulamada. 2 gün sonra otomatik para iadesi gerçekleşti kartıma. MH ile durumu gorustum ama yapılacak birşey olmadığını söylediler öylece konu ortada kaldı. Bilginiz olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yavaş yavaş artacaktır hocam, çünkü yeni bir sistem bu pat diye her ürün olmaz. Yavaş yavaş çoğu ürün eklenecek, bu aralar Vodafone güzel işler yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence firma bunu o üründe saklamışta olabilir. Bu koruyucu muhtemelen hep vardı. Ama bir denetimde zılgıtı yemişte olabilirler.
Diğerinde eritme olarak yazıyor hocam içindekiler kısmında. Bu üründe Kaşar peyniri yazıyor ve tadı güzel. Bu yüzden içim rahat ama yüzde yüz kimse bilemez analiz yapmadan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana gelen kaşarlarda emülgator kalsiyum bilmem ne katkı maddeleri var taze kaşar diye satiyorlar da bunlar normal mi ? Yukarıda gorseldeki taze kaşar da bunlar yok hic
O görsel hatali sanirim. Bana gelen ürünler hep kasar peyniri yazıyordu. https://forum.donanimhaber.com/vodafone-her-sey-yanimda-100-50-indirim-tekrar-aktif--151179466-4#151181560 bu mesajdaki gorselle ayni
Görsel atabilir misiniz
Taze kaşar peyniri yazıyor ama içindekilerde potasyum sorbat vs yazıyor . Ama diğer markaların bazı kaşarlarında da bunların yazdığını gördüm sanırım var hepsinde sadece yazmayabiliyorlar ya da taze kaşar diye tost peynirini itelediler bize. işin garibi hepsiburadadaki görselleri inceledim bazılarında yazmıyor bazılarında yazıyor bu şeyler ama hepsinde taze kaşar yazıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X