< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Her Şey Yanımda İlk Alışverişe Özel 240 GB SSD 200 TL (Sonlandı) (2. sayfa)
-
-
Lenovo Z510 için uyumlu mudur dostlar? Ben pek anlamıyorum bu işlerden konuyu meşgul ediyorum ama hakkınızı helal edin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet SSDye açmış meğerse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ram alacak olanrarada corsaır ddr4 3000mhz 249 a gelmekte guzel kampanya
-
Kapasite az kalacak gibi bana. Zaten almayi dusunuyordum en dusuk 500luk ama buda kanima gitmedi degil acikcasi ya...
Z500 e taktım kullanıyorum ,aynı kasa
Ancak montajı baya zor acer asusta falan birkaç vidayı sökmek yeterliyken bunda tamamen klavye dahil herşeyi sökmen gerekiyor. YouTube dan destek alarak yapabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
'Al sat'a açmış desek daha doğru olur :) Sarı sitede, Letgo'da dolar şimdi ilanlar daha ürün gelmeden.
-
Ssd aç değil hocam bu ekonomide ne alsan kâr gibi geliyor artık insanlara. Seneye 600 olmayacağının garantisi yok 😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok yahu, kim uğraşır onunla 50 TL için?
Gerçi yatırımlık alınabilir. Amazonda 43 dolar Amerika fiyatı
Şimdi niye satsın ki? :) 20 sene arabayı garaja atıp satanlar bile varken bunu seneye satarım diye alanlar azımsanmayacak kadar fazladır emin olun.
-
Madem konuyu açtık, yemediğimizi yedirmiyoruz düsturuyla 25 TL de KuveytTürk promosyonu olunca dayanamadım ben de aldım şimdi. Satar mıyım, kiraya mı veririm bilemedim.
kuveyttürkte nasıl promosyon var hocam bizde faydalanalım
-
Olmayacak. SSD'lerde 1GB=1₺ hep tutuyor yaklaşık 7 yıldır. SSD teknolojisi ilerledikçe düşüyor fiyatları. SSD gibi sarf malzemesi çöpleri alıp satıp para kazanmaya çalışanların bilgisine...
-
En dandiği 300 tl iken 200 tl ye bedavadan biraz pahalı
vodafone olmadan alınıyormu yardımcı olabilcek varmı
-
alınıyor hocam, "yanımda" uygulamasını indirin, ana ekranda "herşey yanımda " ya tıklayın, operatör farketmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.kuveytturk.com.trSağlam Kart’tan E-Ticaret Harcamalarınıza Altın Fırsat! | Kampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankasıhttps://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-karttan-e-ticaret-harcamalariniza-altin-firsat?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tamamlamak için 1 liralık ne aldınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vodafone pay ile ödenirse 15 tl iade veriyor 185 tlye gelir
-
Aynen yanına ne aldınız 300 TL tamamlamak için:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X