Şimdi Ara

Vodafone Her Şey Yanımda (15/50 İndirim-Faturaya Yansıtma ile 30 lira iade)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Edit:Faturaya yansıtarak ödemede altlimitsiz 30 lira iade veriliyor, güzel kombo olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 1 Nisan 2022; 19:53:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• AndOne kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet şimdi sıra alacak birşey bulmakta :)

• Fiyatlar yükselmiş, indirim oranı azalmış, indirim tutarı sabit kalmış. Bu ne yaman celiskidir. 30/15ler, 40/20ler hatta 20/10larin kıymetini bilemedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafon hmm çamur seziyorum “ilk alışverişte” korkutuyor beni

• 25/50 oranında bile alacak bir şey bulmak zulümdü bu çöp maalesef. 100/150 gibi bomba oranlar bekliyorum nasipse. 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt

Kampanya tarihleri arasında ilk diyerek, önceki katılımları saymıyor gibi geldi bana da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alışverişin son aşamasında SMS gelen kodu girdiğimde geçersiz istek uyarısı veriyor sebebi ne olabilir bilen var mı?

• Kısaca 50 TL ye 5 TL ödüyorsunuz.
    Tabi bide fatura yansıtma bedeli 5,409 TL var 3 aylık sabit.

• Ve mobil ödeme toplam 100₺ diyo önceki 50 ye katılıp bunada katılındığında 80 oluyo olabilir gibi geldi müşteri temsilcisi daha iyi yanıt verebilir belki

• Daha sabah faturaya yansıt 50 TL'ydi. Şimdi 30 TL'ye düşürüp başka bir 15 TL indirim kampanyası çıkarmışlar. Önceki kampanyaya göre 5 TL düşmüş. Alacak bir şey de yok. Faturasızdayım. Tarifemin fiyatı yükseldi. Faturalı da geçebileceğim en uygun tarife 34 TL'ye 3 GB 1000 dk 250 SMS. Aşımsız, sonraki aya devreden ve 12 GB net hediye. İlk 3 ay cayma bedeli olmadan faturasıza dönüş. Ne yapsam bilemedim.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Turkcell mega 70.

320 TL 12 aylık paket, aylık 26 tl ye geliyor

• Ben bunlar ne zaman indirim yapsa GP pil alıp indirim bitmeden çıkıyorum. oradaki GP Pil satıcısı Türkiye distribütörü DNP ve Amazon’la aynı satıyor

• daquied kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler ama nakit sıkıntım var bu aralar. K. K. İle alsam uygulamadan masrafsız 6'ya bölsem iyi olabilirdi ama büyük ihtimal telekomünikasyon olduğu için bölmez. Vodafone şimdi ek olarak faturasızdan faturalıya geçişte 75 TL hediye çeki + 10 GB İnternet veriyor. Yani 34 TL'ye 3GB 1000 dk 250 SMS + 12 GB + 10 GB + Aşmayan + devreden + 3 ay sonra cayma bedeli olmadan geri dönüş + 75 TL hediye çekinden faydalanmış oluyorum. Buna ek olarak yanımdadan yapacağım alışverişe 50 TL ye 30 TL geri ödeme ve 50 TL alışverişe 15 TL indirim mevcut.

• Ya ben şeyi anlamadım şimdi ben 65 tllik sipariş geçtim faturaya ek faturam daha kesilmedi 6sında kesilecek fatura tutarım normalde 28 tl , hem 30 tl ye hem 50 tl katıl yazıp gönderilene de gönderdim katılım talebim alındı . Şimdi benim iadem ne zaman yapılacak ne kadar yapılacak biri aydınlatabilir mi

• faturaya yansıtma ıade felan var ama, fatura 100 tl gelınce insanın ıcıne koyuyor, daha gelen giden de yok, peşin ındırımler daha ıyı, uğraşılmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.