Bildirim
Vodafone Her Şey Yanımda (15/50 İndirim-Faturaya Yansıtma ile 30 lira iade)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet şimdi sıra alacak birşey bulmakta :)
Fiyatlar yükselmiş, indirim oranı azalmış, indirim tutarı sabit kalmış. Bu ne yaman celiskidir. 30/15ler, 40/20ler hatta 20/10larin kıymetini bilemedik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafon hmm çamur seziyorum “ilk alışverişte” korkutuyor beni
25/50 oranında bile alacak bir şey bulmak zulümdü bu çöp maalesef. 100/150 gibi bomba oranlar bekliyorum nasipse. 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya tarihleri arasında ilk diyerek, önceki katılımları saymıyor gibi geldi bana da.
Alışverişin son aşamasında SMS gelen kodu girdiğimde geçersiz istek uyarısı veriyor sebebi ne olabilir bilen var mı?
Kısaca 50 TL ye 5 TL ödüyorsunuz.
Tabi bide fatura yansıtma bedeli 5,409 TL var 3 aylık sabit.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve mobil ödeme toplam 100₺ diyo önceki 50 ye katılıp bunada katılındığında 80 oluyo olabilir gibi geldi müşteri temsilcisi daha iyi yanıt verebilir belki
Daha sabah faturaya yansıt 50 TL'ydi. Şimdi 30 TL'ye düşürüp başka bir 15 TL indirim kampanyası çıkarmışlar. Önceki kampanyaya göre 5 TL düşmüş. Alacak bir şey de yok. Faturasızdayım. Tarifemin fiyatı yükseldi. Faturalı da geçebileceğim en uygun tarife 34 TL'ye 3 GB 1000 dk 250 SMS. Aşımsız, sonraki aya devreden ve 12 GB net hediye. İlk 3 ay cayma bedeli olmadan faturasıza dönüş. Ne yapsam bilemedim.
Turkcell mega 70.
320 TL 12 aylık paket, aylık 26 tl ye geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bunlar ne zaman indirim yapsa GP pil alıp indirim bitmeden çıkıyorum. oradaki GP Pil satıcısı Türkiye distribütörü DNP ve Amazon’la aynı satıyor
-
Ya ben şeyi anlamadım şimdi ben 65 tllik sipariş geçtim faturaya ek faturam daha kesilmedi 6sında kesilecek fatura tutarım normalde 28 tl , hem 30 tl ye hem 50 tl katıl yazıp gönderilene de gönderdim katılım talebim alındı . Şimdi benim iadem ne zaman yapılacak ne kadar yapılacak biri aydınlatabilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
faturaya yansıtma ıade felan var ama, fatura 100 tl gelınce insanın ıcıne koyuyor, daha gelen giden de yok, peşin ındırımler daha ıyı, uğraşılmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X